Рецепт Пенне з баклажановим соусом

Рецепт Пенне з баклажановим соусом
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ситна вечеря або обід, а також відмінний спосіб використовувати сезонні баклажани. Можна варіювати деякі інгредієнти за смаком. розповідаю, як приготувати пенне з баклажановим соусом.

опис приготування:

Пенне - це вид макаронних виробів, вони короткі і зі зрізаними краями. Блюдо ситне і смачне. До столу пасту подають гарячою, прикрасивши тертим сиром. Баклажани спершу висушую в мікрохвильовій печі, можна в духовці, а потім вже готую соус на їх основі. Замість пенне можете використовувати інші макаронні вироби.

  • баклажани— 2 штуки
  • сіль, перець— За смаком
  • Рослинна олія— За смаком
  • часник— 4 зубчики
  • Цибуля— 1 штука
  • помідори— 700 грам
  • Пластівці червоного перцю— 0,5 чайних ложки
  • пенне— 450 грам
  • базилік— 0,5 пучка
  • сир— За смаком
  • оливки— 0,5 склянки
  • каперсами— 0,5 склянки
  • петрушка— 3 штуки
Пенне з баклажановим соусом - фото крок 1 1. Вимийте баклажани і наріжте їх кільцями (1 см завтовшки), потім кожне колечко наріжте невеликими кубиками. Перекладіть баклажани в миску і посипте сіллю.

Пенне з баклажановим соусом - фото крок 2 2. Візьміть дві тарілки і викладіть на кожну паперовий рушник, потім розподіліть баклажани в один шар і відправте кожну в мікрохвильовку на 5 хвилин.

Пенне з баклажановим соусом - фото крок 3 3. Перекладіть баклажани в миску і полийте трохи оливковою олією, перемішайте. Сковороду розігрійте з оливковою олією і викладіть баклажани, обсмажуйте їх близько 10 хвилин, весь час помішуючи.

Пенне з баклажановим соусом - фото крок 4 4. Тим часом вимийте і наріжте дрібно томати, додайте їх в сковороду до баклажанів і перемішайте. Очистіть і подрібніть цибулю з часником, додайте їх до баклажанів.

Пенне з баклажановим соусом - фото крок 5 5. Вимийте зелень і нарубати її дрібно ножем. Відваріть пенне в підсоленій воді до готовності.

Пенне з баклажановим соусом - фото крок 6 6. Оливки розрізати на 2 частини, додайте їх і каперси до соусу, за смаком посоліть і поперчіть, додайте пластівці червоного перцю.

Пенне з баклажановим соусом - фото крок 7 7. Після додавання всіх інгредієнтів перемішайте соус і тушкуйте на слабкому вогні ще 3-5 хвилин.

Пенне з баклажановим соусом - фото крок 8 8. Відварені макарони викладіть в соус, перемішайте і прогрійте кілька хвилин.

Пенне з баклажановим соусом - фото крок 9 9. Подавайте пенне гарячими, прикрасивши тертим сиром і свіжою зеленню.

Подібні рецепти

Паста Пенне з куркою і соусом Маринара

Пенне з морквяним соусом

Рецепт приготування пасти з шматочками курячих стегенець, цибулею, часником, соусом Маринара, свіжим базиліком і сиром Пармезан. опис приготування: Ця страва добре подавати з теплим хрустким хлібом. курячих стегон— 8 штук сіль і перець— — За смаком оливкового масла— 2 Ст. ложки велика цибули...

Паста пенне

Паста пенне

Як різноманітності щоденного меню хочу запропонувати вам дуже цікавий і вельми оригінальний варіант, як приготувати пасту Пенне з гарбузом і сиром. Дуже смачно і неймовірно апетитно! опис приготування: Така паста хороша тим, що вона може бути подана до столу як повноцінне блюдо або ж як гарнір...

Пенне з грибами

Пенне з грибами

Для швидкого і ситного обіду завжди підійдуть макаронні вироби. наприклад, Пенне з грибами готується недовго, виходить смачним, ви насититеся до самої вечері. Приготуйте пасту Пенне і гриби. опис приготування: Насолоджуйтесь ніжними пенне з грибами. Ситне і смачне блюдо сподобається всім вашим...

Пенне з куркою і спаржею

Пенне з куркою і спаржею

Пенне з куркою в першу чергу сподобається тим, хто любить страви зі спаржею. Пенне виходять ніжними, кремовими, ситними і корисними. Блюдо найкраще підходить до обіднього столу. опис приготування: Це простий рецепт приготування пенне з куркою і спаржею. Перш за все відваріть спаржу: в киплячу,...

Пенне з куркою

Пенне з куркою

Дуже смачне і швидке блюдо. Курка в вершковому соусі з легкої томатної кислинкою стає неймовірно ніжною і ароматною з вашими улюбленими спеціями. Обов'язково спробуйте приготувати! опис приготування: Для приготування цієї страви можна використовувати будь-які макарони: пенне, фетуччини, спагет...