Рецепт Парміджано з гарбуза
![Рецепт Парміджано з гарбуза](https://kuhari.com.ua/img/parmidjana_iz_tikvi-484038.webp)
Парміджано з гарбуза готується швидко і легко. Виходить друга страва з насиченим смаком, ароматної і тягучою золотистою скоринкою. Дивіться покрокові інструкції, як приготувати цю страву.
опис приготування:
Сир можна використовувати будь-який, наприклад, копчений. За бажанням - додайте розмарин, кілька скибочок копченого бекону або шинки. Готову страву можна зберігати в холодильнику до 3-х днів, а перед подачею тільки підігріти. Або можна запекти гарбуз заздалегідь, а «зібрати» блюдо на наступний день і подати гарячим свіжим хлібом.
- гарбуз очищена— 800 грам
- моцарелла— 300 грам
- пармезан тертий— 4 Ст. ложки
- Борошно пшеничне— 2 Ст. ложки
- Масло оливкове— 3 Ст. ложки
- Перець чорний мелений— За смаком(по бажанню)
- сіль— За смаком
2 Покладіть шматочки гарбуза на деко, покрите папером для випічки, полийте оливковою олією, посоліть і запікайте в духовці при температурі 180 градусів протягом 15 хвилин. Запеченої гарбузі дайте охолонути на деку.
3 Моцареллу наріжте пластинками, пармезан натрію.
4 Форму для запікання змастіть маслом, покладіть шматочки гарбуза в один шар, зверху - пластини моцарелли, 1 ст. L. тертого пармезана.
5 Продовжуйте чергувати шари, поки не закінчаться всі інгредієнти.
6 Накрийте форму листом фольги і запікайте в гарячій духовці при 180 градусах протягом 40 - 45 хвилин. В останні 10 хвилин — видаліть фольгу, збільште температуру до 200 градусів і запікайте під грилем до красивої золотистої скоринки.
7 Форму поставте на стіл і дайте страві відпочити 15 хвилин перед подачею. Смачного!
Подібні рецепти
![Парміджано з діабетичним соусом](https://kuhari.com.ua/img/parmidjana_s_diabeticheskim_sousom-604582.webp)
Парміджано з баклажанів
Якщо ви страждаєте діабетом, то це зовсім не привід відмовлятися від смачної страви родом з південної Італії з баклажанів, під назвою "; Парміджано ";, з діабетичним соусом це можливо. опис приготування: Діабет не привід відмовлятися від смачного італійського блюда "; Парміджано ";. Як приготу...
![Ікра з гарбуза на зиму через м'ясорубку](https://kuhari.com.ua/img/ikra_iz_tikvi_na_zimu_cherez_myasorubku-388434.webp)
Ікра з гарбуза на зиму через м'ясорубку
Ікра з гарбуза виходить не менш смачною, ніж баклажанна або кабачкова. І якщо перекрутити овочі на м'ясорубку, на вигляд вона дуже схожа. А адже гарбуз не поступається в користь кабачки або баклажана! опис приготування: Великий плюс цього рецепту в тому, щоб ікру можна не тільки їсти свежеприг...
![Ікра з гарбуза на зиму](https://kuhari.com.ua/img/ikra_iz_tikvi_na_zimu-114981.webp)
Ікра з гарбуза на зиму
Це дуже смачна і корисна ікра з гарбуза на зиму. Таку ікру можна вживати, не тільки в якості закуски, але і як соус до макаронів, курці, котлет або м'ясу. Універсальна закуска! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування ікри з гарбуза на зиму. Для приготування, я використовував ...
![Карамель з гарбуза](https://kuhari.com.ua/img/karamel_iz_tikvi-500133.webp)
Карамель з гарбуза
В американській кухні дуже люблять використовувати гарбуз в солодкій випічці і десертах. При цьому його м'який смак доповнюють яскравими спеціями. Завжди виходить щось незвичайне для нас, як в цьому рецепті. опис приготування: Цей десерт точно нагадає вам іриски за зовнішнім виглядом і текстур...
![Незвичайна каша з гарбуза](https://kuhari.com.ua/img/neobichnaya_kasha_iz_tikvi-443677.webp)
Незвичайна каша з гарбуза
Гарбуз дуже багата на антиоксиданти, тому страви з її використанням не тільки смачні, але і зміцнюють імунітет, що дуже важливо (особливо холодної восени). розповім, як приготувати кашу з гарбузом. опис приготування: Блюдо виглядає дуже апетитно завдяки насиченому кольору гарбуза. Можна зробит...