Рецепт Кабан тушкований з червоним перцем
![Рецепт Кабан тушкований з червоним перцем](https://kuhari.com.ua/img/kaban_tushenii_s_krasnim_percem-8160.webp)
Рецепт приготування м'яса дикого кабана з морквою і червоним болгарським перцем. Дуже смачно!
опис приготування:
багато хто знає, що приготувати м'ясо кабана так, щоб воно було м'яким і соковитим — нелегко. Спробуємо ж розвіяти це твердження
Порізати м'ясо кабана на шматочки трохи менше "; шашличних ";. Покласти м'ясо в глибоку миску, натерти (або дуже дрібно нарізати) туди ж 5-6 зубчиків часнику і посолити. Додати не дуже багато бальзамічного оцту і розмарину. Ретельно перемішати руками, м'ясо повинно насититися маринадом. Маринувати в перебігу 1,5-2 днів, періодично помішуючи.
Розігріваємо глибоку сковороду. Викладаємо м'ясо і заливаємо водою "; в 2 пальця ";. Тушим маринованную дичину около 30 хвилин. залити 1 з. ложку масла, нарізати і додати до 2-3 морквини. Гасити протягом 10 хвилин. Додати нарізану крупною соломкою солодкий перець і пару ст. ложок томатного соусу. Так само можна використовувати кетчуп. Продовжувати гасити ще 3-5 хвилин.
Дичина подається з відвареним рисом і салатом з овочів. Можна додати хрустких маринованих огірочків.
- мясо кабана— 1 кілограм
- морква— 2-3 штук
- солодкий перець— 1 штука
- часник— 5-6 зубчиків
- бальзамічний оцет— 1 За смаком
- розмарин— 1 За смаком
- оливкова олія— 1/2 склянки
- томатний соус— 1 За смаком
- перець і сіль— 1 За смаком
Порізати м'ясо кабана на шматочки трохи менше "; шашличних ";. Покласти м'ясо в глибоку миску, натерти (або дуже дрібно нарізати) туди ж 5-6 зубчиків часнику і посолити. Додати не дуже багато бальзамічного оцту і розмарину. Ретельно перемішати руками, м'ясо повинно насититися маринадом. Маринувати в перебігу 1,5-2 днів, періодично помішуючи.
Розігріваємо глибоку сковороду. Викладаємо м'ясо і заливаємо водою "; в 2 пальця ";. Тушим маринованную дичину около 30 хвилин. залити 1 з. ложку масла, нарізати і додати до 2-3 морквини. Гасити протягом 10 хвилин. Додати нарізану крупною соломкою солодкий перець і пару ст. ложок томатного соусу. Так само можна використовувати кетчуп. Продовжувати гасити ще 3-5 хвилин.
Дичина подається з відвареним рисом і салатом з овочів. Можна додати хрустких маринованих огірочків.
Подібні рецепти
![Пенне з помідорами і червоним перцем](https://kuhari.com.ua/img/penne_s_pomidorami_i_krasnim_percem-4492.webp)
Тушкований кабан
Рецепт приготування макаронів з томатами і червоним перцем. опис приготування: пенне — це один з видів італійських макаронів (пасти). помідори— 450 грам оливкова олія— 3 Ст. ложки часник— 2 зубчики(порізаний) пекучий червоний перчик— 3-4 штук листя базиліка— 6 штук макаронів— 450 грам сіль— ...
![Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином](https://kuhari.com.ua/img/jarkoe_iz_govyadini_s_chechevicei_i_krasnim_vinom-24724.webp)
Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином
Рецепт приготування печені з яловичини з цибулею, червоним вином, болгарським перцем, перлової крупою, сочевицею, морквою, паприка, часником, орегано і Vusterširskim соусом. опис приготування: Ситне печеня з яловичини з овочами, сочевицею і перлової крупою вгамує найсильніший голод. води— 80...
![Кальмари з червоним вином](https://kuhari.com.ua/img/kalmari_s_krasnim_vinom-31192.webp)
Кальмари з червоним вином
Рецепт приготування кальмарів, тушкованих в червоному вині з помідорами, цибулею і часником. опис приготування: Ця страва добре подавати з келихом червоного вина. приготування: Очистити кальмарів від поверхневої плівки і промити під холодною водою. Нарізати кільцями і висушити на паперових руш...
![Паста з червоним соусом](https://kuhari.com.ua/img/pasta_s_krasnim_sousom-92215.webp)
Паста з червоним соусом
Рецепт пасти з червоним соусом — в допомогу кожному, хто хоче приготувати дуже смачне блюдо практично з сокири і за 20-30 хвилин. інгредієнти прості, а блюдо — дуже навіть нічого. опис приготування: До будь-якої пасти потрібен хороший соус. Мій улюблений рецепт — паста з червоним соусом. Інгре...
![Палтус, тушкований в кокосовому молоці](https://kuhari.com.ua/img/paltus_tushenii_v_kokosovom_moloke-39509.webp)
Палтус, тушкований в кокосовому молоці
Ще одна варіація страви на тему "; риба і кокосове молоко ";. На цей раз у нас на столі — палтус, тушкований в кокосовому молоці. Чи не боїмося експериментів і готуємо! опис приготування: Завдяки додаванню кокосового масла і безлічі спецій (я додавала гвоздику, кардамон, корицю, перець чилі і ...