Рецепт Іспанська рибний суп

Рецепт Іспанська рибний суп
Кількість порцій: 5 Час приготування: 40 хв.
Іспанська рибний суп — ідеальне блюдо, яке можна приготувати в домашніх умовах з середземноморських морських продуктів! Готується досить просто, так що пробуємо!

опис приготування:

Готується іспанська рибний суп досить легко. Цей суп готується близько 40 хвилин. хоча риба — продукт, який не вимагає тривалої теплової обробки, готуємо ми його не швидко, тому що додатково ми займаємося овочевої засмажкою і варимо бульйон з рибної голови і очисток від креветок (які бульйону додадуть особливий смачний аромат). Суп виходить дуже смачний і ароматний. Дуже раджу подавати його з скибочкою лимона і білим хлібом.

Успіхів і приємного апетиту!


  • Голова рыбы— 1 штука
  • креветки— 500 грам
  • Заморожені мідії— 300 грам
  • мушлі— 500 грам
  • Лавровий лист— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • Оливкова олія— 3 Ст. ложки
  • Цибуля— 2 штуки
  • картопля— 2 штуки
  • помідори— 2 штуки
  • Біле вино— 100 мілілітрів
  • Червоний перець— 1 штука
  • томатна паст— 2 Ст. ложки
  • Пучок свіжої зелені— 1 штука
  • сіль, перець, приправи— — За смаком
  • табаско— — За смаком
Іспанська рибний суп - фото крок 1 Подготовим все необходимые ингредиенты для приготовления нашего великолепного испанского супа.

Іспанська рибний суп - фото крок 2 В большую кастрюлю кладем рыбью голову и заливаем холодной водой. Чтоб бульон был более насыщенного вкуса добавляем с очистками от креветок и головами. Солим и кладем лавровый лист. Доводим до кипения и затем варим около 15 хвилин. Затем голову рыбы, очистки и головки креветок выбрасываем. Далее бульон процеживаем.В нем отвариваем кубиками нарезанный картофель (близько 10 хвилин). вливаємо вино.

Іспанська рибний суп - фото крок 3 розігріваємо сковорідку, вливаем масло и обжариваем в нем мелко нарезанный лук, часник, перец и кубиками нарезанные помидоры.

Іспанська рибний суп - фото крок 4 Додаємо томатну пасту.

Іспанська рибний суп - фото крок 5 Все добре перемішуємо, накрываем крышкой и томим все около 10 хвилин. Затем добавляем около 10 капель тобаско, dosalivaem, додаємо спеції (наприклад, шафран) и тушим до мягкости овощей.

Іспанська рибний суп - фото крок 6 Затем зажарку отправляем в кастрюлю к картофелю. Варимо все близько 5 хвилин, затем при помощи блендера все хорошенько измельчаем до однородной массы.

Іспанська рибний суп - фото крок 7 В кастрюлю кладем ракушки, мідії, креветки, мясо рыбы доводим до кипения и убавляем огонь. Варимо ще близько 3 хвилин. вимикаємо вогонь. Посыпаем рубленной зеленью, накрываем крышкой кастрюлю и даем постоять ему около 10 хвилин. Затем разливаем суп по тарелкам и подаем к столу. Смачного!

Подібні рецепти

Іспанська холодний суп

Оселедець під шубою в батоні

До вашої уваги — рецепт іспанського холодного супу, відомого як гаспачо. У літню спеку, як на мене, немає нічого кращого, ніж тарілочка освіжаючого холодного гаспачо. Спробуйте — вам сподобається! опис приготування: Даний рецепт - класичний гаспачо (іспанська холодний суп) зі свіжими томатами,...

Гострий іспанська суп з ковбасками

Гострий іспанська суп з ковбасками

Хочете остренький зігріваючий супчик? Тоді приготуйте іспанська з ковбасками! запевняю, що такий суп зігріє вас на 100% доже в найлютіші зимові морози. дуже ароматний, смачний і насичений! опис приготування: Ніякі морози не страшні, коли знаєш, як приготувати гострий іспанська суп з ковбасками...

Іспанська холодний суп Сальморехо

Іспанська холодний суп Сальморехо

Іспанська холодний суп Сальморехо трохи менш популярний, ніж гаспачо, однак нітрохи не менш смачний і оригінальний. По суті, сальморехо дуже схожий на гаспачо — це теж холодний томатний суп. опис приготування: Подається холодним суп-пюре сальморехо (або salmorejo в іспанському написанні) — це ...

Іспанська суп з мигдалю

Іспанська суп з мигдалю

Рецепт приготування супу з мигдалю в іспанських традиціях. кількість порцій: 5-6 білого хліба— 100 грам мигдаль— 100 грам часник— 3 зубчики біле вино— 3 Ст. ложки оливкова олія— 6 Ст. ложок яєчних жовтки— 3 штуки води— 300 мілілітрів(крижаний) винограду— 12 штук(великих ягід) Опустити мигд...

Іспанська паелья з морепродуктами

Іспанська паелья з морепродуктами

Якщо попросять назвати іспанське блюдо, згадується паелья, але не всі знають її рецепт. Щоб не вдарити в бруд обличчям пропоную перевірений рецепт, як приготувати іспанську паелью з морепродуктами. опис приготування: Класичний рецепт паельї передбачає використання тільки морепродуктів, проте в...