Рецепт Кальмари з червоним вином

Рецепт Кальмари з червоним вином
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування кальмарів, тушкованих в червоному вині з помідорами, цибулею і часником.

опис приготування:

Ця страва добре подавати з келихом червоного вина.

приготування:

Очистити кальмарів від поверхневої плівки і промити під холодною водою. Нарізати кільцями і висушити на паперових рушниках. Дрібно нарізати цибулю, натерти часник на тертці. Очистити помідори від шкірки і дрібно нарізати. Розігріти масло у великій сковороді. Додати цибулю і часник, смажити, поки вони не стануть м'якими. Додати кальмарів і готувати, поки вони не стануть коричневого відтінку. Додати помідори, сіль, перець, цукор, корицю і червоне вино. Гасити без кришки на повільному вогні, поки кальмари не стануть м'якими. Соус повинен бути густим і жирним. Якщо соус занадто жирним, дістати кальмарів з соусу і гасити його до загустіння. Нарізати хліб трикутниками і обсмажити в олії з обох боків до золотистого кольору. Викласти кальмарів на блюдо, полити соусом і подавати з грінками.


  • кальмарів— 700 грам
  • оливкового масла— 3 Ст. ложки
  • цибулина— 1 штука
  • часнику— 2 зубчики
  • помідорів— 500 грам
  • червоного вина— 0,6 склянки
  • сіль і перець— За смаком
  • цукру— 1/2 чайних ложки
  • палочка корицы длиной 2,5 см— 1 штука
  • зелені петрушки— 3 чайних ложки
  • хлеб с обрезанными корками— За смаком
  • оливкового масла— 9 чайних ложок
Ця страва добре подавати з келихом червоного вина.

приготування:

Очистити кальмарів від поверхневої плівки і промити під холодною водою. Нарізати кільцями і висушити на паперових рушниках. Дрібно нарізати цибулю, натерти часник на тертці. Очистити помідори від шкірки і дрібно нарізати. Розігріти масло у великій сковороді. Додати цибулю і часник, смажити, поки вони не стануть м'якими. Додати кальмарів і готувати, поки вони не стануть коричневого відтінку. Додати помідори, сіль, перець, цукор, корицю і червоне вино. Гасити без кришки на повільному вогні, поки кальмари не стануть м'якими. Соус повинен бути густим і жирним. Якщо соус занадто жирним, дістати кальмарів з соусу і гасити його до загустіння. Нарізати хліб трикутниками і обсмажити в олії з обох боків до золотистого кольору. Викласти кальмарів на блюдо, полити соусом і подавати з грінками.


Подібні рецепти

Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином

Вегетаріанська ковбаса

Рецепт приготування печені з яловичини з цибулею, червоним вином, болгарським перцем, перлової крупою, сочевицею, морквою, паприка, часником, орегано і Vusterširskim соусом. опис приготування: Ситне печеня з яловичини з овочами, сочевицею і перлової крупою вгамує найсильніший голод. води— 80...

Паста з червоним соусом

Паста з червоним соусом

Рецепт пасти з червоним соусом — в допомогу кожному, хто хоче приготувати дуже смачне блюдо практично з сокири і за 20-30 хвилин. інгредієнти прості, а блюдо — дуже навіть нічого. опис приготування: До будь-якої пасти потрібен хороший соус. Мій улюблений рецепт — паста з червоним соусом. Інгре...

Пенне з помідорами і червоним перцем

Пенне з помідорами і червоним перцем

Рецепт приготування макаронів з томатами і червоним перцем. опис приготування: пенне — це один з видів італійських макаронів (пасти). помідори— 450 грам оливкова олія— 3 Ст. ложки часник— 2 зубчики(порізаний) пекучий червоний перчик— 3-4 штук листя базиліка— 6 штук макаронів— 450 грам сіль— ...

Кабан тушкований з червоним перцем

Кабан тушкований з червоним перцем

Рецепт приготування м'яса дикого кабана з морквою і червоним болгарським перцем. Дуже смачно! опис приготування: багато хто знає, що приготувати м'ясо кабана так, щоб воно було м'яким і соковитим — нелегко. Спробуємо ж розвіяти це твердження Порізати м'ясо кабана на шматочки трохи менше "; ша...

Жаркое из говядины и моркови с вином

Жаркое из говядины и моркови с вином

Рецепт приготування печені з яловичини, лука, морква, червоного вина, свежего тимьяна и розмарина. Вместо красного вина вы можете использовать говяжий бульон. кількість порцій: 10 яловичина— 1,8-2,2 кілограма оливкова олія— 2 Ст. ложки цибуля— 2 штуки морква— 6-8 штук сіль і перець— 1 За смаком...