Рецепт Кабан тушкований з червоним перцем

Рецепт Кабан тушкований з червоним перцем
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт приготування м'яса дикого кабана з морквою і червоним болгарським перцем. Дуже смачно!

опис приготування:

багато хто знає, що приготувати м'ясо кабана так, щоб воно було м'яким і соковитим — нелегко. Спробуємо ж розвіяти це твердження

Порізати м'ясо кабана на шматочки трохи менше "; шашличних ";. Покласти м'ясо в глибоку миску, натерти (або дуже дрібно нарізати) туди ж 5-6 зубчиків часнику і посолити. Додати не дуже багато бальзамічного оцту і розмарину. Ретельно перемішати руками, м'ясо повинно насититися маринадом. Маринувати в перебігу 1,5-2 днів, періодично помішуючи.

Розігріваємо глибоку сковороду. Викладаємо м'ясо і заливаємо водою "; в 2 пальця ";. Тушим маринованную дичину около 30 хвилин. залити 1 з. ложку масла, нарізати і додати до 2-3 морквини. Гасити протягом 10 хвилин. Додати нарізану крупною соломкою солодкий перець і пару ст. ложок томатного соусу. Так само можна використовувати кетчуп. Продовжувати гасити ще 3-5 хвилин.

Дичина подається з відвареним рисом і салатом з овочів. Можна додати хрустких маринованих огірочків.


  • мясо кабана— 1 кілограм
  • морква— 2-3 штук
  • солодкий перець— 1 штука
  • часник— 5-6 зубчиків
  • бальзамічний оцет— 1 За смаком
  • розмарин— 1 За смаком
  • оливкова олія— 1/2 склянки
  • томатний соус— 1 За смаком
  • перець і сіль— 1 За смаком
багато хто знає, що приготувати м'ясо кабана так, щоб воно було м'яким і соковитим — нелегко. Спробуємо ж розвіяти це твердження

Порізати м'ясо кабана на шматочки трохи менше "; шашличних ";. Покласти м'ясо в глибоку миску, натерти (або дуже дрібно нарізати) туди ж 5-6 зубчиків часнику і посолити. Додати не дуже багато бальзамічного оцту і розмарину. Ретельно перемішати руками, м'ясо повинно насититися маринадом. Маринувати в перебігу 1,5-2 днів, періодично помішуючи.

Розігріваємо глибоку сковороду. Викладаємо м'ясо і заливаємо водою "; в 2 пальця ";. Тушим маринованную дичину около 30 хвилин. залити 1 з. ложку масла, нарізати і додати до 2-3 морквини. Гасити протягом 10 хвилин. Додати нарізану крупною соломкою солодкий перець і пару ст. ложок томатного соусу. Так само можна використовувати кетчуп. Продовжувати гасити ще 3-5 хвилин.

Дичина подається з відвареним рисом і салатом з овочів. Можна додати хрустких маринованих огірочків.


Подібні рецепти

Пенне з помідорами і червоним перцем

Тушкований кабан

Рецепт приготування макаронів з томатами і червоним перцем. опис приготування: пенне — це один з видів італійських макаронів (пасти). помідори— 450 грам оливкова олія— 3 Ст. ложки часник— 2 зубчики(порізаний) пекучий червоний перчик— 3-4 штук листя базиліка— 6 штук макаронів— 450 грам сіль— ...

Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином

Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином

Рецепт приготування печені з яловичини з цибулею, червоним вином, болгарським перцем, перлової крупою, сочевицею, морквою, паприка, часником, орегано і Vusterširskim соусом. опис приготування: Ситне печеня з яловичини з овочами, сочевицею і перлової крупою вгамує найсильніший голод. води— 80...

Кальмари з червоним вином

Кальмари з червоним вином

Рецепт приготування кальмарів, тушкованих в червоному вині з помідорами, цибулею і часником. опис приготування: Ця страва добре подавати з келихом червоного вина. приготування: Очистити кальмарів від поверхневої плівки і промити під холодною водою. Нарізати кільцями і висушити на паперових руш...

Паста з червоним соусом

Паста з червоним соусом

Рецепт пасти з червоним соусом — в допомогу кожному, хто хоче приготувати дуже смачне блюдо практично з сокири і за 20-30 хвилин. інгредієнти прості, а блюдо — дуже навіть нічого. опис приготування: До будь-якої пасти потрібен хороший соус. Мій улюблений рецепт — паста з червоним соусом. Інгре...

Палтус, тушкований в кокосовому молоці

Палтус, тушкований в кокосовому молоці

Ще одна варіація страви на тему "; риба і кокосове молоко ";. На цей раз у нас на столі — палтус, тушкований в кокосовому молоці. Чи не боїмося експериментів і готуємо! опис приготування: Завдяки додаванню кокосового масла і безлічі спецій (я додавала гвоздику, кардамон, корицю, перець чилі і ...