Рецепт Парміджано з гарбуза

Рецепт Парміджано з гарбуза
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
Парміджано з гарбуза готується швидко і легко. Виходить друга страва з насиченим смаком, ароматної і тягучою золотистою скоринкою. Дивіться покрокові інструкції, як приготувати цю страву.

опис приготування:

Сир можна використовувати будь-який, наприклад, копчений. За бажанням - додайте розмарин, кілька скибочок копченого бекону або шинки. Готову страву можна зберігати в холодильнику до 3-х днів, а перед подачею тільки підігріти. Або можна запекти гарбуз заздалегідь, а «зібрати» блюдо на наступний день і подати гарячим свіжим хлібом.

  • гарбуз очищена— 800 грам
  • моцарелла— 300 грам
  • пармезан тертий— 4 Ст. ложки
  • Борошно пшеничне— 2 Ст. ложки
  • Масло оливкове— 3 Ст. ложки
  • Перець чорний мелений— За смаком(по бажанню)
  • сіль— За смаком
1 Наріжте гарбуз на шматочки товщиною близько 4 мм. Шкірку можна залишити або очистити. Запаніруйте кожен шматочок у борошні з обох сторін.

2 Покладіть шматочки гарбуза на деко, покрите папером для випічки, полийте оливковою олією, посоліть і запікайте в духовці при температурі 180 градусів протягом 15 хвилин. Запеченої гарбузі дайте охолонути на деку.

3 Моцареллу наріжте пластинками, пармезан натрію.

4 Форму для запікання змастіть маслом, покладіть шматочки гарбуза в один шар, зверху - пластини моцарелли, 1 ст. L. тертого пармезана.

5 Продовжуйте чергувати шари, поки не закінчаться всі інгредієнти.

6 Накрийте форму листом фольги і запікайте в гарячій духовці при 180 градусах протягом 40 - 45 хвилин. В останні 10 хвилин — видаліть фольгу, збільште температуру до 200 градусів і запікайте під грилем до красивої золотистої скоринки.

7 Форму поставте на стіл і дайте страві відпочити 15 хвилин перед подачею. Смачного!

Подібні рецепти

Парміджано з діабетичним соусом

Парміджано з баклажанів

Якщо ви страждаєте діабетом, то це зовсім не привід відмовлятися від смачної страви родом з південної Італії з баклажанів, під назвою "; Парміджано ";, з діабетичним соусом це можливо. опис приготування: Діабет не привід відмовлятися від смачного італійського блюда "; Парміджано ";. Як приготу...

Ікра з гарбуза на зиму через м'ясорубку

Ікра з гарбуза на зиму через м'ясорубку

Ікра з гарбуза виходить не менш смачною, ніж баклажанна або кабачкова. І якщо перекрутити овочі на м'ясорубку, на вигляд вона дуже схожа. А адже гарбуз не поступається в користь кабачки або баклажана! опис приготування: Великий плюс цього рецепту в тому, щоб ікру можна не тільки їсти свежеприг...

Ікра з гарбуза на зиму

Ікра з гарбуза на зиму

Це дуже смачна і корисна ікра з гарбуза на зиму. Таку ікру можна вживати, не тільки в якості закуски, але і як соус до макаронів, курці, котлет або м'ясу. Універсальна закуска! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування ікри з гарбуза на зиму. Для приготування, я використовував ...

Карамель з гарбуза

Карамель з гарбуза

В американській кухні дуже люблять використовувати гарбуз в солодкій випічці і десертах. При цьому його м'який смак доповнюють яскравими спеціями. Завжди виходить щось незвичайне для нас, як в цьому рецепті. опис приготування: Цей десерт точно нагадає вам іриски за зовнішнім виглядом і текстур...

Незвичайна каша з гарбуза

Незвичайна каша з гарбуза

Гарбуз дуже багата на антиоксиданти, тому страви з її використанням не тільки смачні, але і зміцнюють імунітет, що дуже важливо (особливо холодної восени). розповім, як приготувати кашу з гарбузом. опис приготування: Блюдо виглядає дуже апетитно завдяки насиченому кольору гарбуза. Можна зробит...