Рецепт Pyennye який аррабіат

Рецепт Pyennye який аррабіат
Кількість порцій: 2 Час приготування: 40 хв.
Рецепт від співака і відомого телеведучого Миколи Фоменко. Кулінарний поєдинок на каналі НТВ.

опис приготування:

1. Дрібними кубиками порізати корейку і цибулину. У глибокій сковороді розігріти оливкову олію, обсмажувати грудинку протягом 2-3 хвилин. Потім зменшити вогонь і додати нарізану цибулю. Готувати до тих пір поки жир в грудинке не розтопиться.

2. Обшпарити помідори в окропі на 1 хвилину. Помістити під холодну воду і очистити від шкірки. Нарізати дрібними кубиками і викласти в сковороду. збільшити вогонь. Крупно порубати часник і додати до томатів. Так само вчинити з перчиками чилі. Накрити сковороду кришкою і тушкувати до однорідної маси. Це займе не більше 10 хвилин. Видалити чилі перець. Соус приправити сіллю і перцем за смаком.

3. Відварити макарони в підсоленій киплячій воді додавши близько 2 ст. L. рослинної олії. періодично помішуйте. Злити макарони в друшляк і перекласти в соус. ретельно перемішати, зверху посипати тертим пармезаном і зеленню.


  • макарони— 300 грам(пенне)
  • цибулина— 1 штука
  • сырокопченая грудинка— 150 грам
  • помідори— 2-3 штук
  • часник— 3 зубчики
  • оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • червоний перець чилі— 2 штуки
  • пармезан— 1 штука
  • петрушка— 1 штука
  • сіль— 1 щіпка(за смаком)
1. Дрібними кубиками порізати корейку і цибулину. У глибокій сковороді розігріти оливкову олію, обсмажувати грудинку протягом 2-3 хвилин. Потім зменшити вогонь і додати нарізану цибулю. Готувати до тих пір поки жир в грудинке не розтопиться.

2. Обшпарити помідори в окропі на 1 хвилину. Помістити під холодну воду і очистити від шкірки. Нарізати дрібними кубиками і викласти в сковороду. збільшити вогонь. Крупно порубати часник і додати до томатів. Так само вчинити з перчиками чилі. Накрити сковороду кришкою і тушкувати до однорідної маси. Це займе не більше 10 хвилин. Видалити чилі перець. Соус приправити сіллю і перцем за смаком.

3. Відварити макарони в підсоленій киплячій воді додавши близько 2 ст. L. рослинної олії. періодично помішуйте. Злити макарони в друшляк і перекласти в соус. ретельно перемішати, зверху посипати тертим пармезаном і зеленню.


Подібні рецепти

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Чізкейк, який виходить завжди

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...

Паста з лососем і цибулею

Паста з лососем і цибулею

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...

Печінка з рисом

Печінка з рисом

Печінка з рисом по даним рецептом готується в мультиварці. А тому приготується блюдо дуже легко і невимушено. Курячу печінку ми готуємо з овочами і солодкою паприкою. Виходить дуже смачно! опис приготування: Печінка з рисом — просте буденне блюдо, яке добре насичує. Сьогодні ми приготуємо це б...

Хрусткі огірочки з гірчицею

Хрусткі огірочки з гірчицею

огірочки, засоленные на зиму, - найбільш ходовий товар. Вони підходять для багатьох салатів, включаючи олів'є. Я розповім сьогодні, як приготувати смачні хрусткі огірочки з гірчицею. Смачного! опис приготування: Такі огірки можна додавати не тільки в різні салати. Їх також можна подавати до ст...