Рецепт Італійські хлібці

Рецепт Італійські хлібці
Кількість порцій: 12 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Коли я згадую Італію, в якій побувала багато разів, завжди згадуються смачні помідори, оливкова олія, ароматний базилік, пармезан. Ці інгредієнти ляжуть в основу моїх італійських хлібців.

опис приготування:

Ці хлібці як спогад про улюблену Італії, в якій довелося побувати багато разів. У них я поєднала все те, що я люблю: пармезан, оливкова олія, базилік і любов до Італії. Варіантів хлібців може бути дуже багато, замість помідорів можна додати подрібнені оливки, використовувати суміш сухих італійських трав, все залежить від вашої фантазії. Основою рецепту ділюся в покрокових рекомендаціях.

  • помідори— 20 грам(в'ялені)
  • Масло оливкове— 2 Ст. ложки(1 ст.ложка — в тісто, 1 ст.ложка — для змазування)
  • пармезан— 2 Ст. ложки(тертий)
  • базилік— 1 Чайна ложка(сухий)
  • мед— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1/3 чайних ложки
  • розпушувач— 0,5 чайних ложки
  • Житнє борошно— 30 грам
  • Борошно пшеничне— 50 грам(вищий сорт)
  • Борошно пшеничне— 50 грам(2 сорт)
  • вода— 60 мілілітрів(кількість регулюйте в залежності від вологості борошна)
італійські хлібці - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти.

італійські хлібці - фото крок 2 У миску для замішування тіста влийте воду, розчиніть сіль і мед, всипте базилік.

італійські хлібці - фото крок 3 Подрібніть якомога дрібніше в'ялені помідори.

італійські хлібці - фото крок 4 Додайте помідори в миску для тесту.

італійські хлібці - фото крок 5 Змішайте три види борошна, всипте розпушувач.

італійські хлібці - фото крок 6 Додайте борошно в миску для замішування тіста.

італійські хлібці - фото крок 7 замісити тісто, накрийте плівкою, дайте йому "; відпочити" 20-30 хвилин.

італійські хлібці - фото крок 8 Розкачайте тісто в тонкий пласт.

італійські хлібці - фото крок 9 Наріжте з тіста хлібці, викладіть на лист для випічки, змастіть оливковою олією.

італійські хлібці - фото крок 10 Виделкою зробіть проколи на хлібці, щоб при випічці вони не деформувалися і рівномірно пропікалися.

італійські хлібці - фото крок 11 Посипте хлібці тертим пармезаном і випікайте в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці 10-15 хвилин, стежте за готовністю.

італійські хлібці - фото крок 12 Хлібці вийшли ароматні, хрусткі смачні, зупиниться неможливо!

Подібні рецепти

Італійські брускетти

Варена курча

прекрасна закуска. Альтернатива звичної піці. опис приготування: Бручетта — прекрасна закуска перед обідом або до супу. Закуска швидкого приготування, якщо несподівано прийшли гості, можна взяти з собою на пікнік. Бручетта — відмінна закуска під час святкового поста, замінюючи пшеничний хліб н...

Італійські макарони з сиром

Італійські макарони з сиром

Рецепт приготування смачної страви з макаронів і сиру. Італійська кухня. кількість порцій: 6 яйце— 1 штука вершкове масло— 4 Ст. ложки молоко— 2-1/2 склянки суха гірчиця— 2 чайних ложки тертий сир— 450 грам сіль— 1/2 чайних ложки чорний перець— 1/2 чайних ложки каєнський перець— 1/2 чайних ложк...

Італійські булочки з сиром і томатами

Італійські булочки з сиром і томатами

Рецепт цікавий і досить простий. Булочки з начинкою з томату і сиру по суті є соковитими, ароматними і ніжними пиріжками з хрусткою скоринкою. думаю, вам сподобається. опис приготування: Смачні булочки з начинкою. Спочатку підготуйте начинку - для цього змішайте сир з часником і зеленню, помід...

Італійські гарячі бутерброди

Італійські гарячі бутерброди

Рецепт приготування гарячих бутербродів з яловичиною та сиром. Італійська кухня. кількість порцій: 10 яловичина— 1,4 кілограма(розділити на 2 шматка) м'ясний бульйон— 1 штука італійські приправи до м'яса— 3 Ст. ложки сіль— 1 Чайна ложка маринований перчик— 220 грам(pepperoncini) нареченої— 10 ш...

Італійські хлібні палички «Grissini»

Італійські хлібні палички «Grissini»

Незважаючи на те, що основою цих паличок в оригіналі є дріжджове тісто, розповім, як приготувати італійські хлібні палички "; Гриссини" на пшеничного заквасці, ще один варіант рецепта. опис приготування: Італійські хлібні палички "; Гриссини ";, приготовані на заквасці, виходять нічим не гірше...