Рецепт Перевернутий вишневий пиріг

Рецепт Перевернутий вишневий пиріг
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 15 хв.
Рецепт приготування вишневого пирога з жовтої кукурудзяної борошном.

опис приготування:

Соковитий вишневий пиріг по достоїнству оцінять ваші гості.

  • темно-коричневого сахара— 1/4 склянки
  • бальзамічного оцту— 2 чайних ложки
  • жовтої кукурудзяної муки— 1/4 склянки
  • розпушувача— 2 чайних ложки
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • цукру— 1 Склянка
  • яйця— 2 штуки
  • ванільного екстракту— 3/4 чайних ложки
  • винного каменю— 1/4 чайних ложки
Перевернутий вишневий пиріг - фото крок 1 1. Нагріти духовку до 175 градусів зі стійкою в центрі. Очистити вишні від кісточок. змішати 1/4 чашки вершкового масла з коричневим цукром і бальзамічним оцтом в глибокій сковороді. Готувати на середньому вогні, поки масло не розтане і цукор не розчиниться, близько 2 хвилин. Збільшити вогонь до високого, додати вишню і довести до кипіння. Зняти з вогню.

Перевернутий вишневий пиріг - фото крок 2 2. Змішати в середній мисці борошно, кукурудзяне борошно, розпушувач і сіль. Використовуючи електричний міксер, збити 1/2 чашки вершкового масла у великій мисці. Додати цукор, збивати близько 3 хвилин. Додати яєчні жовтки і ванільний екстракт, збити. Додати борошняну суміш поперемінно з молоком, в 2 заходу. В окремій мисці збити білки в піну. Додати винний камінь і збити. За допомогою гумового шпателя додати 1/4 білків в тісто, перемішати. Поступово додати решту білки.

Перевернутий вишневий пиріг - фото крок 3 3. Викласти тісто на вишні в сковороді, розрівняти шпателем. Випікати пиріг до золотистого кольору, близько 45 хвилин. Дати охолонути в сковороді 5 хвилин.

Перевернутий вишневий пиріг - фото крок 4 4. Перевернути пиріг на велике блюдо сервіровки начинкою вгору. Дати повністю охолонути принаймні 45 хвилин. Розрізати торт на скибочки і подавати злегка теплим або кімнатної температури.

Подібні рецепти

Перевернутий ананасовий пиріг

Грушевий перевернутий пиріг

Рецепт приготування соковитого перевернутого пирога з ананасом. Коли пиріг буде готовий, переверніть його на блюдо з форми, щоб фрукти опинилися зверху. опис приготування: Розігріти духовку до 180 градусів. Вистелити форму папером для випікання і змастити маслом. Посипати дно цукром — 1/4 чашк...

Перевернутий пиріг з грушами

Перевернутий пиріг з грушами

Кому в дитинстві мама не готувала солодкі пироги? Замість покупних солодощів пропоную згадати дитинство і спекти домашній пиріг. розповідаю, як приготувати перевернутий пиріг з грушами. опис приготування: Цей же пиріг можна зробити не тільки з грошима, підійдуть також яблука. Переверніть пиріг...

Перевернутий пиріг з журавлиною і карамеллю

Перевернутий пиріг з журавлиною і карамеллю

Рецепт приготування булочок перевернутого пирога з журавлиною, корицею, лимонною цедрою і карамеллю з коричневого цукру. опис приготування: Замість патоки ви можете використовувати мед або світлий кукурудзяний сироп. вершкового масла— 12 Ст. ложок фрак— 1 Ст. ложка розпушувача— 2 чайних ложк...

Перевернутий гарбузовий пиріг з горіхами

Перевернутий гарбузовий пиріг з горіхами

Рецепт приготування пирога з гарбузового пюре, orexov Pekan, кориці, мускатного горіха і запашного перцю. опис приготування: Цей ніжний перевернутий гарбузовий пиріг уб'є вас своїм ароматом спецій. палички вершкового масла— 2 штуки(розтопленого) борошна— 1 2/3  склянки меленої кориці— 1 Чайн...

Перевернутий банановий пиріг з горіховою карамеллю

Перевернутий банановий пиріг з горіховою карамеллю

Рецепт приготування перевернутого пирога банановим пюре, ванільним екстрактом, білим ромом і цукровою карамеллю з лісовими горіхами. опис приготування: Пиріг добре подавати зі збитими вершками або ванільним морозивом. темно-кукурудзяного сиропу— 3 Ст. ложки розпушувача— 1 Чайна ложка соди— 3...