Рецепт Великодній «вінок»

Рецепт Великодній «вінок»
Кількість порцій: 10 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Пасхальна випічка для мене завжди асоціюється з великим ароматним і смачним паскою або короваєм. В цьому році я вирішила спекти великодній "; вінок" з трьома начинками, щоб всім дістався шматочок!

опис приготування:

У мене вийшов великий вінок. Діаметр моєї форми - 35 см. З даної кількості продуктів можна сміливо спекти два або три невеликих віночка. За бажанням в тісто можна додати ванільний екстракт або мигдальний, це додасть ще більший аромат випічці. Дивіться і запам'ятовуйте, як приготувати великодній вінок. хай щастить!

  • Ізюм— 100 грам
  • горіхи— 100 грам
  • мак— 100 грам
  • молоко— 200 мілілітрів
  • вода— 100 мілілітрів(або сироватка)
  • Вершкове масло— 80 грам
  • цукор— 6 Ст. ложок
  • дріжджі сухі— 2 чайних ложки
  • сіль— 1 щіпка
  • яйце + жовток— 3 штуки
  • борошно— 600 грам
Великодній Підготуйте продукти. приступимо!

Великодній Змішайте в каструлі тепле молоко, сироватку, яйця і вершкове масло. Додайте щіпку солі і цукор.

Великодній Додайте половину склянки борошна і дріжджі. перемішайте, дайте дріжджам "; прокинутися" (10 хвилин), розчинитися.

Великодній через 10 хвилин введіть залишилася просіяне борошно і замісити м'яке пластичне тісто. Накрийте його сухою серветкою і приберіть в тепло на 1,5 годину.

Великодній За цей час підготуйте начинку для віночка. распарьте родзинки. зваріть мак (додайте до маку трохи води і цукру, проваріть на повільному вогні до випаровування рідини). горіхи подрібнити.
Коли тісто збільшиться вдвічі в чотири, воно готове. Осадіть його руками.

Великодній розділити тісто 3 частини. Кожну частину розкачати в довгий пласт. Покладіть по центру мак (горіхи, родзинки), закріпити кінець.

Великодній З трьох джгутів з різною начинкою сплетіть косу. з'єднайте краю. Покладіть в змащене деко або вогнетривку форму. Зверху змастіть жовтком.

Великодній Для прикраси посипте кунжутом або маком, можна і тим, і іншим. Поставте деко в теплу духовку для вистоювання на 30 хвилин. Увімкніть духовку, випікайте "; вінок" при 170-180 градусах 45 хвилин. Час і температуру можна регулювати під свою духовку.

Великодній Великодній вінок готовий! Дайте йому охолонути трохи в формі. Пригощайтеся!

Подібні рецепти

Великодній вінок (випічка)

Шоколадний мус з авокадо

Світле свято Великодня завжди сповнений радісних традицій і емоцій. запах ванілі, свіжоспеченої здоби, фарбовані яйця… Ось для крашанок ми і будемо пекти красивий великодній вінок. опис приготування: Це проста випічка прикрасить ваш великодній стіл. Для такого вінка можна використовувати будь-...

Новорічний салат «Різдвяний вінок»

Новорічний салат «Різдвяний вінок»

Салат сам по собі чимось нагадує салат "; Олів'є ";. Зате оформлення дуже красиве, новорічне. Заходьте, і я покажу вам, як з простого салату зробити красиве, святково-новорічне блюдо! опис приготування: Спробуйте смачний і красивий новорічний салат. Він настільки простий, що всього 4 інгредієн...

Новорічний вінок з олів'є

Новорічний вінок з олів'є

Традиційні святкові страви іноді досить набридають, але оригінальна подача може врятувати таку ситуацію! Тут я розповім, як приготувати новорічний вінок з олів'є — цікавий варіант подачі. опис приготування: Пропоную вам дуже простий, але оригінальний спосіб подачі традиційного салату "; Олів'є...

Диван «Різдвяний вінок»

Диван «Різдвяний вінок»

У новорічну ніч не хочеться перевантажувати шлунок важкими стравами, тому, раджу приготувати легкі закуски, які принесуть ситість і не дадуть вам переїсти. опис приготування: Маленькі канапе з сиру, ковбаси і овочів можна приготувати за лічені хвилини. Така закуска порадує гостей і насамперед ...

Великодній хліб

Великодній хліб

Всі ми з особливою радістю готуємося до світлого свята Великодня. І хочеться, щоб на столі в цей день був особливий, великодній хліб. Тому пропоную подивитися, як приготувати великодній хліб. опис приготування: Щоб спекти смачний великодніх хліб, знадобиться лише продуктова складова, форма для...