Рецепт Перевернутий яблучний пиріг з медом і імбиром
Рецепт приготування перевернутого пирога з яблуками, медом, меленим імбиром і корицею.
опис приготування:
Ароматний яблучний пиріг подавайте зі збитими вершками.
- вершкового масла— 4 Ст. ложки
- солі— 1 щіпка
- яблука— 800 грам
- яйце— 1 штука
- темної патоки— 1/3 склянки
- сколотин— 1 Склянка
- соди— 1 Чайна ложка
- солі— 1/2 чайних ложки
- імбиру— 1 Чайна ложка
- кориці— 1 Чайна ложка
2. Розтопити вершкове масло в маленькій каструлі. Додати коричневий цукор і варити на помірному вогні, помішуючи, 4 хвилини, потім перемішати з дрібкою солі. Зняти з вогню і вилити в підготовлену форму. Зверху викласти скибочки яблук, щоб вони перекривали один одного.
3. зробити тісто. За допомогою міксера збити 1/2 чашки вершкового масла і цукор на середній швидкості. Збільшити швидкість до високої і збити до вершкової консистенції. У середній мисці збити яйце, потоку, мед і вершки. В окремому посуді просіяти разом борошно, соду, сіль, імбир і корицю. Додати борошняну суміш і суміш патоки в масляну масу і акуратно перемішати разом. Вилити тісто у форму поверх шару яблук.
4. випікати від 45 до 50 хвилин. Дати охолонути на стійці протягом 10-15 хвилин, потім перевернути пиріг на велике блюдо.
5. Подавати яблучний пиріг теплим або холодним зі збитими вершками.
Подібні рецепти
Перевернутий яблучний пиріг з карамеллю
Рецепт приготування соковитого перевернутого пирога з ананасом. Коли пиріг буде готовий, переверніть його на блюдо з форми, щоб фрукти опинилися зверху. опис приготування: Розігріти духовку до 180 градусів. Вистелити форму папером для випікання і змастити маслом. Посипати дно цукром — 1/4 чашк...
Перевернутий пиріг з грушами
Кому в дитинстві мама не готувала солодкі пироги? Замість покупних солодощів пропоную згадати дитинство і спекти домашній пиріг. розповідаю, як приготувати перевернутий пиріг з грушами. опис приготування: Цей же пиріг можна зробити не тільки з грошима, підійдуть також яблука. Переверніть пиріг...
Перевернутий пиріг з журавлиною і карамеллю
Рецепт приготування булочок перевернутого пирога з журавлиною, корицею, лимонною цедрою і карамеллю з коричневого цукру. опис приготування: Замість патоки ви можете використовувати мед або світлий кукурудзяний сироп. вершкового масла— 12 Ст. ложок фрак— 1 Ст. ложка розпушувача— 2 чайних ложк...
Перевернутий гарбузовий пиріг з горіхами
Рецепт приготування пирога з гарбузового пюре, orexov Pekan, кориці, мускатного горіха і запашного перцю. опис приготування: Цей ніжний перевернутий гарбузовий пиріг уб'є вас своїм ароматом спецій. палички вершкового масла— 2 штуки(розтопленого) борошна— 1 2/3 склянки меленої кориці— 1 Чайн...
Перевернутий банановий пиріг з горіховою карамеллю
Рецепт приготування перевернутого пирога банановим пюре, ванільним екстрактом, білим ромом і цукровою карамеллю з лісовими горіхами. опис приготування: Пиріг добре подавати зі збитими вершками або ванільним морозивом. темно-кукурудзяного сиропу— 3 Ст. ложки розпушувача— 1 Чайна ложка соди— 3...