Рецепт Відбивні зі свинини класичні

Рецепт Відбивні зі свинини класичні
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 40 хв.
соковиті, ароматні, ніжні всередині та хрусткі зовні! думаєте, про що я? Звичайно про відбивних! Саме їх ми хочемо побачити на кожному святковому столі, адже перевершити їх за смаком дуже складно.

опис приготування:

рецепт, як приготувати відбивні зі свинини класичні, дуже простий, але в той же час має кілька нюансів, на які необхідно звертати увагу. По перше, для приготування відбивних найкраще підходить свиняча вирізка, з неї блюдо виходить дуже ніжним і соковитим, та й різати її на скибочки дуже зручно. По-друге, для клярі найкраще підходить борошно, можна також використовувати панірувальні сухарі. Вмочати м'ясо слід спочатку в яйце, а потім в борошно, так корочка вийде особливо хрусткою.

  • свиняча вирізка— 500 грам
  • яйце— 2 штуки
  • борошно— 3 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
  • Перець духмяний мелений— За смаком
Відбивні зі свинини класичні - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Свинячу вирізку я використовую свіжу, НЕ морожену, так відбивні виходять ще смачнішими.

Відбивні зі свинини класичні - фото крок 2 Вирізку поріжте скибками товщиною приблизно 1-1,5 см.

Відбивні зі свинини класичні - фото крок 3 Кожен шмат посоліть і поперчіть, а потім відбийте з обох сторін, щоб товщина зменшилася до 5 мм. Солити і перчити потрібно обов'язково перед відбиттям, тоді спеції проникнуть вглиб волокон.

Відбивні зі свинини класичні - фото крок 4 В одній піалі збийте 2 яйця, а в другу насипте борошна. Умочіть кожен шматок м'яса спочатку в яйце, а потім в борошно.

Відбивні зі свинини класичні - фото крок 5 Викладайте підготовлене м'ясо на сковороду з добре розігрітим рослинним маслом. До речі, масла повинно бути досить багато. Обсмажте відбивні з одного боку кілька хвилин, потім переверніть і смажте до готовності.

Відбивні зі свинини класичні - фото крок 6 Ось такі золотисті, ароматні і дуже смачні відбивні у нас вийшли! У вас вийдуть такі ж, а можливо, навіть смачніше! Їжте із задоволенням!

Подібні рецепти

Оладки класичні на дріжджах

Котлети відбивні зі свинини

На сніданок для улюблених хорошим сюрпризом стануть оладки класичні на дріжджах. Рецепт приготування простий, не знадобляться навіть яйця! Дуже смачні млинці зі сметаною або варенням, дивіться! опис приготування: Оладки можна робити на молоці, кефірі або кислому молоці. Зазвичай в них і яйця д...

Відбивні зі свинини на сковороді в клярі

Відбивні зі свинини на сковороді в клярі

Перед вами - простий рецепт приготування відбивних зі свинини на сковороді в клярі. Загалом, кулінарна класика, що ж тут ще сказати? смачно, ситно, добре поєднується з будь-яким гарніром. ідеально! опис приготування: розповім вам, як приготувати відбивні зі свинини на сковороді в клярі. Це дій...

Відбивні зі свинини в клярі

Відбивні зі свинини в клярі

Відбивні зі свинини в клярі добре підійдуть до картопляного пюре. Ще їх можна використовувати в бутерброди, відмінно йдуть зі свіжою зеленню і овочами. опис приготування: Якщо ви вирішили зробити свинячі відбивні, Не готуйте їх просто так. Проявіть фантазію і зробіть свинячі відбивні в клярі з...

Відбивні зі свинини в панірувальних сухарях

Відбивні зі свинини в панірувальних сухарях

Відбивні зі свинини можна обсмажити на сковороді або запекти в духовці, тут кожен вибирає на свій смак. Пропоную менш калорійний варіант приготування свинячих відбивних в панірувальних сухарях. опис приготування: М'ясо вийде ніжним і соковитим! Такі відбивні можна подавати з картоплею або зеле...

Оригінальні відбивні в духовці

Оригінальні відбивні в духовці

Ви не знаєте, що приготувати на вечерю і навіть на святковий стіл, а все варіації м'яса вже приїлися? Тоді рекомендую приголомшливий рецепт, як приготувати оригінальні відбивні в духовці. пробуйте! опис приготування: Ви можете використовувати відбивні на кістки або м'якоть. Спершу м'ясо обсмаж...