Рецепт Кальмари з червоним вином
![Рецепт Кальмари з червоним вином](https://kuhari.com.ua/img/kalmari_s_krasnim_vinom-31192.webp)
Рецепт приготування кальмарів, тушкованих в червоному вині з помідорами, цибулею і часником.
опис приготування:
Ця страва добре подавати з келихом червоного вина.
приготування:
Очистити кальмарів від поверхневої плівки і промити під холодною водою. Нарізати кільцями і висушити на паперових рушниках. Дрібно нарізати цибулю, натерти часник на тертці. Очистити помідори від шкірки і дрібно нарізати. Розігріти масло у великій сковороді. Додати цибулю і часник, смажити, поки вони не стануть м'якими. Додати кальмарів і готувати, поки вони не стануть коричневого відтінку. Додати помідори, сіль, перець, цукор, корицю і червоне вино. Гасити без кришки на повільному вогні, поки кальмари не стануть м'якими. Соус повинен бути густим і жирним. Якщо соус занадто жирним, дістати кальмарів з соусу і гасити його до загустіння. Нарізати хліб трикутниками і обсмажити в олії з обох боків до золотистого кольору. Викласти кальмарів на блюдо, полити соусом і подавати з грінками.
- кальмарів— 700 грам
- оливкового масла— 3 Ст. ложки
- цибулина— 1 штука
- часнику— 2 зубчики
- помідорів— 500 грам
- червоного вина— 0,6 склянки
- сіль і перець— За смаком
- цукру— 1/2 чайних ложки
- палочка корицы длиной 2,5 см— 1 штука
- зелені петрушки— 3 чайних ложки
- хлеб с обрезанными корками— За смаком
- оливкового масла— 9 чайних ложок
приготування:
Очистити кальмарів від поверхневої плівки і промити під холодною водою. Нарізати кільцями і висушити на паперових рушниках. Дрібно нарізати цибулю, натерти часник на тертці. Очистити помідори від шкірки і дрібно нарізати. Розігріти масло у великій сковороді. Додати цибулю і часник, смажити, поки вони не стануть м'якими. Додати кальмарів і готувати, поки вони не стануть коричневого відтінку. Додати помідори, сіль, перець, цукор, корицю і червоне вино. Гасити без кришки на повільному вогні, поки кальмари не стануть м'якими. Соус повинен бути густим і жирним. Якщо соус занадто жирним, дістати кальмарів з соусу і гасити його до загустіння. Нарізати хліб трикутниками і обсмажити в олії з обох боків до золотистого кольору. Викласти кальмарів на блюдо, полити соусом і подавати з грінками.
Подібні рецепти
![Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином](https://kuhari.com.ua/img/jarkoe_iz_govyadini_s_chechevicei_i_krasnim_vinom-24724.webp)
Вегетаріанська ковбаса
Рецепт приготування печені з яловичини з цибулею, червоним вином, болгарським перцем, перлової крупою, сочевицею, морквою, паприка, часником, орегано і Vusterširskim соусом. опис приготування: Ситне печеня з яловичини з овочами, сочевицею і перлової крупою вгамує найсильніший голод. води— 80...
![Паста з червоним соусом](https://kuhari.com.ua/img/pasta_s_krasnim_sousom-92215.webp)
Паста з червоним соусом
Рецепт пасти з червоним соусом — в допомогу кожному, хто хоче приготувати дуже смачне блюдо практично з сокири і за 20-30 хвилин. інгредієнти прості, а блюдо — дуже навіть нічого. опис приготування: До будь-якої пасти потрібен хороший соус. Мій улюблений рецепт — паста з червоним соусом. Інгре...
![Пенне з помідорами і червоним перцем](https://kuhari.com.ua/img/penne_s_pomidorami_i_krasnim_percem-4492.webp)
Пенне з помідорами і червоним перцем
Рецепт приготування макаронів з томатами і червоним перцем. опис приготування: пенне — це один з видів італійських макаронів (пасти). помідори— 450 грам оливкова олія— 3 Ст. ложки часник— 2 зубчики(порізаний) пекучий червоний перчик— 3-4 штук листя базиліка— 6 штук макаронів— 450 грам сіль— ...
![Кабан тушкований з червоним перцем](https://kuhari.com.ua/img/kaban_tushenii_s_krasnim_percem-8160.webp)
Кабан тушкований з червоним перцем
Рецепт приготування м'яса дикого кабана з морквою і червоним болгарським перцем. Дуже смачно! опис приготування: багато хто знає, що приготувати м'ясо кабана так, щоб воно було м'яким і соковитим — нелегко. Спробуємо ж розвіяти це твердження Порізати м'ясо кабана на шматочки трохи менше "; ша...
![Жаркое из говядины и моркови с вином](https://kuhari.com.ua/img/jarkoe_iz_govyadini_i_morkovi_s_vinom-23383.webp)
Жаркое из говядины и моркови с вином
Рецепт приготування печені з яловичини, лука, морква, червоного вина, свежего тимьяна и розмарина. Вместо красного вина вы можете использовать говяжий бульон. кількість порцій: 10 яловичина— 1,8-2,2 кілограма оливкова олія— 2 Ст. ложки цибуля— 2 штуки морква— 6-8 штук сіль і перець— 1 За смаком...