Рецепт Смажений болгарський перець з маслинами і спеціями

Рецепт Смажений болгарський перець з маслинами і спеціями
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування смаженої болгарського перцю з цибулею, паприка, shafranom, червоним перцем, маслинами і м'ятою.

опис приготування:

розігріти духовку. Випікати болгарський перець до шкірки коричневого кольору, близько 20 хвилин. Викласти в миску, накрити рушником або поліетиленовою плівкою. Коли перці охолонуть, очистити від шкіри. Розрізати кожен перець уздовж навпіл і видалити насіння. Нарізати на широкі смуги.

Нагріти оливкова олія у великій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і смажити, помішуючи, до м'якості, близько 10 хвилин. Додати часник, паприка, червоний перець і шафран, смажити 2 хвилини. Додати болгарський перець, оцет і маслини. Приправити сіллю і перцем, зменшити вогонь до мінімуму і смажити ще 3 хвилини. Прикрасити блюдо нарізаною м'ятою і відразу подавати.


  • червоні болгарські перці— 900 грам
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • цибулина— 1 штука
  • часнику— 2 штуки
  • перець— 1/2 чайних ложки
  • червоного перцю— 1/4 чайних ложки
  • шафран— 1/8 чайних ложки
  • винного оцту— 2 Ст. ложки
  • сіль і мелений чорний перець— — За смаком
  • м'яти— 2 Ст. ложки
розігріти духовку. Випікати болгарський перець до шкірки коричневого кольору, близько 20 хвилин. Викласти в миску, накрити рушником або поліетиленовою плівкою. Коли перці охолонуть, очистити від шкіри. Розрізати кожен перець уздовж навпіл і видалити насіння. Нарізати на широкі смуги.

Нагріти оливкова олія у великій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і смажити, помішуючи, до м'якості, близько 10 хвилин. Додати часник, паприка, червоний перець і шафран, смажити 2 хвилини. Додати болгарський перець, оцет і маслини. Приправити сіллю і перцем, зменшити вогонь до мінімуму і смажити ще 3 хвилини. Прикрасити блюдо нарізаною м'ятою і відразу подавати.


Подібні рецепти

Смажений в духовці картопля зі спеціями

Бутерброд із шинкою

Смажений в духовці картопля зі спеціями — дуже простий у приготуванні, але дуже оригінальний гарнір. Раджу спробувати прямо сьогодні — вам сподобається! опис приготування: Я помітив, що дуже багато непрофесійні кулінари допускають важливу помилку — вони завжди головну увагу приділяють основної...

Гострий смажений перець на зиму

Гострий смажений перець на зиму

Гострий перець можна заготовити на зиму не тільки у вигляді аджики і різних соусів. Все частіше зустрічаються рецепти, де пропонуються заготовки перцю цілком. У мене теж є такий рецепт. Ділюся з вами! опис приготування: Зберігати заготовку можна в кімнатних умовах. Такий перець добре додавати ...

Перець смажений з часником

Перець смажений з часником

Смажений перець з часником — це відмінна пікантна закуска і прекрасне доповнення до основної страви! Готуються смажені перці з часником досить просто, а виходять дуже смачно! опис приготування: Вашій увазі пропоную простий рецепт приготування смаженого перцю з часником! Ця гостра закуска підій...

Оливкова олія зі спеціями

Оливкова олія зі спеціями

Я на кухні завжди тримаю спеціальне оливкова олія зі спеціями. І якщо готую салат, та й інші страви, то у мене завжди під рукою корисне і ароматне масло, яке не вимагає додавання спецій. опис приготування: Зверніть увагу на рецепт, як приготувати оливкову олію зі спеціями. Маючи на кухні таку ...

Відбивні з ягняти зі спеціями

Відбивні з ягняти зі спеціями

Курка і свинина - це звичне для нас м'ясо, а ось ягня - це інша справа. Багато хто знає про шашлик з ягняти. А що ще? Розповідаю про рецепт, як приготувати відбивні з ягняти зі спеціями. опис приготування: Ціна ягняти (баранини) набагато вище, ніж звичних нам птиці, свинини або яловичини, тому...