Рецепт Ніжні карамелізовані реберця

Рецепт Ніжні карамелізовані реберця
Кількість порцій: 4 Час приготування: 8 г. 0 хв.
Варіацій на тему реберець існує дуже і дуже багато, тому що саме слово "; реберця" дає розгулятися і фантазії, і апетиту. рекомендую прочитати, як приготувати реберця по моїм рецептом.

опис приготування:

Цей варіант зручний тим, що блюдо починаєш готувати з вечора, а вранці за 5 хвилин доготовляє, виходить, що подаєш свежепрготовленное! Завдяки такій техніці приготування м'ясо з легкістю відділяється від кістки, тане в роті! Спробуйте. Незважаючи на довгий процес готування, результат вас вразить!

  • реберця— 1 кілограм
  • Цибуля— 1 штука
  • часник— 12 зубчиків
  • кетчуп— 1/2 склянки
  • сіль, перець— За смаком
  • Соус "Барбекю"  — 1/3 склянки
Ніжні карамелізовані реберця - фото крок 1 1. Помістіть реберця в каструлю з водою.

Ніжні карамелізовані реберця - фото крок 2 2. додайте цибулю, часник, сіль і перець.

Ніжні карамелізовані реберця - фото крок 3 3. Томіть м'ясо на повільному вогні протягом восьми годин.

Ніжні карамелізовані реберця - фото крок 4 4. В окремій мисці змішайте сливу, кетчуп, соус барбекю, цибуля і часник, який варився з ребрами. перемішайте соус.

Ніжні карамелізовані реберця - фото крок 5 5. Помістіть реберця і соус в одну ємність. Протушкувати реберця в соусі протягом 20 хвилин на середньому вогні під кришкою.

Подібні рецепти

Карамелізовані гарбуз

Рулет курячий з грибами та сиром

Щоб приготувати корисний десерт, необов'язково використовувати дорогі інгредієнти — просто приготуйте Карамелізовані гарбуз. Блюдо вийде не тільки смачним, але ще корисним і соковитим. опис приготування: Особливо актуальний такий десерт в зимовий час, коли організм потребує вітамінів і мікроел...

Карамелізовані апельсини

Карамелізовані апельсини

Карамелізовані апельсини - це дуже смачне ласощі! Їх можна їсти просто так, використовувати для прикраси торта або подавати з кулькою морозива. солодкі, ароматні, яскраві - встояти неможливо! Беріть рецепт на замітку! опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати карамелізоров...

Карамелізовані баклажани

Карамелізовані баклажани

Ділюся рецептом дуже смачної закуски. Баклажани можна приготувати безліччю способів, але цей один з моїх улюблених. опис приготування: Нижче я дам покроковий опис, як приготувати карамелізовані баклажани. Баклажани необхідно нарізати брусочками, обсмажити в маслі, а потім додати цукор і бальза...

Ніжні пшоняна коржі

Ніжні пшоняна коржі

Ароматні коржі з пшоняної борошна - відмінне рішення для сніданку. Вони дуже гарні з маслом або джемом під чашку свіжого чаю. Спробуйте їх якомога швидше! опис приготування: Пишні легкі коржі з пшоняної борошна збагатять ваш стіл новим смаком і ароматом. Пшоно є рекордсменом серед круп за вмі...

Дуже ніжні тефтелі в томатно-сметанному соусі

Дуже ніжні тефтелі в томатно-сметанному соусі

Таке блюдо як тефтелі відомо всім. Найчастіше їх подають в різних столових, але спробуйте, як приготувати ніжні тефтелі в томатно-сметанному соусі будинку. Це буде нова позиція обіднього меню. опис приготування: Яловичину краще взяти жирну, щоб вийшло соковитіше. Крім солі в фарш за бажанням д...