Рецепт Персиковий коблер з ваніллю

Рецепт Персиковий коблер з ваніллю
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Рецепт приготування коблер зі свіжими персиками, лимонною цедрою і ванільним екстрактом.

опис приготування:

Коблер - це так званий пиріг «догори ногами», в якому начинка знаходиться внизу, а тісто зверху. Персикової коблер є одним з найпопулярніших, особливо знаменитий він на півдні Америки. Коблери подаються теплими з кулькою ванільного морозива.

  • стиглих персиків— 900 грам
  • цукру— 3/4 склянки
  • крохмалю— 1 Ст. ложка
  • яйце— 1 штука
  • ванільного екстракту— 1/2 чайних ложки
  • лимонної цедри— 1 Чайна ложка
  • пшеничного борошна— 3/4 склянки
  • пекарського порошку— 1/4 чайних ложки
  • солі— 1 щіпка
Персиковий коблер з ваніллю - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 190 градусів. персики вимити, очистити, вийняти кісточки і розрізати навпіл. Розрізати кожну половинку персика на 3-4 скибочки.

Персиковий коблер з ваніллю - фото крок 2 2. Змішати нарізані персики, ¼ склянки цукру і крохмаль у великій мисці. дати постояти, час від часу помішуючи, поки цукор не розчиниться, від 5 до 7 хвилин.

Персиковий коблер з ваніллю - фото крок 3 3. приготувати тісто. Збити вершкове масло і залишився ½ склянки цукру в середній мисці дерев'яною ложкою або міксером до однорідної маси.

Персиковий коблер з ваніллю - фото крок 4 4. Додати яйце, ванільний екстракт, терту лимонну цедру і збити разом до отримання однорідної консистенції.

Персиковий коблер з ваніллю - фото крок 5 5. Додати борошно, розпушувач і сіль і перемішати.

Персиковий коблер з ваніллю - фото крок 6 6. Викласти персики в форму для випічки. За допомогою ложки викласти тісто поверх фруктів.

Персиковий коблер з ваніллю - фото крок 7 7. Випікати до тих пір, поки персики не почнуть вирувати, а скоринка тесту не стане золотистого кольору, 50-55 хвилин. Дати коблер злегка охолонути і подавати теплим з ванільним морозивом.

Подібні рецепти

М'ятно-персиковий салат

Персиковий коблер

Дуже простий, свіжий і смачний рецепт, аромат м'яти дуже добре йде з персиками. кількість порцій: 6 персики— 8 штук жменю свіжого листя м'яти— 1 штука цукровий сироп— 200 мілілітрів лимон— 1 штука Нарізати м'яту в чашку. залити 4 столовими ложками цукрового сиропу і залишити настоюватися....

Персиковий джулеп

Персиковий джулеп

Джулеп - це коктейль з м'ятою. Може бути як алкогольним, так і безалкогольним. Спробуйте приготувати персиковий джулеп з віскі. опис приготування: У мисці або глечику об'єднайте м'яту і цукор. Дерев'яною ложкою зробіть пюре з листя. Додайте персиковий сік, газовану воду і віскі. Додайте подріб...

Персиковий пиріг

Персиковий пиріг

Легкий в приготуванні і красивий пиріг вийде з консервованих персиків. Спробуйте, я впевнена, пиріг сподобається всім від малого до великого! Прикрасити його можна цукровою пудрою або топленим шоколадом, можна змастити сиропом від персиків. опис приготування: Щоб пиріг був ніжний і м'яким всер...

Персиковий тарт з посипкою

Персиковий тарт з посипкою

Рецепт приготування тарта з скибочками персиків, мигдальним екстрактом і посипанням з борошна, коричневого сахара, мигдалю і вершкового масла. опис приготування: Тарт може зберігатися в холодильнику 1 ніч, накритий поліетиленовою плівкою. корочка для тарта— 1 штука(діаметр 22 см) цукрова пуд...

Персиковий торт з маскарпоне

Персиковий торт з маскарпоне

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати персиковий торт з маскарпоне. Основою для десерту стане бісквіт. Його можна приготувати самостійно, а можна купити вже готовий, щоб не возитися. опис приготування: Я купила бісквіт в найближчому магазині, оскільки поспішала з десертом. На приготува...