Рецепт Італійські хлібні палички «Grissini»

Рецепт Італійські хлібні палички «Grissini»
Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 10 г. 0 хв.
Незважаючи на те, що основою цих паличок в оригіналі є дріжджове тісто, розповім, як приготувати італійські хлібні палички "; Гриссини" на пшеничного заквасці, ще один варіант рецепта.

опис приготування:

Італійські хлібні палички "; Гриссини ";, приготовані на заквасці, виходять нічим не гірше класичних. Таку випічку можна подавати як хліба до перших і других страв, соусів або просто в якості хлібної закуски. Ви можете сформувати більш тонкі палички, розрізавши тісто на вузькі смужки і добре його розтягнувши. В якості начинки раджу використовувати не тільки білий, але і чорний кунжут, кмин і насіння соняшнику, вийде дуже смачно.

  • пшеничний стартер— 30 грам
  • Вода кімнатної температури— 285 грам(100 г в закваску, 185 г в тісто)
  • Біла пшеничне борошно— 400 грам(100г в закваску, 300г в тісто)
  • Манна крупа— 100 грам
  • дріжджі (опара)  — 200 грам
  • Оливкова олія— 20 мілілітрів
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • куркума— 1/2 чайних ложки
  • кмин— 1/2 чайних ложки
  • кунжут— 2-3 Ст. ложок
Італійські хлібні палички 1. Приготуйте закваску: воду змішайте з закваскою-стартером, добре перемішайте. Додайте просіяне борошно і знову добре перемішайте. Накрийте плівкою і залиште при кімнатній температурі на 8 годин.

Італійські хлібні палички 2. У миску тістоміса викладіть опару, воду, оливкова олія, цукор, сіль, просіяне борошно і манну крупу. Додайте куркуму і кмин, вимісити тісто протягом 5 хвилин 2 швидкості.

Італійські хлібні палички 3. Викладіть тісто в змащену олією миску, зберіть його краю до середини, вирівняйте його поверхню і накрийте плівкою. Залиште при кімнатній температурі на 3 годину.

Італійські хлібні палички 4. Викладіть тісто на робочу поверхню, округлятимете його і залиште під плівкою на 10 хвилин. Розкачайте в пласт товщиною 1 см. Візуально розділіть тісто на три смуги. Посередині рівномірно розподіліть кунжут і накрийте другою частиною тіста.

Італійські хлібні палички 5. Зверху також розподіліть кунжут і накрийте третьою частиною тіста. Злегка притисніть смугу і розділіть тісто на 20-30 смужок (в залежності від товщини майбутніх паличок). Кожну смужку скрутіть в довгу тонку паличку і злегка розтягніть.

Італійські хлібні палички 6. Викладіть заготовки на деко, покритий пергаментом, і накрийте плівкою на 1 час. Випікайте палички в розігрітій до 220 градусів духовці 15-20 хвилин. Смачного!

Подібні рецепти

Італійські брускетти

Grissini (хлібні палички)

прекрасна закуска. Альтернатива звичної піці. опис приготування: Бручетта — прекрасна закуска перед обідом або до супу. Закуска швидкого приготування, якщо несподівано прийшли гості, можна взяти з собою на пікнік. Бручетта — відмінна закуска під час святкового поста, замінюючи пшеничний хліб н...

Італійські булочки з сиром і томатами

Італійські булочки з сиром і томатами

Рецепт цікавий і досить простий. Булочки з начинкою з томату і сиру по суті є соковитими, ароматними і ніжними пиріжками з хрусткою скоринкою. думаю, вам сподобається. опис приготування: Смачні булочки з начинкою. Спочатку підготуйте начинку - для цього змішайте сир з часником і зеленню, помід...

Італійські гарячі бутерброди

Італійські гарячі бутерброди

Рецепт приготування гарячих бутербродів з яловичиною та сиром. Італійська кухня. кількість порцій: 10 яловичина— 1,4 кілограма(розділити на 2 шматка) м'ясний бульйон— 1 штука італійські приправи до м'яса— 3 Ст. ложки сіль— 1 Чайна ложка маринований перчик— 220 грам(pepperoncini) нареченої— 10 ш...

Італійські хлібці

Італійські хлібці

Коли я згадую Італію, в якій побувала багато разів, завжди згадуються смачні помідори, оливкова олія, ароматний базилік, пармезан. Ці інгредієнти ляжуть в основу моїх італійських хлібців. опис приготування: Ці хлібці як спогад про улюблену Італії, в якій довелося побувати багато разів. У них я...

Італійські макарони з сиром

Італійські макарони з сиром

Рецепт приготування смачної страви з макаронів і сиру. Італійська кухня. кількість порцій: 6 яйце— 1 штука вершкове масло— 4 Ст. ложки молоко— 2-1/2 склянки суха гірчиця— 2 чайних ложки тертий сир— 450 грам сіль— 1/2 чайних ложки чорний перець— 1/2 чайних ложки каєнський перець— 1/2 чайних ложк...