Рецепт Ніжні відбивні з яловичини
вони, хто стверджує, що яловичина завжди жорстка, просто не пробували це блюдо Я хочу показати вам нескладний, але дуже класний варіант приготування ніжних відбивних з яловичини. запам'ятовуйте!
опис приготування:
Секрет таких відбивних у досить тонкому м'ясі і хрусткою подвійній паніровці. Завдяки цьому виходить дійсно дуже м'яке м'ясо, буквально таїть у роті. Додавання в борошно спецій необов'язково, але з ними скоринка виходить ще смачніше, рум'яні. Молочний соус відмінно підходить до такої страви, яке також можна доповнити овочами або улюбленим гарніром.
- відбивні— 4 штуки
- Кукурудзяний крохмаль— 1/2 склянки
- яйце— 1 штука
- кефір— 1/2 склянки
- борошно— 1/2 склянки
- Сіль і спеції— За смаком(перець, паприка, сушений лук і часник, трави)
- Рослинна олія— За смаком(для смаження)
- молоко— 1 Склянка
2. Злегка відбийте м'ясо, помістивши в пакет або харчову плівку.
3. Обваляйте з двох сторін в крохмалі.
4. Потім занурте у збите з кефіром яйце.
5. Борошно з'єднайте в окремій мисочці зі спеціями і сіллю.
6. І обваляйте в паніровці відбивні.
7. Викладіть в розігріте масло і смажте до рум'яної скоринки на середньому вогні.
8. Залишки борошна розведіть в молоці, щоб не було грудочок, і відправте на сковороду. Уварите трохи соус до загусання і подавайте з відбивними.
Смачного!
Подібні рецепти
Ніжні курячі відбивні
Ніжні курячі відбивні я їла на дитячому дні народженні, куди нас запросили разом з онукою. Для дітей отбівнушкі були маленькі, для дорослих величезні. Всі їли їх із задоволенням і хвалили! опис приготування: Ніжні курячі відбивні просто тануть у роті. Їх дуже легко зробити. Фарш виходить рідки...
Відбивні з яловичини з грибами
Апетитний аромат м'яса і грибів з вашої духовки просто зведе з розуму коханого чоловіка, якщо ви приготуєте відбивну з грибами і сиром. опис приготування: відбиваємо м'ясо, викладаємо на приготований деко, посипаємо спеціями, викладаємо начинку, зверху присипаємо тертим сиром. Запікаємо в духо...
Ніжні пшоняна коржі
Ароматні коржі з пшоняної борошна - відмінне рішення для сніданку. Вони дуже гарні з маслом або джемом під чашку свіжого чаю. Спробуйте їх якомога швидше! опис приготування: Пишні легкі коржі з пшоняної борошна збагатять ваш стіл новим смаком і ароматом. Пшоно є рекордсменом серед круп за вмі...
Дуже ніжні тефтелі в томатно-сметанному соусі
Таке блюдо як тефтелі відомо всім. Найчастіше їх подають в різних столових, але спробуйте, як приготувати ніжні тефтелі в томатно-сметанному соусі будинку. Це буде нова позиція обіднього меню. опис приготування: Яловичину краще взяти жирну, щоб вийшло соковитіше. Крім солі в фарш за бажанням д...
Ніжні карамелізовані реберця
Варіацій на тему реберець існує дуже і дуже багато, тому що саме слово "; реберця" дає розгулятися і фантазії, і апетиту. рекомендую прочитати, як приготувати реберця по моїм рецептом. опис приготування: Цей варіант зручний тим, що блюдо починаєш готувати з вечора, а вранці за 5 хвилин доготов...