Рецепт Жульєн в горщиках

Рецепт Жульєн в горщиках
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 50 хв.
це вишукане, ресторанне блюдо легко можна приготувати в домашніх умовах і вийде воно нітрохи не гірше, а може і краще. Давайте приготуємо ароматний, соковитий і шалено смачний жульєн в горщиках

опис приготування:

Зазвичай жульен готують в спеціальному посуді - кокотницах. Але якщо у вас немає такого посуду, не впадай у відчай, адже жульен можна приготувати і в горщиках, а смак від цього не зміниться. соковитий, ароматний, з хрусткою скоринкою, безумовно, дуже смачний жульєн ідеальний для сімейної вечері.

дивіться, як приготувати жульєн в горщиках.

  • печериці— 300 грам
  • Куряче філе— 300 грам
  • Ріпчаста цибуля— 2 штуки
  • крем— 400 грам
  • Твердий сир— 200 грам
  • борошно— 2 Ст. ложки
  • Рослинна олія— 2-3 Ст. ложок
  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • Чорний мелений перець— 1-2 Щепоток
Жульєн в горщиках - фото крок 1 Ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо дрібними кубиками. Якщо робити класичний жульєн по-французьки, то нарізаємо всі інгредієнти соломкою.

Жульєн в горщиках - фото крок 2 Куряче філе миємо, висушуємо і нарізаємо невеликими шматочками.

Жульєн в горщиках - фото крок 3 Додаємо цибулю і філе на гарячу сковороду з невеликою кількістю рослинного масла. Обсмажуємо на невеликому вогні до золотистого кольору цибулі.

Жульєн в горщиках - фото крок 4 Нарізаємо чисті печериці невеликими шматочками і додаємо на сковороду. roza_ker, періодично помішуючи, до повного випаровування води.

Жульєн в горщиках - фото крок 5 На іншу суху сковороду додаємо борошно і обсмажуємо її на маленькому вогні до легкого кремового кольору.

Жульєн в горщиках - фото крок 6 Потім додаємо до борошна сметану, сіль, перець і дуже добре перемішуємо. Ми залишаємо соус на вогні пару хвилин.

Жульєн в горщиках - фото крок 7 Додаємо соус до грибів з куркою і добре перемішуємо.

Жульєн в горщиках - фото крок 8 Потім перекладаємо м'ясо з грибами і Сусом в горщики і щедро посипаємо натертим сиром.

Жульєн в горщиках - фото крок 9 запікаємо жульен, не накриваючи кришкою, в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 20-25.

Подібні рецепти

Жульєн в горщиках з картоплею

Середземноморський салат

Щоб жульен вийшов більш ситним, деякі додають в нього картоплю. Також в блюдо входять гриби і соус на основі борошна. Виходить дуже смачно і ароматно, переконайтеся в цьому самі! опис приготування: Для цього рецепта підійдуть будь-які гриби. Печериці можна замінити вешенками. Можна використову...

Печеня з курки в горщиках

Печеня з курки в горщиках

Цей рецепт сподобається любителям страв в горщиках. сьогодні розповім, як приготувати печеню з курки в горщиках. вийде ситно, до того ж, не зашкодить фігурі. Приступимо до приготування. опис приготування: Таке печеня з курки відмінно підійде на вечерю. Завдяки недорогий вартість основних інгре...

Печеня зі свинини по-російськи в керамічних горщиках

Печеня зі свинини по-російськи в керамічних горщиках

рецепт, як і керамічні горщики мені дісталися від бабусі. Так приємно, спробувати приготувати те саме блюдо, що готувала бабуся мені в дитинстві під Новий Рік. опис приготування: Ви можете експериментувати з цим рецептом як хочете! Використовувати інше м'ясо, наприклад, баранину. Використовува...

Печеня в горщиках дотримуються вегетаріанського харчування

Печеня в горщиках дотримуються вегетаріанського харчування

Печеня в горщиках дотримуються вегетаріанського харчування — чудове блюдо, по перше, тому що готується в глиняному посуді, по-друге, тому що поєднання картоплі і баклажанів — дуже гармонійний і смачне! опис приготування: Печеня в горщиках дотримуються вегетаріанського харчування виходить дуже ...

Печеня в горщиках з куркою і грибами

Печеня в горщиках з куркою і грибами

Печеня в горщиках з куркою і грибами — шикарне блюдо як для святкового столу, так і для повсякденного. Обов'язково спробуйте приготувати. Вся сім'я буде в захваті! опис приготування: Печеня в горщиках з куркою і грибами можна приготувати відразу для всієї родини, адже від такої смакоти не відм...