Рецепт Карамелізовані баклажани

Рецепт Карамелізовані баклажани
Кількість порцій: 2 Час приготування: 25 хв.
Ділюся рецептом дуже смачної закуски. Баклажани можна приготувати безліччю способів, але цей один з моїх улюблених.

опис приготування:

Нижче я дам покроковий опис, як приготувати карамелізовані баклажани. Баклажани необхідно нарізати брусочками, обсмажити в маслі, а потім додати цукор і бальзамічний оцет. Потім гасити їх, поки рідина не випарується, а шматочки не покриються карамеллю. Готуються карамелізовані баклажани просто, але страва виходить оригінальним. Таке цікаве поєднання солодкого, пікантного і злегка гострого смаку обов'язково варто спробувати!

  • баклажани— 2 штуки
  • Бальзамічний оцет— 100 мілілітрів
  • цукор— 2 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
  • Масло рослинне— 2-3 Ст. ложок
  • часник— 1-2 зубчиків
Карамелізовані баклажани - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти.

Карамелізовані баклажани - фото крок 2 баклажани помийте, наріжте брусочками.

Карамелізовані баклажани - фото крок 3 Обсмажте з усіх боків до золотистого кольору.

Карамелізовані баклажани - фото крок 4 Додайте бальзамічний оцет.

Карамелізовані баклажани - фото крок 5 Потім додайте цукор, сіль і уварюють до випаровування рідини. Постійно перевертайте брусочки.

Карамелізовані баклажани - фото крок 6 Коли баклажани стануть блискучими, додайте подрібнений часник. Погрійте хвилину і зніміть з вогню.

Карамелізовані баклажани - фото крок 7 Карамелізовані баклажани готові, приємного вам апетиту!

Подібні рецепти

Карамелізовані гарбуз

Карамелізовані груша

Щоб приготувати корисний десерт, необов'язково використовувати дорогі інгредієнти — просто приготуйте Карамелізовані гарбуз. Блюдо вийде не тільки смачним, але ще корисним і соковитим. опис приготування: Особливо актуальний такий десерт в зимовий час, коли організм потребує вітамінів і мікроел...

Карамелізовані апельсини

Карамелізовані апельсини

Карамелізовані апельсини - це дуже смачне ласощі! Їх можна їсти просто так, використовувати для прикраси торта або подавати з кулькою морозива. солодкі, ароматні, яскраві - встояти неможливо! Беріть рецепт на замітку! опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати карамелізоров...

Ніжні карамелізовані реберця

Ніжні карамелізовані реберця

Варіацій на тему реберець існує дуже і дуже багато, тому що саме слово "; реберця" дає розгулятися і фантазії, і апетиту. рекомендую прочитати, як приготувати реберця по моїм рецептом. опис приготування: Цей варіант зручний тим, що блюдо починаєш готувати з вечора, а вранці за 5 хвилин доготов...

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...