Рецепт Парові булочки (штрули)
Якщо ви хочете подати булочки до супу замість хліба, подивіться, як приготувати парові булочки (штрули) — випічку на пшеничного заквасці. Виходять такі булочки дуже м'якими і повітряними.
опис приготування:
Мало хто вважає за краще замінювати хліб булочками, подаючи перша страва, але повірте, суп виходить набагато смачніше разом з повітряної булочкою, приготовленої на заквасці. Ви можете сформувати штрулі по-іншому, наприклад, закрутити равлика або скачати невеликі кульки — в будь-якому випадку це не вплине на смак булочок. випічка, приготована на заквасці, є більш корисною дріжджовий, тому раджу завжди тримати кілька ложок закваски-стартера для приготування свіжого корисного хліба, пирога або булочок.
- пшеничний стартер— 40 грам
- Борошно пшеничне біла в / с— 400 грам(100г в закваску, 500г в тісто)
- Вода кімнатної температури— 270 грам(100г в закваску, 170г в тісто)
- Дріжджі-ошпарюють— 240 грам
- сіль— 1 Чайна ложка
- цукор— 0,5 чайних ложки
- Масло рослинне— 2 Ст. ложки
- Вершкове масло— 30-50 грам
2. Опару розбавте водою і добре перемішайте. Додайте розведену опару в миску тістоміса і перемішайте, щоб мука і вода з'єдналися. Вимкніть тістомісильник і залиште на 20 хвилин.
3. Потім додайте сіль, цукор, рослинне масло і вимішують тісто 5 хвилин 2 швидкості. Готове тісто викладіть на присипану борошном поверхню і округлятимете, підгинаючи краю в центр.
4. Викладіть в змащену олією миску швом вниз. Накрийте плівкою і залиште при кімнатній температурі на 3 годину. Розділіть тісто навпіл і кожну частину тесту округлятимете. Частина тесту загорніть в плівку і приберіть в сторону.
5. Іншу частину тесту розімніть в коржик і розкачайте в великий прямокутний пласт. Змастіть пласт рослинним маслом і підрівняйте краю тесту. Розділіть тісто на смужки шириною 4 см.
6. Відріжте від прямокутника 1 смужку, складіть навпіл уздовж довжини, після чого скачайте в рулетик. Podkrutite причина Руль, надавши йому форму трояндочки.
7. З обрізків тесту розкачайте рулет і розріжте на невеликі шматочки. Розкачайте в коржик і змастіть її рослинним маслом, зверху викладіть другу корж і також змастіть рослинною олією.
8. Викладіть третю корж, згорніть навпіл і китайської паличкою придавите коржі по діаметру в перпендикулярному напрямку так, щоб вийшов чотирьохлистника.
9. Всі булочки накрийте плівкою і залиште на 30 хвилин. Пароварку змастіть рослинною олією, викладіть булочки і накрийте кришкою. готуйте 90 хвилин.
10. Викладіть готові штрулі в блюдо і змастіть вершковим маслом. Подавайте з супом і зеленню. Смачного!
Подібні рецепти
Штрули
Сьогодні пропоную приготувати швидке і корисне блюдо. Без зайвого жиру і особливого клопоту. Підійде воно як на обід, так і на вечерю! опис приготування: страви, приготовані на пару, відносяться до категорії дієтичних. А додати пікантність завжди можна за допомогою соусу. фарш яловичий— 600...
Парові курячі котлети в мультиварці
Нарешті прийшла довгоочікувана весна і не за горами пляжний сезон, пора б привести себе в порядок! З цим чудовим рецептом ви приготуєте смачний обід або вечерю без шкоди для вашої фігури! опис приготування: Коли весна стукає в двері, цей рецепт приготування парових курячих котлет в мультиварці...
Парові рибні котлети в мультиварці
Ця страва дуже корисне, оскільки не містить жирів і готується на пару. Для приготування рибних котлеток використовується мультиварка, яка економить час і зберігає вітаміни продуктів. опис приготування: Такі парові рибні котлети в мультиварці в домашніх умовах я готую дуже часто. Іноді втомлюєш...
Парові котлети в мультиварці
Не забувайте про те, що страви, які ми їмо повинні бути не тільки смачними, але і корисними! Цей рецепт парових котлет в мультиварці допоможе вам поєднати приємне з корисним! опис приготування: Останнім часом я все частіше замислююся про здорове харчування, тому в моєму раціоні з'являється біл...
Немецкие булочки «равлики»
Якщо ви вважаєте, что сладкую выпечку невозможно сделать идеальной, подивіться цей рецепт. Я розповім, ...