Рецепт Смажений камамбер

Рецепт Смажений камамбер
Кількість порцій: 4 Час приготування: 15 хв.
смажений камамбер, я впевнена, багато ніколи не пробували. це — класичне блюдо багатьох французьких ресторанів, яке подають з варенням або джемом. Ділюся рецептом смаженого камамбера!

опис приготування:

Смажений камамбер потрібно подавати гарячим, з варенням. Це дуже цікава закуска, яку в общем-то можна подавати і як гарячу страву — воно ситне. Хрустка скоринка, а всередині гарячий розтоплений сир. Ця страва популярно у Франції, власне там я його і пробувала. Дуже рекомендую, якщо хочете чимось новеньким здивувати своїх рідних. Благо рецепт смаженого камамбера дуже простий, потрібно лише знайти відповідний сир. Успіхів і приємного апетиту!

  • сир камамбер— 2 штуки
  • яйце— 1 штука
  • молоко— 2 Ст. ложки
  • Сухарі паніровочні— 4-6 Ст. ложок
  • Оливкова олія— 50 мілілітрів
смажений камамбер - фото крок 1 підготувати продукти.

смажений камамбер - фото крок 2 Збити яйце з молоком.

смажений камамбер - фото крок 3 Сир вмочити в яйце.

смажений камамбер - фото крок 4 Сир обсипати панірувальними сухарями.

смажений камамбер - фото крок 5 Обсмажити сир в оливковій олії.

смажений камамбер - фото крок 6 Хлібні крихти повинні стати золотистими.

смажений камамбер - фото крок 7 Сир обсмажити в боків.

смажений камамбер - фото крок 8 Смачного!

Подібні рецепти

Смажений сир «камамбер»

Баклажани по-флотськи

хрусткий, із золотистою скоринкою зовні і ніжний, вершковий і тягучий всередині. дивіться, як приготувати смажений сир "; Камамбер ";. Ідеальна закуска під вино для вечірніх розмов. опис приготування: Рекомендую спробувати класичне ресторанне французьке блюдо приготувати на своїй кухні. Такий ...

Смажений з устрицями і овочами

Смажений з устрицями і овочами

Рецепт приготування смажених кубиків кукурудзяного і італійського хліба з устрицями, морквою, селерою, цибулею, курячим бульйоном, шавлія, розмарином і петрушкою. опис приготування: Ця страва може подаватися як на гарнір, так і використовуватися в якості начинки при приготуванні птиці або риби...

Смажений лосось з чорничним соусом

Смажений лосось з чорничним соусом

Рецепт приготування смаженої на грилі лосося з соусом з лука, часнику, свіжої чорниці, кетчупу, яблучного оцту, гірчиці і Вустершірского соусу. опис приготування: Чорничний соус барбекю являє собою суміш гострого, пряного і солодкого смаку. філе лосося зі шкірою— 4 штуки(по 180 г) сіль і мел...

Смажений лосось з картоплею, спаржею і каперсами

Смажений лосось з картоплею, спаржею і каперсами

Рецепт приготування смаженої філе лосося з картоплею, спаржею, петрушкою, кропом, kapersami, зеленою цибулею і лимоном. опис приготування: Соковитий лосось з овочами і лимоном буде красиво виглядати на вашому святковому столі. філе лосося— 1.2 кілограма оливкового масла— 5 Ст. ложок сіль і ч...

Смажений мигдаль з медом

Смажений мигдаль з медом

Смажений мигдаль з медом — дуже смачна і, головне, енергетично цінний закуска. І смачніше, і куди корисніше, ніж якісь смажене насіння. опис приготування: знаю, що в багатьох сім'ях люблять гризти насіння — гарбузове або соняшникове. У нас же прийнято в якості закуски вживати горіхи. мабуть, н...