Рецепт Відбивні зі свинини в клярі

Рецепт Відбивні зі свинини в клярі
Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 30 хв.
Відбивні зі свинини в клярі добре підійдуть до картопляного пюре. Ще їх можна використовувати в бутерброди, відмінно йдуть зі свіжою зеленню і овочами.

опис приготування:

Якщо ви вирішили зробити свинячі відбивні, Не готуйте їх просто так. Проявіть фантазію і зробіть свинячі відбивні в клярі з приголомшливим молочним соусом. рецепт такий:

1. Підготуйте свинячі відбивні. Посоліть і поперчіть їх з кожного боку.

2. Змішайте борошно з сіллю і перцем.

3. Розігрійте сковороду з високими бортиками. Розтопіть на ній вершкове масло, влийте оливкова і перемішайте їх.

4. Обваляйте свинячі відбивні в борошні з обох сторін, струсіть їх над тарілкою з борошном, щоб обсипалася зайва борошно з відбивних. Так ви уникнете горілих шматочків борошна у вас в сковороді. Викладіть відбивні в сковороду. Вони повинні наполовину потонути в маслі.

5. Обсмажуйте відбивні з обох сторін до тих пір, поки вони не покриються хрусткою рум'яною скоринкою. Проткніть шматочок виделкою — м'ясо повинно стати м'яким.

6. Викладайте свинячі відбивні в тарілку, покриту паперовою серветкою. Серветка вбере зайвий жир.

7. Тепер готуємо молочний соус. Підігрійте курячий бульйон. Висипати в нього півсклянки борошна. заважайте, щоб не було грудочок. Борошно і бульйон повинні стати одним цілим.

8. Як тільки бульйон трохи загус, почніть додавати молоко. за 2-3 столових ложок за раз. Поки бульйон не загусне трохи сильніше (як нежирна сметана).

9. Як тільки соус досить загус, можете подавати відбивні до столу, полив їх соусом.

Бажаю вам приємного апетиту

  • свинячі відбивні— 10 штук(Можете взяти відбивні з кісточкою. )
  • Пшеничне борошно— 2 склянки
  • Мелений чорний перець— За смаком
  • сіль— За смаком
  • Вершкове масло— 50 грам
  • Оливкова олія— 50 мілілітрів
  • Курячий бульйон— 100 мілілітрів
  • молоко— 1-,1,5 склянки
Якщо ви вирішили зробити свинячі відбивні, Не готуйте їх просто так. Проявіть фантазію і зробіть свинячі відбивні в клярі з приголомшливим молочним соусом. рецепт такий:

1. Підготуйте свинячі відбивні. Посоліть і поперчіть їх з кожного боку.

2. Змішайте борошно з сіллю і перцем.

3. Розігрійте сковороду з високими бортиками. Розтопіть на ній вершкове масло, влийте оливкова і перемішайте їх.

4. Обваляйте свинячі відбивні в борошні з обох сторін, струсіть їх над тарілкою з борошном, щоб обсипалася зайва борошно з відбивних. Так ви уникнете горілих шматочків борошна у вас в сковороді. Викладіть відбивні в сковороду. Вони повинні наполовину потонути в маслі.

5. Обсмажуйте відбивні з обох сторін до тих пір, поки вони не покриються хрусткою рум'яною скоринкою. Проткніть шматочок виделкою — м'ясо повинно стати м'яким.

6. Викладайте свинячі відбивні в тарілку, покриту паперовою серветкою. Серветка вбере зайвий жир.

7. Тепер готуємо молочний соус. Підігрійте курячий бульйон. Висипати в нього півсклянки борошна. заважайте, щоб не було грудочок. Борошно і бульйон повинні стати одним цілим.

8. Як тільки бульйон трохи загус, почніть додавати молоко. за 2-3 столових ложок за раз. Поки бульйон не загусне трохи сильніше (як нежирна сметана).

9. Як тільки соус досить загус, можете подавати відбивні до столу, полив їх соусом.

Бажаю вам приємного апетиту

Подібні рецепти

Відбивні зі свинини на сковороді в клярі

Пиріг з ревенем з пісочного тіста

Перед вами - простий рецепт приготування відбивних зі свинини на сковороді в клярі. Загалом, кулінарна класика, що ж тут ще сказати? смачно, ситно, добре поєднується з будь-яким гарніром. ідеально! опис приготування: розповім вам, як приготувати відбивні зі свинини на сковороді в клярі. Це дій...

Відбивні зі свинини класичні

Відбивні зі свинини класичні

соковиті, ароматні, ніжні всередині та хрусткі зовні! думаєте, про що я? Звичайно про відбивних! Саме їх ми хочемо побачити на кожному святковому столі, адже перевершити їх за смаком дуже складно. опис приготування: рецепт, як приготувати відбивні зі свинини класичні, дуже простий, але в той ж...

Відбивні зі свинини в панірувальних сухарях

Відбивні зі свинини в панірувальних сухарях

Відбивні зі свинини можна обсмажити на сковороді або запекти в духовці, тут кожен вибирає на свій смак. Пропоную менш калорійний варіант приготування свинячих відбивних в панірувальних сухарях. опис приготування: М'ясо вийде ніжним і соковитим! Такі відбивні можна подавати з картоплею або зеле...

Оригінальні відбивні в духовці

Оригінальні відбивні в духовці

Ви не знаєте, що приготувати на вечерю і навіть на святковий стіл, а все варіації м'яса вже приїлися? Тоді рекомендую приголомшливий рецепт, як приготувати оригінальні відбивні в духовці. пробуйте! опис приготування: Ви можете використовувати відбивні на кістки або м'якоть. Спершу м'ясо обсмаж...

Ніжні курячі відбивні

Ніжні курячі відбивні

Ніжні курячі відбивні я їла на дитячому дні народженні, куди нас запросили разом з онукою. Для дітей отбівнушкі були маленькі, для дорослих величезні. Всі їли їх із задоволенням і хвалили! опис приготування: Ніжні курячі відбивні просто тануть у роті. Їх дуже легко зробити. Фарш виходить рідки...