Рецепт Відбивні зі свинини в панірувальних сухарях

Рецепт Відбивні зі свинини в панірувальних сухарях
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 55 хв.
Відбивні зі свинини можна обсмажити на сковороді або запекти в духовці, тут кожен вибирає на свій смак. Пропоную менш калорійний варіант приготування свинячих відбивних в панірувальних сухарях.

опис приготування:

М'ясо вийде ніжним і соковитим! Такі відбивні можна подавати з картоплею або зеленим салатом. А також доповніть улюбленим соусом, наприклад, томатним або пікантним. розповідаю, як приготувати смачні відбивні зі свинини!

  • свинячі відбивні— 600 грам
  • кефір— 0,5 склянки
  • Панірувальні сухарі— 1 Склянка
  • Сіль і перець— За смаком
  • сушена петрушка— 1 Чайна ложка
  • часниковий порошок— 1 щіпка
  • сушений кріп— 1 щіпка
  • Пластівці перцю чилі— 1 щіпка
Відбивні зі свинини в панірувальних сухарях - фото крок 1 1. Підготуйте м'ясо, для цього його помийте і відбийте. Покладіть відбивні в пакет, додайте кефір, видавіть повітря і закрийте пакет, ретельно перемішайте вміст пакета, кефір повинен покрити всі м'ясо. Надішліть м'ясо маринуватися в холодильник мінімум на 2 годину.

Відбивні зі свинини в панірувальних сухарях - фото крок 2 2. Змішайте в мисці панірувальні сухарі, петрушку, часниковий порошок, кріп, пластівці перцю і сіль за смаком.

Відбивні зі свинини в панірувальних сухарях - фото крок 3 3. Дістаньте м'ясо з пакета, здрейфите зайвий кефір і умочіть з двох сторін в суміші приправ і панірувальних сухарів.

Відбивні зі свинини в панірувальних сухарях - фото крок 4 4. Перекладіть відбивні на деко з решіткою і поставте його в заздалегідь розігріту до 190 градусів. Випікайте відбивні протягом 45 хвилин.

Відбивні зі свинини в панірувальних сухарях - фото крок 5 5. Ось такі рум'яні відбивні повинні вийти!

Відбивні зі свинини в панірувальних сухарях - фото крок 6 6. Смачного!

Подібні рецепти

Кальмари в панірувальних сухарях

Курячі відбивні в панірувальних сухарях

Хіба не хочеться спробувати чогось новенького? незвичайного! Як на рахунок кальмарів? Кальмари вважаються одними з найбільш затребуваних морепродуктів, які включають до складу різноманітних страв. опис приготування: Більшість з нас знають кальмари по відомим салатів з їх «участю» та закусок. К...

Відбивні зі свинини класичні

Відбивні зі свинини класичні

соковиті, ароматні, ніжні всередині та хрусткі зовні! думаєте, про що я? Звичайно про відбивних! Саме їх ми хочемо побачити на кожному святковому столі, адже перевершити їх за смаком дуже складно. опис приготування: рецепт, як приготувати відбивні зі свинини класичні, дуже простий, але в той ж...

Відбивні зі свинини на сковороді в клярі

Відбивні зі свинини на сковороді в клярі

Перед вами - простий рецепт приготування відбивних зі свинини на сковороді в клярі. Загалом, кулінарна класика, що ж тут ще сказати? смачно, ситно, добре поєднується з будь-яким гарніром. ідеально! опис приготування: розповім вам, як приготувати відбивні зі свинини на сковороді в клярі. Це дій...

Відбивні зі свинини в клярі

Відбивні зі свинини в клярі

Відбивні зі свинини в клярі добре підійдуть до картопляного пюре. Ще їх можна використовувати в бутерброди, відмінно йдуть зі свіжою зеленню і овочами. опис приготування: Якщо ви вирішили зробити свинячі відбивні, Не готуйте їх просто так. Проявіть фантазію і зробіть свинячі відбивні в клярі з...

Індичка в сухарях

Індичка в сухарях

Неймовірно соковите м'ясо індички з соусом, в сухарях і з пармезаном - це чудове блюдо для вашого святкового столу. Дивіться і записуйте вже зараз рецепт індички в сухарях! опис приготування: індичка, спочатку обсмажена в сухарях, а потім запечена виходить ще смачніше, ніж просто запечена. Ско...