Рецепт Жаркое из говядины и моркови с вином

Рецепт Жаркое из говядины и моркови с вином
Час приготування: 4 г. 0 хв.
Рецепт приготування печені з яловичини, лука, морква, червоного вина, свежего тимьяна и розмарина. Вместо красного вина вы можете использовать говяжий бульон.

кількість порцій: 10
  • яловичина— 1,8-2,2 кілограма
  • оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • цибуля— 2 штуки
  • морква— 6-8 штук
  • сіль і перець— 1 За смаком
  • червоне вино— 1 Склянка
  • свіжий чебрець— 3 штуки(гілочки)
  • свіжий розмарин— 3 штуки(гілочки)
Жаркое из говядины и моркови с вином - фото крок 1 1. Добре приправити яловичину сіллю і перцем. Нагріти велику каструлю на середньому вогні.
потім додати 2-3 столові ложки оливкової олії (или вы можете также добавить сливочное масло).

Жаркое из говядины и моркови с вином - фото крок 2 2. Разрезать две луковицы пополам и нарезать морковь ломтиками размером около 5 см. Коли масло в каструлі стане дуже гарячим, добавить разрезанные пополам луковицы. Сначала обжарить их на одной стороне, а затем на другой. Выложить лук на тарелку.

Жаркое из говядины и моркови с вином - фото крок 3 3. Добавить морковь в кастрюлю, перемешать с маслом и обжарить до золотистого цвета, близько 2 хвилини. Якщо необхідно, додати трохи оливкового масла.

Жаркое из говядины и моркови с вином - фото крок 4 4. Выложить мясо в кастрюлю и обжарить его около минуты со всех сторон. Викласти м'ясо на блюдо.

Жаркое из говядины и моркови с вином - фото крок 5 5. Додати червоне вино (або м'ясний бульйон) и перемешать венчиком.

Жаркое из говядины и моркови с вином - фото крок 6 6. Выложить говядину обратно в кастрюлю и добавить достаточное количество говяжьего бульона (2-3 чашки), чтобы покрыть мясо наполовину. Додати цибулю і моркву, а також 3-4 веточки свежего розмарина и тимьяна. Накрыть крышкой и тушить в духовке при 135 градусах 3 часа для говядины около 1,3 кг и до 4 часов для говядины 1,8-2,2 кг.

Жаркое из говядины и моркови с вином - фото крок 7 7. Измельчить мясо и подавать жаркое с картофельным пюре на гарнир.

Подібні рецепти

Кальмари з червоним вином

Тортик на кефірі

Рецепт приготування кальмарів, тушкованих в червоному вині з помідорами, цибулею і часником. опис приготування: Ця страва добре подавати з келихом червоного вина. приготування: Очистити кальмарів від поверхневої плівки і промити під холодною водою. Нарізати кільцями і висушити на паперових руш...

Паста з грибами та вином

Паста з грибами та вином

Рецепт приготування пасти з запеченими в духовці грибами, цибулею, білим вином, віскі, курячим бульйоном і вершками. опис приготування: Вершковий смак цієї пасти чудово поєднується з грибами. грибів— 600 грам оливкового масла— 4 Ст. ложки сіль і чорний перець— За смаком вершкового масла— 2 С...

Паста з креветками і вином

Паста з креветками і вином

Рецепт приготування пасти з цибулею, часником, креветками, білим вином, базиліком, петрушкою і сиром Пармезан. опис приготування: Це просте блюдо готується всього за 15 хвилин, а поєднання креветок, часнику і білого вина надає йому неповторний пікантний аромат. Як гарячий соусу ви можете викор...

Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином

Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином

Рецепт приготування печені з яловичини з цибулею, червоним вином, болгарським перцем, перлової крупою, сочевицею, морквою, паприка, часником, орегано і Vusterširskim соусом. опис приготування: Ситне печеня з яловичини з овочами, сочевицею і перлової крупою вгамує найсильніший голод. води— 80...

Паста з помідорами і білим вином

Паста з помідорами і білим вином

Рецепт приготування італійської пасти з помідорами, томатним соусом, часником, сиром і білим вином. опис приготування: У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Тим часом у великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати часник і червоний перець пластівцями, смажити до ...