Рецепт Ікра із солоних груздів

Рецепт Ікра із солоних груздів
Кількість порцій: 5 Час приготування: 20 хв.
Солоні грузді - це саме по собі дуже смачно, проте, якщо зробити з них ікру, вам відкриється новий смак цих грибів. Готується ікра з солоних груздів просто, а подавати її можна до чого завгодно.

опис приготування:

Ікра із солоних груздів готується досить легко і просто, особливо якщо ви заготовили баночку солоних груздів заздалегідь і тепер вВам не потрібно витрачати часу на їх заготівлю. Грибна ікра зберігається в холодильнику або морозилці, тому можна наготувати її про запас і подавати до різних страв. Ікра із солоних груздів відмінно поєднується з м'ясними та рибними стравами, смаженої і відвареною картоплею. Її можна намазувати на бутерброди і тости, а також використовувати в якості начинки для лаваша і пиріжків. Для більшої пікантності смаку, в готову ікру можна додати столового оцту або лимонного соку. Загалом, застосування грибний ікрі завжди знайдеться, а її смак додасть будь-якої страви особливий відтінок. Отже, як приготувати ікру із солоних груздів? розповідаю!

  • солоні грузді— 500 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Масло рослинне— 3 Ст. ложки
  • зелень— . За смаком
  • сіль— . За смаком
  • перець— . За смаком
Ікра із солоних груздів - фото крок 1 1. Ріпчасту цибулю дрібно нарізаємо.

Ікра із солоних груздів - фото крок 2 2. Потім обсмажуємо на сковорідці до золотистого відтінку.

Ікра із солоних груздів - фото крок 3 3. Обсмажену цибулю разом з солоними грузді подрібнюємо в блендері, прокручуємо в м'ясорубці або просто дуже дрібно нарізаємо. Отриману масу солимо, перчим. Ретельно все перемішуємо.

Ікра із солоних груздів - фото крок 4 4. Грибну ікру можна законсервувати, розлив по стерилізованих банках, і зберігати в холодильнику.

Ікра із солоних груздів - фото крок 5 5. Готову ікру із солоних груздів викладаємо в салатницю. Можете прикрасити страву зеленню. Смачного!

Подібні рецепти

Ікра баклажанна на зиму

Засолка груздів холодним способом

Хоча в наш час купувати сезонні овочі круглий рік стало звичайною справою, але все ж в літніх домашніх заготовках є особливий шарм. Я розповім, як приготувати ікру баклажанну на зиму. опис приготування: Так, так, як би не була велика спокуса спробувати дуже смачне блюдо прямо сьогодні, все ж д...

Ікра баклажанна по-грузинськи

Ікра баклажанна по-грузинськи

Баклажани в Грузії неймовірно популярні, і тому не дивно, що там теж роблять баклажанну ікру. До вашої уваги — сімейний рецепт баклажанної ікри по-грузинськи від мого друга грузина Теймураза. опис приготування: До вашої уваги — нехитрий рецепт баклажанної ікри по-грузинськи. По словам грузина,...

Ікра з баклажанів на зиму

Ікра з баклажанів на зиму

Ну, ця страва, мабуть, одне з найзнаменитіших і популярних серед нашого населення. Мало хто зможе відмовитися від соковитої і неймовірно смачною ікри з баклажанів, тому давайте її приготуємо. опис приготування: Це чудове блюдо я пам'ятаю ще з дитинства, тому що без нього не проходило жодне тор...

Ікра з баклажанів з помідорами на зиму

Ікра з баклажанів з помідорами на зиму

Скільки ж я перепробувала рецептів баклажанної ікри! І серед них є кілька дійсно смачних. Якщо ви віддаєте перевагу подрібнений в пюре варіант, то цей вам точно сподобається. дивіться! опис приготування: Обов'язково ознайомтеся з тим, як приготувати ікру з баклажанів на зиму. Крім головного ін...

Ікра з білих грибів

Ікра з білих грибів

Ікра з грибів - ідеальна начинка для валованов і тарталеток. Вона добре поєднується з вершковим маслом, сиром і свіжою зеленню. Така ікра добре зберігається протягом деякого часу. опис приготування: Якщо прикрасити тарталетки з грибною ікрою декоративної трояндочкою з сиру і покласти листочок ...