Рецепт Pechenka більш Строганов

Рецепт Pechenka більш Строганов
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування печінки по-строгановски зі сметаною.

опис приготування:

За цим рецептом виходить ніжна м'яка печінку, буквально тане в роті. Для її приготування краще брати яловичу або курячу печінку. На гарнір до печінки можна подавати рис, макарони або картопляне пюре.

приготування:

подрібнити цибулю. У глибокій сковороді розігріти масло і обсмажити цибулю на повільному вогні, періодично помішуючи, поки він не стане прозорим і м'яким. Це забере у вас 15-20 хвилин. Лук не повинен почати присмажуватися. вимити печінку, очистити від плівок і проток, нарізати шматочками. Нагріти масло в іншій сковороді і обсмажити печінку протягом 2 хвилин, постійно помішуючи. Посипати печінку борошном, перемішати і викласти в сковороду з цибулею. перемішати. Додати сметану, сіль і перець. Перемішати і на середньому вогні довести до початку кипіння. зменшити вогонь, накрити сковорідку кришкою і тушкувати 15-20 хвилин. посолити печінку, вимкнути вогонь, накрити кришкою і дати постояти протягом 3 хвилин перед подачею на стіл.


  • печінки— 500 грам
  • цибулини— 2-3 штук
  • сметани— 250 грам
  • вершкове або рослинне масло— За смаком
  • борошна— 1 Ст. ложка
  • сіль і перець— За смаком
За цим рецептом виходить ніжна м'яка печінку, буквально тане в роті. Для її приготування краще брати яловичу або курячу печінку. На гарнір до печінки можна подавати рис, макарони або картопляне пюре.

приготування:

подрібнити цибулю. У глибокій сковороді розігріти масло і обсмажити цибулю на повільному вогні, періодично помішуючи, поки він не стане прозорим і м'яким. Це забере у вас 15-20 хвилин. Лук не повинен почати присмажуватися. вимити печінку, очистити від плівок і проток, нарізати шматочками. Нагріти масло в іншій сковороді і обсмажити печінку протягом 2 хвилин, постійно помішуючи. Посипати печінку борошном, перемішати і викласти в сковороду з цибулею. перемішати. Додати сметану, сіль і перець. Перемішати і на середньому вогні довести до початку кипіння. зменшити вогонь, накрити сковорідку кришкою і тушкувати 15-20 хвилин. посолити печінку, вимкнути вогонь, накрити кришкою і дати постояти протягом 3 хвилин перед подачею на стіл.


Подібні рецепти

М'ясо більш азіатський салат з listyyah

Курячий Строганов

Рецепт приготування маринованого м'ясного фаршу з цибулею, часником, імбиром, грибами шиітаке і водяними каштанами на листі салату Бостон. опис приготування: В даному рецепті використовується поєднання м'яса індички і свинини. Також можна використовувати суміш курки і свинини. соєвого соусу—...

М'ясо більш кубинський

М'ясо більш кубинський

М'ясо більш кубинський — ця страва, яке призведе в захват практично будь-якого чоловіка. Дуже смачне приготоване на грилі м'ясо, подану з смачним соусом — хіба щось може бути краще для м'ясоїда? опис приготування: Як показує практика (принаймні, моя), щоб порадувати чоловіка, зовсім не обов'яз...

М'ясо більш Scottish

М'ясо більш Scottish

Майже жодна трапеза в Шотландії не обходиться без м'яса. Готують і баранину, і свинину, і яловичину. Прикрасьте свій святковий стіл власноруч приготованим м'ясом по-шотландськи і не пошкодуєте! опис приготування: Цей рецепт м'яса по-шотландськи з фото допоможе вам подолати нову сходинку до вер...

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...