Рецепт Ніжні відбивні з яловичини

Рецепт Ніжні відбивні з яловичини
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
вони, хто стверджує, що яловичина завжди жорстка, просто не пробували це блюдо Я хочу показати вам нескладний, але дуже класний варіант приготування ніжних відбивних з яловичини. запам'ятовуйте!

опис приготування:

Секрет таких відбивних у досить тонкому м'ясі і хрусткою подвійній паніровці. Завдяки цьому виходить дійсно дуже м'яке м'ясо, буквально таїть у роті. Додавання в борошно спецій необов'язково, але з ними скоринка виходить ще смачніше, рум'яні. Молочний соус відмінно підходить до такої страви, яке також можна доповнити овочами або улюбленим гарніром.

  • відбивні— 4 штуки
  • Кукурудзяний крохмаль— 1/2 склянки
  • яйце— 1 штука
  • кефір— 1/2 склянки
  • борошно— 1/2 склянки
  • Сіль і спеції— За смаком(перець, паприка, сушений лук і часник, трави)
  • Рослинна олія— За смаком(для смаження)
  • молоко— 1 Склянка
Ніжні відбивні з яловичини - фото крок 1 1. Вимийте і як слід обсушити м'ясо.

Ніжні відбивні з яловичини - фото крок 2 2. Злегка відбийте м'ясо, помістивши в пакет або харчову плівку.

Ніжні відбивні з яловичини - фото крок 3 3. Обваляйте з двох сторін в крохмалі.

Ніжні відбивні з яловичини - фото крок 4 4. Потім занурте у збите з кефіром яйце.

Ніжні відбивні з яловичини - фото крок 5 5. Борошно з'єднайте в окремій мисочці зі спеціями і сіллю.

Ніжні відбивні з яловичини - фото крок 6 6. І обваляйте в паніровці відбивні.

Ніжні відбивні з яловичини - фото крок 7 7. Викладіть в розігріте масло і смажте до рум'яної скоринки на середньому вогні.

Ніжні відбивні з яловичини - фото крок 8 8. Залишки борошна розведіть в молоці, щоб не було грудочок, і відправте на сковороду. Уварите трохи соус до загусання і подавайте з відбивними.
Смачного!

Подібні рецепти

Ніжні курячі відбивні

Ніжні ліниві вареники на сніданок

Ніжні курячі відбивні я їла на дитячому дні народженні, куди нас запросили разом з онукою. Для дітей отбівнушкі були маленькі, для дорослих величезні. Всі їли їх із задоволенням і хвалили! опис приготування: Ніжні курячі відбивні просто тануть у роті. Їх дуже легко зробити. Фарш виходить рідки...

Ніжні карамелізовані реберця

Ніжні карамелізовані реберця

Варіацій на тему реберець існує дуже і дуже багато, тому що саме слово "; реберця" дає розгулятися і фантазії, і апетиту. рекомендую прочитати, як приготувати реберця по моїм рецептом. опис приготування: Цей варіант зручний тим, що блюдо починаєш готувати з вечора, а вранці за 5 хвилин доготов...

Ніжні пшоняна коржі

Ніжні пшоняна коржі

Ароматні коржі з пшоняної борошна - відмінне рішення для сніданку. Вони дуже гарні з маслом або джемом під чашку свіжого чаю. Спробуйте їх якомога швидше! опис приготування: Пишні легкі коржі з пшоняної борошна збагатять ваш стіл новим смаком і ароматом. Пшоно є рекордсменом серед круп за вмі...

Дуже ніжні тефтелі в томатно-сметанному соусі

Дуже ніжні тефтелі в томатно-сметанному соусі

Таке блюдо як тефтелі відомо всім. Найчастіше їх подають в різних столових, але спробуйте, як приготувати ніжні тефтелі в томатно-сметанному соусі будинку. Це буде нова позиція обіднього меню. опис приготування: Яловичину краще взяти жирну, щоб вийшло соковитіше. Крім солі в фарш за бажанням д...

Ніжні котлети з фаршу

Ніжні котлети з фаршу

Для всієї сім'ї готуємо соковиті і ароматні котлетки з дієтичного курячого фаршу. Дивимося прямо зараз рецепт приготування ніжних котлет з фаршу! опис приготування: Котлети з курки завжди готуються швидко, виходять легкими, але ситними. Для приготування ніжних котлет з фаршу нам знадобиться ку...