Рецепт Пармезановой рибка

Рецепт Пармезановой рибка
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Вам обов'язково потрібно дізнатися, як приготувати пармезановой рибку, адже таке блюдо вразить ваших близьких і гостей своїм неймовірним смаком. Усе, що вам потрібно, це запекти рибку в паніровці з сиру!

опис приготування:

Дуже оригінальним варіантом ароматної панірування є панірування з пармезану, перець і зелений. Саме вона робить рибку, приготовлену за цим рецептом, дуже апетитною і смачною. За таким принципом можна запекти будь-яку рибу, а пюре з горошку замінити на будь-яке інше пюре з овочів. За бажанням ви можете ще посипати готову рибку пармезаном, щоб він злегка розплавився і надав їй красивий вигляд. Обов'язково приготуйте рибку за цим рецептом, вам сподобається!

  • Заморожений зелений горошок— 300 грам
  • файл тілапія— 1 штука
  • Оливкова олія— 2-3 Ст. ложок
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • пармезан— 3/4 склянки
  • Подрібнена зелень петрушки— 1 Ст. ложка
  • паприка— 2 Ст. ложки
  • Вершкове масло— 1 Ст. ложка
  • вершки жирні— 4-5 Ст. ложок
пармезановой рибка - фото крок 1 1. Приготуйте паніровці: натріть на дрібній тертці пармезан, подрібніть петрушку, додати перець, сіль і перець за смаком. Філе рибки промокніть паперовим рушником від зайвої вологи і умочіть в паніровці.

пармезановой рибка - фото крок 2 2. Потім викладіть рибку на застелений фольгою деко. Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці приблизно 10 хвилин.

пармезановой рибка - фото крок 3 3. Приготуйте пюре з горошку: в киплячу воду опустіть горошок і відваріть до м'якості. злийте воду, додайте вершкове масло і за допомогою блендера перетворите горошок в пюре. Додайте сіль і перець за смаком.

пармезановой рибка - фото крок 4 4. Поступово додайте вершки в пюре з горошку, щоб зробити його більш рідким. Подавайте рибку з пюре з горошку і часточкою лимона. Смачного!

Подібні рецепти

Смажена червона рибка

Брізолі з курячим фаршем

Хочете знати, як приготувати смажену червону рибку? Дуже просто. М'ясо червоною рибки особливо корисне і смачне, містить багато корисних речовин і мінералів. те, що потрібно для здоров'я і краси. опис приготування: Не варто довго смажити червону рибу, допускається подавати її трохи сирої. Ви м...

Смажена картопля «рибка»

Смажена картопля «рибка»

Хрустка картопля обсмажена в качиному жирі. Німецька кухня. опис приготування: Замочити картопля в каструлі з холодною водою. Додати 2 ст ложки морської солі. Довести до кипіння ні сильному вогні. Варити до готовності протягом 10 хвилин. Злити воду, остудити картопля на 5 хвилин. Нарізати карт...

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...

Паста з лососем і цибулею

Паста з лососем і цибулею

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...