Рецепт Смажені свинячі нирки

Рецепт Смажені свинячі нирки
Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Дуже смачне м'ясне блюдо на обід або вечерю можна приготувати зі звичайних свинячих нирок і подати з будь-яким гарніром. Нирки перед смаженням потрібно ретельно відмочити, щоб видалити запах.

опис приготування:

Соковиті і смачні смажені свинячі нирки готуються дуже швидко, причому ви можете навіть додати цибулю і моркву для більшої ситності страви. Щоб вони не вийшли сухими на смак, намагайтеся обсмажувати їх на середньому нагріві. Подавайте зі сметаною, майонезом або часниковим соусом.

  • нирки свинячі— 2 штуки
  • оцет яблучний— 50 мілілітрів
  • вода— 1,5 L
  • сіль— 3 щіпки
  • Перець чорний мелений— 2 щіпки
  • Масло рослинне— 40 мілілітрів
Смажені свинячі нирки - фото крок 1 Підготуйте зазначені інгредієнти.

Смажені свинячі нирки - фото крок 2 Нирки промийте у воді, розріжте навпіл і виріжте білі нутрощі — вони мають неприємний запах. Ще раз промийте.

Смажені свинячі нирки - фото крок 3 Викладіть їх в миску, залийте 0,7-0,8 літра холодної води і відмочити протягом 30 хвилин. Потім воду злийте і влийте в ємність яблучний оцет, додайте таку ж кількість води і відмочити протягом 30-60 хвилин. Можна відмочити нирки і в молоці, якщо воно є у вас в наявності.

Смажені свинячі нирки - фото крок 4 Після цього нирки витягніть, воду злийте, промокніть субпродукт паперовими серветками, видаляючи зайву рідину. наріжте стрічками. Але якщо нирки погано пахнуть, тобто від дорослої тварини, то їх перед обжаркой потрібно два рази проварити близько 10 хвилин, змінюючи воду, щоб видалити запах!

Смажені свинячі нирки - фото крок 5 Влийте на сковороду олію і викладіть нарізку нирок.

Смажені свинячі нирки - фото крок 6 Обсмажте до рум'яності під кришкою — на це піде приблизно 10-12 хвилин.

Смажені свинячі нирки - фото крок 7 Викладіть смажені свинячі нирки на тарілку, прикрасьте свіжою зеленню і подайте до столу. Шалено смачні вони із зерновою гірчицею і сметаною.

Подібні рецепти

Смажені свинячі реберця в духовці

Пахлава узбецька

Смажені свинячі реберця в духовці — фантастично смачне м'ясне блюдо, справжній делікатес, приготувати який не складе ніяких труднощів навіть новачкові в кулінарній справі. опис приготування: Смажені свинячі реберця в духовці — один з моїх найулюбленіших делікатесів. Якщо не пошкодувати хороших...

Смажені свинячі реберця

Смажені свинячі реберця

впевнена, що мало хто пробував реберця у фритюрі. Це дуже незвичайна апетитна м'ясна закуска. Подавати її можна з будь-якими соусами. дивіться, як приготувати смажені свинячі реберця. опис приготування: Обсмажуйте реберця партіями і викладайте на шматок паперового рушника, щоб прибрати зайвий ...

Смажені свинячі ребра

Смажені свинячі ребра

Окрім шашлику я дуже люблю ще реберця. Їх частенько готують для барбекю зі спеціями або в соусі. Можна обсмажити на мангалі або на сковороді. розповім, як приготувати смажені свинячі ребра. опис приготування: Можна використовувати набір готових спецій або змішати улюблені. Якщо любите гостре, ...

Смажені свинячі вушка

Смажені свинячі вушка

Смажені свинячі вушка добре йдуть під світле холодне пиво. Особливо таке блюдо порадує літнім вечором на природі — на дачі або на пікніку біля озера. Вушка вийдуть ароматними, хрусткими, ostrenьkimi. опис приготування: Як приготувати смажені свинячі вушка? 1. Вуха почистіть і гарненько промийт...

Гострі і пряні свинячі хвостики по-китайськи

Гострі і пряні свинячі хвостики по-китайськи

Запрошую всіх любителів свинячий рульки і гострих страв! смачні, красиві і ароматні свинячі хвостики вам неодмінно сподобаються! Дуже добре підходять в якості закуски до пива і як їжа під перегляд улюбленого фільму. опис приготування: По можливості готуйте відразу подвійну порцію, холодними хв...