Рецепт Італійські булочки з сиром і томатами
Рецепт цікавий і досить простий. Булочки з начинкою з томату і сиру по суті є соковитими, ароматними і ніжними пиріжками з хрусткою скоринкою. думаю, вам сподобається.
опис приготування:
Смачні булочки з начинкою. Спочатку підготуйте начинку - для цього змішайте сир з часником і зеленню, помідори поріжте кружечками. замісити тісто, розділіть його на дві частини і розкачайте в пласт. На один з них викладіть помідори і сир, а другим накрийте зверху. За допомогою круглої форми виріжте булочки, так щоб начинка залишилася між двома шарами тіста. Защипніть краю і обсмажте з двох сторін на рослинній олії. Можна відразу подавати на стіл. Смачного!
- бринза— 200 грам
- борошно— 3 склянки
- вода— 1 Склянка
- цукор— 1 Чайна ложка
- сіль— 1 Чайна ложка
- помідори— 5 штук
- часник— 2 зубчики
- Рослинна олія— 4 Ст. ложки
- зелень— За смаком
Замісити тісто з води, цукру, солі, рослинного масла і муки.
Розділити тісто на дві частини, кожну з яких розкачайте в тонкий пласт. На один з них викладіть кружечки помідор і сир із зеленню.
Другим шаром накрийте начинку зверху. За допомогою круглої форми виріжте булочки, так щоб начинка залишилася між двома шарами тіста. Защипніть краю і обсмажте з двох сторін на рослинній олії. Можна відразу подавати на стіл.
Подібні рецепти
Грецький салат з кіноа
Рецепт приготування смачної страви з макаронів і сиру. Італійська кухня. кількість порцій: 6 яйце— 1 штука вершкове масло— 4 Ст. ложки молоко— 2-1/2 склянки суха гірчиця— 2 чайних ложки тертий сир— 450 грам сіль— 1/2 чайних ложки чорний перець— 1/2 чайних ложки каєнський перець— 1/2 чайних ложк...
Італійські брускетти
прекрасна закуска. Альтернатива звичної піці. опис приготування: Бручетта — прекрасна закуска перед обідом або до супу. Закуска швидкого приготування, якщо несподівано прийшли гості, можна взяти з собою на пікнік. Бручетта — відмінна закуска під час святкового поста, замінюючи пшеничний хліб н...
Італійські гарячі бутерброди
Рецепт приготування гарячих бутербродів з яловичиною та сиром. Італійська кухня. кількість порцій: 10 яловичина— 1,4 кілограма(розділити на 2 шматка) м'ясний бульйон— 1 штука італійські приправи до м'яса— 3 Ст. ложки сіль— 1 Чайна ложка маринований перчик— 220 грам(pepperoncini) нареченої— 10 ш...
Італійські хлібці
Коли я згадую Італію, в якій побувала багато разів, завжди згадуються смачні помідори, оливкова олія, ароматний базилік, пармезан. Ці інгредієнти ляжуть в основу моїх італійських хлібців. опис приготування: Ці хлібці як спогад про улюблену Італії, в якій довелося побувати багато разів. У них я...
Італійські хлібні палички «Grissini»
Незважаючи на те, що основою цих паличок в оригіналі є дріжджове тісто, розповім, як приготувати італійські хлібні палички "; Гриссини" на пшеничного заквасці, ще один варіант рецепта. опис приготування: Італійські хлібні палички "; Гриссини ";, приготовані на заквасці, виходять нічим не гірше...