Рецепт Гострі свинячі реберця
![Рецепт Гострі свинячі реберця](https://kuhari.com.ua/img/ostrie_svinie_rebrishki-169099.webp)
Смачні і соковиті свинячі реберця з пікантним смаком. Ця страва чудово підходить до невеликого сімейного свята.
опис приготування:
Любителі гостренького по достоїнству оцінять смак свинячих реберець, приготованих за цим рецептом. До цієї страви дуже добре подати червоне вино або пиво і ваші гості будуть в захваті. Уважно прочитайте простий рецепт приготування гострих свинячих реберець і переконайтеся, що він дійсно простий і вам все під силу. розповідаю, як приготувати гострі свинячі реберця і удачі вам!
- Свинячі реберця— 1 кілограм
- Червоне сухе вино— 120 мілілітрів
- Апельсиновий сік— 200 мілілітрів
- часник— 8-10 зубчиків
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- Соєвий соус— 3 Ст. ложки
- Чорний мелений перець— 3 щіпки
- цукор— 1 Ст. ложка
- Гострий мелений перець— 0,5 Ст. ложки
- Рослинна олія— 3 Ст. ложки
- Перець болгарський— 1 штука
- сіль— 0,5 чайних ложки
![Гострі свинячі реберця - фото крок 1](https://wineglass.com.ua/img/ostrie_svinie_rebrishki-169080.webp)
![Гострі свинячі реберця - фото крок 2](https://wineglass.com.ua/img/ostrie_svinie_rebrishki-169081.webp)
![Гострі свинячі реберця - фото крок 3](https://wineglass.com.ua/img/ostrie_svinie_rebrishki-169083.webp)
![Гострі свинячі реберця - фото крок 4](https://wineglass.com.ua/img/ostrie_svinie_rebrishki-169085.webp)
![Гострі свинячі реберця - фото крок 5](https://wineglass.com.ua/img/ostrie_svinie_rebrishki-169089.webp)
![Гострі свинячі реберця - фото крок 6](https://wineglass.com.ua/img/ostrie_svinie_rebrishki-169090.webp)
![Гострі свинячі реберця - фото крок 7](https://wineglass.com.ua/img/ostrie_svinie_rebrishki-169091.webp)
![Гострі свинячі реберця - фото крок 8](https://wineglass.com.ua/img/ostrie_svinie_rebrishki-169094.webp)
![Гострі свинячі реберця - фото крок 9](https://wineglass.com.ua/img/ostrie_svinie_rebrishki-169095.webp)
Подібні рецепти
![Гострі свинячі відбивні](https://kuhari.com.ua/img/ostrie_svinie_otbivnie-485300.webp)
Свинячі реберця в томатному соусі з чорносливом
Любителям класичних відбивних раджу спробувати гострі і дуже ароматні отбівнушкі, мариновані в соєвому соусі з часником. Ви відчуєте новий незвичайний смак усіма улюбленої страви. опис приготування: рецепт, як приготувати гострі відбивні, у мене з'явився після того, як я вирішила знайти якесь ...
![Гострі і пряні свинячі хвостики по-китайськи](https://kuhari.com.ua/img/ostrie_i_pryanie_svinie_hvostiki_po-kitaiski-526123.webp)
Гострі і пряні свинячі хвостики по-китайськи
Запрошую всіх любителів свинячий рульки і гострих страв! смачні, красиві і ароматні свинячі хвостики вам неодмінно сподобаються! Дуже добре підходять в якості закуски до пива і як їжа під перегляд улюбленого фільму. опис приготування: По можливості готуйте відразу подвійну порцію, холодними хв...
![Смажені свинячі реберця в духовці](https://kuhari.com.ua/img/jarenie_svinie_rebrishki_v_duhovke-48101.webp)
Смажені свинячі реберця в духовці
Смажені свинячі реберця в духовці — фантастично смачне м'ясне блюдо, справжній делікатес, приготувати який не складе ніяких труднощів навіть новачкові в кулінарній справі. опис приготування: Смажені свинячі реберця в духовці — один з моїх найулюбленіших делікатесів. Якщо не пошкодувати хороших...
![Смажені свинячі реберця](https://kuhari.com.ua/img/jarenie_svinie_rebrishki-406044.webp)
Смажені свинячі реберця
впевнена, що мало хто пробував реберця у фритюрі. Це дуже незвичайна апетитна м'ясна закуска. Подавати її можна з будь-якими соусами. дивіться, як приготувати смажені свинячі реберця. опис приготування: Обсмажуйте реберця партіями і викладайте на шматок паперового рушника, щоб прибрати зайвий ...
![Гострі баклажани з яловичиною](https://kuhari.com.ua/img/ostrie_baklajani_s_govyadinoi-514343.webp)
Гострі баклажани з яловичиною
швидке, яскраве і ароматне блюдо. пружні, трохи хрустів овочі в пряному гострому соусі і соковита яловичина - це відмінне рішення для вечері! опис приготування: Готування методом Стир-Фрая дозволяє отримати смачне і корисне блюдо швидко і зі збереженням більшості вітамінів. яловичина— 300 г...