Рецепт Перевернутий пиріг з айвою

Рецепт Перевернутий пиріг з айвою
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 15 хв.
Рецепт приготування перевернутого пирога з ароматною айвою.


опис приготування:

У великій каструлі змішати 10 чашок води і 1 склянка цукру.

Видалити цедру від 1/2 лимона і додати в каструлю. Розрізати лимони навпіл, додати в каструлю сік 1 1/2 лимона. Сік від половини лимона відкласти в сторону.

Розрізати айву надвоє і додати в каструлю. Довести до кипіння. накрити кришкою, зменшити вогонь і варити до м'якості, від 8 до 10 хвилин. Злити воду і відкладіть айву в сторону.

Розігріти духовку до 190 градусів.

У каструлі об'єднати залишилися 3/4 склянки цукру і сіль. Варити на середньому вогні, поки маса не почне густіти і не стане золотисто-коричневого кольору. Зняти з вогню і перемішати з маслом.

Впорядкувати айву в формі для випікання. Полити зверху соком половини лимона.

На злегка посипаною борошном робочій поверхні розкачати з тіста круг діаметром 30 см і товщиною 3 мм. Викласти тісто поверх айви, кінець razrovnyav.

випікати, поки айва не пустить сік, а тісто не стане золотисто-коричневого кольору, близько 45 хвилин. Видалити з духовки і дати постояти 10 хвилин. Перевернути пиріг на блюдо і подавати теплим.


  • лимона— 2 штуки
  • маленькой айвы (близько 1 кг)  — 10 штук
  • солі— 1 щіпка
  • вершкового масла— 2 Ст. ложки
  • мука для поверхности— — частин
  • готовое несладкое песочное тесто— — частин
У великій каструлі змішати 10 чашок води і 1 склянка цукру.

Видалити цедру від 1/2 лимона і додати в каструлю. Розрізати лимони навпіл, додати в каструлю сік 1 1/2 лимона. Сік від половини лимона відкласти в сторону.

Розрізати айву надвоє і додати в каструлю. Довести до кипіння. накрити кришкою, зменшити вогонь і варити до м'якості, від 8 до 10 хвилин. Злити воду і відкладіть айву в сторону.

Розігріти духовку до 190 градусів.

У каструлі об'єднати залишилися 3/4 склянки цукру і сіль. Варити на середньому вогні, поки маса не почне густіти і не стане золотисто-коричневого кольору. Зняти з вогню і перемішати з маслом.

Впорядкувати айву в формі для випікання. Полити зверху соком половини лимона.

На злегка посипаною борошном робочій поверхні розкачати з тіста круг діаметром 30 см і товщиною 3 мм. Викласти тісто поверх айви, кінець razrovnyav.

випікати, поки айва не пустить сік, а тісто не стане золотисто-коричневого кольору, близько 45 хвилин. Видалити з духовки і дати постояти 10 хвилин. Перевернути пиріг на блюдо і подавати теплим.


Подібні рецепти

Перевернутий ананасовий пиріг

Грушевий перевернутий пиріг

Рецепт приготування соковитого перевернутого пирога з ананасом. Коли пиріг буде готовий, переверніть його на блюдо з форми, щоб фрукти опинилися зверху. опис приготування: Розігріти духовку до 180 градусів. Вистелити форму папером для випікання і змастити маслом. Посипати дно цукром — 1/4 чашк...

Перевернутий пиріг з грушами

Перевернутий пиріг з грушами

Кому в дитинстві мама не готувала солодкі пироги? Замість покупних солодощів пропоную згадати дитинство і спекти домашній пиріг. розповідаю, як приготувати перевернутий пиріг з грушами. опис приготування: Цей же пиріг можна зробити не тільки з грошима, підійдуть також яблука. Переверніть пиріг...

Перевернутий пиріг з журавлиною і карамеллю

Перевернутий пиріг з журавлиною і карамеллю

Рецепт приготування булочок перевернутого пирога з журавлиною, корицею, лимонною цедрою і карамеллю з коричневого цукру. опис приготування: Замість патоки ви можете використовувати мед або світлий кукурудзяний сироп. вершкового масла— 12 Ст. ложок фрак— 1 Ст. ложка розпушувача— 2 чайних ложк...

Перевернутий гарбузовий пиріг з горіхами

Перевернутий гарбузовий пиріг з горіхами

Рецепт приготування пирога з гарбузового пюре, orexov Pekan, кориці, мускатного горіха і запашного перцю. опис приготування: Цей ніжний перевернутий гарбузовий пиріг уб'є вас своїм ароматом спецій. палички вершкового масла— 2 штуки(розтопленого) борошна— 1 2/3  склянки меленої кориці— 1 Чайн...

Перевернутий банановий пиріг з горіховою карамеллю

Перевернутий банановий пиріг з горіховою карамеллю

Рецепт приготування перевернутого пирога банановим пюре, ванільним екстрактом, білим ромом і цукровою карамеллю з лісовими горіхами. опис приготування: Пиріг добре подавати зі збитими вершками або ванільним морозивом. темно-кукурудзяного сиропу— 3 Ст. ложки розпушувача— 1 Чайна ложка соди— 3...