Рецепт Відбивна з грибами та сиром

Рецепт Відбивна з грибами та сиром
Кількість порцій: 6 Час приготування: 45 хв.
Бажаючи урізноманітнити щоденний раціон смачним і ситним основною стравою, пропоную на замітку рецепт приготування відбивною з грибами і сиром, запеченої в духовці.

опис приготування:

Відбивна з грибами та сиром в домашніх умовах може бути подана з улюбленим гарніром або як самостійну страву. При бажанні доводити блюдо до готовності можна не тільки в духовці, але і на сковороді під закритою кришкою.

  • свинячі відбивні— 500-600 грам
  • гриби— 100-200 грам
  • сир— 150 грам
  • цибулина— 1-2 штук
  • крем— 200 грам
  • Рослинна олія— 1-2 Ст. ложок
  • сіль— 1 щіпка
  • перець— 1 щіпка
Відбивна з грибами та сиром - фото крок 1 1. Щоб відбивна з грибами та сиром в домашніх умовах була соковита, краще використовувати свинину. м'ясо вимити, обсушити і розрізати порційними шматочками.

Відбивна з грибами та сиром - фото крок 2 2. Акуратно відбити м'ясо молоточком, проте не надто тонко, щоб свинина в процесі приготування не висохла.

Відбивна з грибами та сиром - фото крок 3 3. На сковороду налити трохи олії і відправити туди м'ясо. Обсмажити відбивні на сильному вогні з двох сторін, щоб запечатати всередині все м'ясні соки.

Відбивна з грибами та сиром - фото крок 4 4. Тим часом можна натерти на тертці твердий сир. Цибулину нарізати тонкими півкільцями, а гриби — скибочками.

Відбивна з грибами та сиром - фото крок 5 5. Готові відбивні зняти зі сковороди і відкласти в сторону.

Відбивна з грибами та сиром - фото крок 6 6. Форму для запікання злегка змастити маслом і викласти туди відбивні. Посолити і поперчити за смаком, розподілити по поверхні цибулю.

Відбивна з грибами та сиром - фото крок 7 7. В рецепт приготування відбивних з грибами і сиром можна використовувати як свіжі, так і попередньо обсмажені грибочки. Їх потрібно викласти зверху і злегка приправити спеціями. Залити все нежирною сметаною або майонезом. При бажанні можна присипати також свіжою зеленню.

Відбивна з грибами та сиром - фото крок 8 8. Верхнім шаром буде тертий сир. Тепер форми можна відправити в розігріту духовку і запікати блюдо до готовності близько 25-35 хвилин.

Відбивна з грибами та сиром - фото крок 9 9. Ось і весь простий рецепт відбивних з грибами і сиром. Залишилося тільки акуратно розрізати на порційні шматочки і подавати блюдо до столу з гарніром або салатом.

Подібні рецепти

Відбивна яловичина на сковороді

Свиняча відбивна з грибами в соусі

Смачні яловичі відбивні — що може бути краще? М'ясо дуже добре прожарівается, виходить соковитим і м'яким. На гарнір завжди можна зварити картоплю або макарони. Просто і швидко, спробуйте! опис приготування: Пропоную вам класичний рецепт приготування відбивною яловичини на сковороді. Готується...

Відбивна по-італійськи

Відбивна по-італійськи

Відбивна по-італійськи готується не складніше, ніж звичайнісінька відбивна, проте її смак — куди більш оригінальний і незвичайний. Простий рецепт відбивною по-італійськи — для любителів експериментів. опис приготування: Вже не знаю, чому ці відбивні назвали саме італійськими. Не впевнений, що ...

Відбивна з яловичини

Відбивна з яловичини

Найпопулярніше м'ясну страву на пострадянському просторі — це відбивні і про це скаже будь-який школяр. Ознайомтеся з моїм рецептом, який розповість, як приготувати відбивну з яловичини. опис приготування: Яловичина виходить м'якою, ніжною і прямо тане в роті. Завдяки специфічному маринаду, м'...

Відбивна на кістки

Відбивна на кістки

Шукайте варіант обіду або вечері за 20 хвилин? Я покажу, як приготувати відбивну на кістці в хрусткій паніровці. Дуже класна ідея з мінімумом турбот і витраченого часу. рекомендую рецепт! опис приготування: Подвійна паніровка робить м'ясо дуже ніжним і соковитим всередині, так що обов'язково р...

Відбивна по-міланськи

Відбивна по-міланськи

Відбивна по-міланськи — мабуть, фірмове блюдо європейської столиці моди міста Мілан. моделі, звичайно, навряд чи їдять такі відбивні, а нам — чому б не спробувати?:) опис приготування: Якщо ви приїдете в Мілан, то в більшості місцевих ресторанів вам запропонують фірмове місцеве блюдо — відбивн...