Рецепт Гострі свинячі реберця

Рецепт Гострі свинячі реберця
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Смачні і соковиті свинячі реберця з пікантним смаком. Ця страва чудово підходить до невеликого сімейного свята.

опис приготування:

Любителі гостренького по достоїнству оцінять смак свинячих реберець, приготованих за цим рецептом. До цієї страви дуже добре подати червоне вино або пиво і ваші гості будуть в захваті. Уважно прочитайте простий рецепт приготування гострих свинячих реберець і переконайтеся, що він дійсно простий і вам все під силу. розповідаю, як приготувати гострі свинячі реберця і удачі вам!

  • Свинячі реберця— 1 кілограм
  • Червоне сухе вино— 120 мілілітрів
  • Апельсиновий сік— 200 мілілітрів
  • часник— 8-10 зубчиків
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Соєвий соус— 3 Ст. ложки
  • Чорний мелений перець— 3 щіпки
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • Гострий мелений перець— 0,5 Ст. ложки
  • Рослинна олія— 3 Ст. ложки
  • Перець болгарський— 1 штука
  • сіль— 0,5 чайних ложки
Гострі свинячі реберця - фото крок 1 Свинячі ребра розрізаємо на невеликі шматочки, моєму і злегка підсушують. посипаємо сіллю, чорним перцем і перемішуємо. Даємо постояти хвилин 20-30.

Гострі свинячі реберця - фото крок 2 Обсмажуємо реберця на розігрітій олії на сковорідці з усіх боків, щоб м'ясо підрум'янилося. Краще це робити на сильному вогні.

Гострі свинячі реберця - фото крок 3 Ось так повинні виглядати обсмажені ребра. Прибираємо ребра зі сковорідки.

Гострі свинячі реберця - фото крок 4 на маслі, що залишився після смаження, обсмажуємо подрібнені цибулю і часник. смажимо приблизно 5-7 хвилин.

Гострі свинячі реберця - фото крок 5 Додаємо нарізаний болгарський перчик і обсмажуємо 2-3 хвилини.

Гострі свинячі реберця - фото крок 6 Наливаємо в сковорідку вино, соєвий соус і додаємо цукор. Перемішуємо і готуємо хвилинки 3-4.

Гострі свинячі реберця - фото крок 7 Потім додаємо апельсиновий сік і мелений гострий перець. Варимо соус хвилин 5.

Гострі свинячі реберця - фото крок 8 Викладаємо в соус обсмажені реберця і продовжуємо готувати на середньому вогні. Періодично перевертаємо реберця в соусі, щоб вони рівномірно просочилися їм.

Гострі свинячі реберця - фото крок 9 Ось так виглядають свинячі реберця в кінці готування.

Подібні рецепти

Гострі свинячі відбивні

Свинячі реберця в томатному соусі з чорносливом

Любителям класичних відбивних раджу спробувати гострі і дуже ароматні отбівнушкі, мариновані в соєвому соусі з часником. Ви відчуєте новий незвичайний смак усіма улюбленої страви. опис приготування: рецепт, як приготувати гострі відбивні, у мене з'явився після того, як я вирішила знайти якесь ...

Гострі і пряні свинячі хвостики по-китайськи

Гострі і пряні свинячі хвостики по-китайськи

Запрошую всіх любителів свинячий рульки і гострих страв! смачні, красиві і ароматні свинячі хвостики вам неодмінно сподобаються! Дуже добре підходять в якості закуски до пива і як їжа під перегляд улюбленого фільму. опис приготування: По можливості готуйте відразу подвійну порцію, холодними хв...

Смажені свинячі реберця в духовці

Смажені свинячі реберця в духовці

Смажені свинячі реберця в духовці — фантастично смачне м'ясне блюдо, справжній делікатес, приготувати який не складе ніяких труднощів навіть новачкові в кулінарній справі. опис приготування: Смажені свинячі реберця в духовці — один з моїх найулюбленіших делікатесів. Якщо не пошкодувати хороших...

Смажені свинячі реберця

Смажені свинячі реберця

впевнена, що мало хто пробував реберця у фритюрі. Це дуже незвичайна апетитна м'ясна закуска. Подавати її можна з будь-якими соусами. дивіться, як приготувати смажені свинячі реберця. опис приготування: Обсмажуйте реберця партіями і викладайте на шматок паперового рушника, щоб прибрати зайвий ...

Гострі баклажани з яловичиною

Гострі баклажани з яловичиною

швидке, яскраве і ароматне блюдо. пружні, трохи хрустів овочі в пряному гострому соусі і соковита яловичина - це відмінне рішення для вечері! опис приготування: Готування методом Стир-Фрая дозволяє отримати смачне і корисне блюдо швидко і зі збереженням більшості вітамінів. яловичина— 300 г...