Рецепт Пельменне тісто просте

Рецепт Пельменне тісто просте
Кількість порцій: 60 Час приготування: 40 хв.
Я люблю домашні пельмені. Від магазинних їх відрізняє не тільки якість начинки, але і смак тесту. Домашнє тісто завжди смачніше. Вже не знаю, в чому секрет. Але є у мене один особливий рецепт.

опис приготування:

Тут я покажу вам, як приготувати пельменное тісто на молоці. можливо, смак готових пельменів виходить таким прекрасним багато в чому завдяки молоку в складі тесту. Це дуже ніжний і насичений смак. обов'язково спробуйте!

Цієї кількості тіста вистачить приблизно на 60 невеликих пельмешек.

  • Борошно вищого сорту— 250 грам
  • яйця— 1 штука
  • молоко— 125 мілілітрів
  • Масло рослинне— 0,5 Ст. ложки
  • сіль— 0,5 чайних ложки
1 Борошно просійте в миску (краще рази 2), потім зробіть поглиблення і в нього влийте масло.

2 Нагрійте трохи молоко, щоб воно було трохи вище кімнатної температури. До молока додайте яйця, сіль і трохи збийте.

3 Молочну суміш поступово виливайте в борошно і починайте заміс тесту.

4 Тісто має перестати липнути до стінок миски. Далі змастіть руки олією, зробіть куля з тіста і залиште в мисці під рушником на 30 хвилин.

5 Готове тісто розгортайте і формуйте з нього пельмені.

Подібні рецепти

Імбирне тісто з медом

Пельменне тісто для пельменів

Хочете спробувати свої сили в приготуванні імбирного печива? повірте, це не складно. Зовсім небагато часу - і ароматні ласощі вже чекає вас на столі. Ось вам рецепт тесту. опис приготування: кожна господиня, яка любить возитися з тестом, може взяти на замітку рецепт імбирного тіста, секрет яко...

Низькокалорійне тісто для пирога

Низькокалорійне тісто для пирога

Якщо ви на дієті або хочете підтримувати свою фізичну форму в порядку, то низькокалорійний пиріг — то, що вам потрібно. Аналогічних рецептів існує велика кількість, ось один з них. опис приготування: дієтична випічка — це просто! Якщо ви дотримуєтеся дієти, але хотіли б поласувати смачним пиро...

Опарноє дріжджове тісто

Опарноє дріжджове тісто

Тісто виходить м'яким, еластичним. Підходить для випічки булочок, булочок і пирогів. Булочки виходять невагомими, з повітряним м'якушем і з непомітної акуратною скоринкою. Моя порада - спробуйте! опис приготування: Дріжджове тісто можна приготувати опарним і безопарним способом. Другий краще в...

Великоднє тісто для пасок

Великоднє тісто для пасок

У переддень великодніх свят господині переймаються питанням, як приготувати таке тісто, щоб паски були пишними і розкішними. рецепт, яким я поділюся, здивує всіх своєю легкістю! опис приготування: Прекрасний варіант тесту для пасок. Особисто мене він виручав неодноразово. Паски виходять в міру...

Пісочне тісто без цукру

Пісочне тісто без цукру

Сьогодні я підкажу, як зробити ідеальне пісочне тісто, воно вийде розсипчастим і буде просто танути в роті. Чому б не спробувати? Тим більше, що рецепт, як приготувати пісочне тісто, простий. опис приготування: Без додавання дріжджів ви досягнете пластичності такого тесту і його універсальност...