Рецепт Паста карбонара з кукурудзою і чилі

Рецепт Паста карбонара з кукурудзою і чилі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування яєчної локшини з шматочками підсмаженого бекону, солодкою кукурудзою, халапеньйо перець чилі, часником, чебрецем, петрушкою, сухим білим вином і сиром Пармезан.

опис приготування:

Вершкова паста карбонара поєднує в собі солодкість кукурудзи, пряність чилі халапеньо і димчастий аромат бекону.

  • яєчної локшини— 450 грам
  • бекону— 150 грам
  • качана солодкої кукурудзи— 4 штуки
  • халапеньйо перець чилі— 1/2 штуки
  • часнику— 6 зубчиків
  • свіжого чебрецю— 1 Ст. ложка
  • яєчних жовтків— 3 штуки
Паста карбонара з кукурудзою і чилі - фото крок 1 1. Чилі халапеньо очистити від насіння і дрібно нарізати. У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати яєчну локшину і варити до готовності, відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду і відставити убік 1 стакан макаронної рідини.

Паста карбонара з кукурудзою і чилі - фото крок 2 2. Нарізати бекон кубиками. Обсмажити в сковороді на сильному вогні до коричневого кольору. Додати солодку кукурудзу і обсмажити краю.

Паста карбонара з кукурудзою і чилі - фото крок 3 3. приблизно через 5 хвилин додати чилі, подрібнений часник і чебрець. Перемішати і смажити протягом 2 хвилин. Додати дрібно нарізану петрушку і біле вино. Гасити на повільному вогні.

Паста карбонара з кукурудзою і чилі - фото крок 4 4. У невеликій мисці збити яєчні жовтки. Повільно додати в макаронну рідину і перемішати, щоб розчинити їх. Додати пасту і яєчні жовтки в кукурудзяну суміш в сковороді і перемішати.

Паста карбонара з кукурудзою і чилі - фото крок 5 5. Зняти з вогню, додати тертий сир Пармезан і енергійно перемішати протягом 1-2 хвилин. По бажанню, прикрасити пасту додатковим сиром і зеленою цибулею.

Подібні рецепти

Паста Карбонара з зеленим горошком

Паста карбонара без яєць

Невелика модифікація знаменитої італійської пасти з беконом і соусом з сиру і яєць. Паста виходить дуже смачною і ситної і готується всього за 25 хвилин. кількість порцій: 6-7 пасти будь-якого виду— 360 грам скибочок бекону— 8 штук середньої цибулини— 1/2 штуки часнику— 2 зубчики яйця— 3 штуки ...

Макаронні вироби «Карбонара» з грибами

Макаронні вироби «Карбонара» з грибами

смачно, ситно, а як красиво! Словами не передати! розповім, як приготувати пасту "; Карбонара" з грибами, вам сподобається! Хто один раз приготує, той полюбить це блюдо, навіть дієту заради нього зрадить. опис приготування: До вашої уваги - рецепт, приготування пасти "; Карбонара" з грибами! О...

Макаронні вироби «Карбонара» для 10 хвилин

Макаронні вироби «Карбонара» для 10 хвилин

Паста & Quot; Карбонара" - один з найстаріших способів приготування пасти, який також зберігає за собою звання одного з найшвидших варіантів ситної вечері. опис приготування: Це популярне блюдо італійської кухні. готується просто, а результат виходить приголомшливим! ароматні, ситні спагеті в ...

Піца «Карбонара»

Піца «Карбонара»

Я використовую вже готове тісто, що заощадити час. Класична італійська паста "; Карбонара" готується з бекону, яєць і пармезану. За таким же принципом приготуємо і піцу. опис приготування: Готуємо піцу "Карбонара" в домашніх умовах. Піца приготовлена ​​з готового тіста для піци. Особливістю ст...

Перець чилі паста

Перець чилі паста

Дуже популярний соус у всіх азіатських країнах. Готують його з сухого або свіжого гострого перцю і подають переважно до м'ясних страв. Паста чилі і в нашій країні стала популярною. опис приготування: Паста чилі - незамінний соус до м'ясних страв і закусок. Готується він всього за одну годину з...