Рецепт Персиковий торт з маскарпоне

Рецепт Персиковий торт з маскарпоне
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 2 г. 0 хв.
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати персиковий торт з маскарпоне. Основою для десерту стане бісквіт. Його можна приготувати самостійно, а можна купити вже готовий, щоб не возитися.

опис приготування:

Я купила бісквіт в найближчому магазині, оскільки поспішала з десертом. На приготування пішло зовсім мало часу. У період літа або ранньої осені ідеально використовувати свіжі персики, але консервовані теж досить хороші.

Тортик вийшов отпадний. Він виходить дуже соковитим і ситним, але в той же час не здається важким. Гості були в захваті від персикового дива!

  • персики консервовані— 800 грам(500 грам — в торт, 300 грам — для прикраси.)
  • маскарпоне— 500 грам
  • вершки 33%  — 250 мілілітрів
  • желатин— 5 штук(пластинки)
  • цукор— 6 Ст. ложок
  • мед— 4 Ст. ложки
  • коньяк— 2 Ст. ложки
  • сік лимонний— 2 Ст. ложки
  • шоколад молочний— 170 грам(тертий)
  • бісквіт (готові бісквіти в стандартній упаковці)  — 700-900 грам
  • Збиті вершки— 200 грам(для прикраси)
Персиковий торт з маскарпоне - фото крок 1 Пюріруем фрукти блендером і з'єднуємо з маскарпоне. Додаємо мед і цукор. перемішуємо. В окремій ємності збиваємо вершки. Попередньо замочений желатин топимо на водяній бані з додаванням соку і коньяку. З'єднуємо з персикової масою, туди ж кладемо збиті вершки, перемішуємо.

Персиковий торт з маскарпоне - фото крок 2 Бісквітні коржі промазуємо персиковим кремом. Посипаємо шоколадом кожен шар. Крем не скаржиться, кладемо рясно.

Персиковий торт з маскарпоне - фото крок 3 Верхівку нашого тортика обмащуємо збитими вершками, вирівнюємо боки ложкою. Прикрашаємо персиками і шоколадом. Ми залишаємо на пару годин в холодильнику. Смачного!

Подібні рецепти

Персиковий торт

Персиковий пиріг на листковому тісті

Персиковий торт з даного рецептом — дуже смачні ласощі, яке обов'язково порадує всіх: вас, ваших домашніх і гостей! Все що вам потрібно — строго слідувати рецептом! опис приготування: Персиковий торт готується досить легко. Але так як торт НЕ випікається, а застигає, то буде потрібно час. Для ...

Персиковий джулеп

Персиковий джулеп

Джулеп - це коктейль з м'ятою. Може бути як алкогольним, так і безалкогольним. Спробуйте приготувати персиковий джулеп з віскі. опис приготування: У мисці або глечику об'єднайте м'яту і цукор. Дерев'яною ложкою зробіть пюре з листя. Додайте персиковий сік, газовану воду і віскі. Додайте подріб...

М'ятно-персиковий салат

М'ятно-персиковий салат

Дуже простий, свіжий і смачний рецепт, аромат м'яти дуже добре йде з персиками. кількість порцій: 6 персики— 8 штук жменю свіжого листя м'яти— 1 штука цукровий сироп— 200 мілілітрів лимон— 1 штука Нарізати м'яту в чашку. залити 4 столовими ложками цукрового сиропу і залишити настоюватися....

Персиковий коблер з ваніллю

Персиковий коблер з ваніллю

Рецепт приготування коблер зі свіжими персиками, лимонною цедрою і ванільним екстрактом. опис приготування: Коблер - це так званий пиріг «догори ногами», в якому начинка знаходиться внизу, а тісто зверху. Персикової коблер є одним з найпопулярніших, особливо знаменитий він на півдні Америки. К...

Персиковий пиріг

Персиковий пиріг

Легкий в приготуванні і красивий пиріг вийде з консервованих персиків. Спробуйте, я впевнена, пиріг сподобається всім від малого до великого! Прикрасити його можна цукровою пудрою або топленим шоколадом, можна змастити сиропом від персиків. опис приготування: Щоб пиріг був ніжний і м'яким всер...