Рецепт Печиво в шоколадно-медової глазурі

Рецепт Печиво в шоколадно-медової глазурі
Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування печива з лимонною цедрою і чорно-білою глазур'ю з меду, цукрової пудри, ванілі і шоколаду. За цим рецептом у вас вийде від 18 до 24 штук великого печива діаметром 10 см.

кількість порцій: 8-10
  • розпушувач— 1/2 чайних ложки
  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • несолоне вершкове масло кімнатної температури— 1 Склянка
  • яйця— 3 штуки
  • ванільний екстракт— 1/2 чайних ложки
  • цедра лимона— 1/2 чайних ложки(або 1/2 чайної ложки лимонного соку)
  • молоко— 1 Склянка
  • шоколад— 90 грам(глазур)
  • мідь— 3 Ст. ложки(глазур)
  • ваніль— 1/2 чайних ложки(глазур)
Печиво в шоколадно-медової глазурі - фото крок 1 1. зробити печиво. Розігріти духовку до 190 градусів. Вистелити пергаментним папером. У середній мисці змішати разом борошно, розпушувач і сіль. У великій мисці міксером збити вершкове масло. Поступово додати цукор, продовжуючи збивати. Додати яйця, по одному за раз. Додати 1/3 борошняної суміші і перемішати. Потім додати половину молока і перемішати. Повторіть з борошном і молоком, закінчуючи 1/3 борошна. Перемішати з дрібно тертої цедрою лимона або соком і ванільним екстрактом. Чи не перемішувати занадто довго.

Печиво в шоколадно-медової глазурі - фото крок 2 2. Викласти тісто на підготовлений лист, використовуючи 1/4 чашки на кожне печиво. Печиво повинне розташовуватися на відстані 5 см один від одного. випікати 15-18 хвилин.

Печиво в шоколадно-медової глазурі - фото крок 3 3. Дати печінкою охолонути протягом 2 хвилин навпаки, а потім дати повністю охолонути на стійці перед нанесенням глазурі.

Печиво в шоколадно-медової глазурі - фото крок 4 4. Щоб зробити глазур, розтопити шоколад в мисці. У невеликій каструлі довести воду і мед до кипіння на сильному вогні. Зняти з вогню і додати половину суміші в цукор. Збити до однорідності, додаючи, що залишилася медову суміш, по 1 чайній ложці за раз. Перемішати з ваніллю. Додавайте медову суміш дуже повільно, щоб глазур не вийшла дуже рідкою. Заповнити кондитерський мішок невеликою кількістю глазурі.

Печиво в шоколадно-медової глазурі - фото крок 5 5. Намалювати розділову лінію, розділяє печиво навпіл.

Печиво в шоколадно-медової глазурі - фото крок 6 6. Змастити глазур'ю половину кожного печива до розділової лінії.

Печиво в шоколадно-медової глазурі - фото крок 7 7. У решту ванільну глазур додати розтоплений шоколад і перемішати. Якщо необхідно, розмішати суміш, що залишилася меду, по 1 чайній ложці за раз, поки потрібна консистенція не буде досягнута.

Печиво в шоколадно-медової глазурі - фото крок 8 8. Заповнити другу половину печива шоколадною глазур'ю.

Подібні рецепти

Пасхальне печиво в білкової глазурі

Шоколадно-кокосове печиво

Пасхальне печиво в білкової глазурі стане відмінним сувеніром і подарунком на Великдень. Воно неймовірно красиве, тому прикрасить святковий стіл і подарує святковий настрій вашим гостям і рідним. опис приготування: Принадність такого печива полягає в тому, що його можна приготувати заздалегідь...

Печиво шоколадно-м'ятна

Печиво шоколадно-м'ятна

Серед усього розмаїття рецептів печива хочеться знайти цікаві варіанти, щоб порадувати своїх близьких. Для цього розповім, як приготувати печиво шоколадно-м'ятна: ароматне, смачне, солодке! опис приготування: Поєднання смаку і аромату м'яти з шоколадом є одним з найбільш апетитних і приємних. ...

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...

Паста з лососем і цибулею

Паста з лососем і цибулею

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...