Рецепт Перевернутий грушевий пиріг з шафраном

Рецепт Перевернутий грушевий пиріг з шафраном
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування ароматного грушевого пирога з шафраном і імбиром.

опис приготування:

Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом форму для випікання. Відкласти в сторону.

Подрібнити і перемішати шафран і 1 / 4 чашки цукру. Додати масло і збити міксером на високій швидкості близько 3 хвилин. За допомогою невеликої лопаточки викласти суміш в підготовлену форму.

Очистити і нарізати груші на скибочки. Декоративно впорядкувати груші в формі поверх суміші шафрану, цукру і масла.

Змішати разом борошно, залишилися 3 / 4 чашки цукру, розпушувач, мелений імбир і сіль у великій мисці. збити сколотини, олія, яйця і ваніль в іншій мисці. Змішати обидві суміші. Додати імбир.

Вилити тісто на груші. випікати від 40 до 45 хвилин. дати охолонути 5 хвилин. Перевернути пиріг на блюдо і подавати.


  • растительное масло в разбрызгивателе— 1 штука
  • шафран— 1 щіпка
  • цукру— 1 Склянка
  • груші (180-210 г кожна)  — 2 штуки
  • розпушувача— 11/2 чайних ложки
  • меленого імбиру— 1/2 чайних ложки
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • обезжиренной пахты— 3/4 склянки
  • великих яйця— 2 штуки
  • екстракту ванілі— 1 Чайна ложка
  • мелко нарезанного имбиря— 2 Ст. ложки
Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом форму для випікання. Відкласти в сторону.

Подрібнити і перемішати шафран і 1 / 4 чашки цукру. Додати масло і збити міксером на високій швидкості близько 3 хвилин. За допомогою невеликої лопаточки викласти суміш в підготовлену форму.

Очистити і нарізати груші на скибочки. Декоративно впорядкувати груші в формі поверх суміші шафрану, цукру і масла.

Змішати разом борошно, залишилися 3 / 4 чашки цукру, розпушувач, мелений імбир і сіль у великій мисці. збити сколотини, олія, яйця і ваніль в іншій мисці. Змішати обидві суміші. Додати імбир.

Вилити тісто на груші. випікати від 40 до 45 хвилин. дати охолонути 5 хвилин. Перевернути пиріг на блюдо і подавати.


Подібні рецепти

Перевернутий ананасовий пиріг

Люля-кебаб з курки на мангалі

Рецепт приготування соковитого перевернутого пирога з ананасом. Коли пиріг буде готовий, переверніть його на блюдо з форми, щоб фрукти опинилися зверху. опис приготування: Розігріти духовку до 180 градусів. Вистелити форму папером для випікання і змастити маслом. Посипати дно цукром — 1/4 чашк...

Перевернутий пиріг з грушами

Перевернутий пиріг з грушами

Кому в дитинстві мама не готувала солодкі пироги? Замість покупних солодощів пропоную згадати дитинство і спекти домашній пиріг. розповідаю, як приготувати перевернутий пиріг з грушами. опис приготування: Цей же пиріг можна зробити не тільки з грошима, підійдуть також яблука. Переверніть пиріг...

Перевернутий пиріг з журавлиною і карамеллю

Перевернутий пиріг з журавлиною і карамеллю

Рецепт приготування булочок перевернутого пирога з журавлиною, корицею, лимонною цедрою і карамеллю з коричневого цукру. опис приготування: Замість патоки ви можете використовувати мед або світлий кукурудзяний сироп. вершкового масла— 12 Ст. ложок фрак— 1 Ст. ложка розпушувача— 2 чайних ложк...

Перевернутий гарбузовий пиріг з горіхами

Перевернутий гарбузовий пиріг з горіхами

Рецепт приготування пирога з гарбузового пюре, orexov Pekan, кориці, мускатного горіха і запашного перцю. опис приготування: Цей ніжний перевернутий гарбузовий пиріг уб'є вас своїм ароматом спецій. палички вершкового масла— 2 штуки(розтопленого) борошна— 1 2/3  склянки меленої кориці— 1 Чайн...

Перевернутий банановий пиріг з горіховою карамеллю

Перевернутий банановий пиріг з горіховою карамеллю

Рецепт приготування перевернутого пирога банановим пюре, ванільним екстрактом, білим ромом і цукровою карамеллю з лісовими горіхами. опис приготування: Пиріг добре подавати зі збитими вершками або ванільним морозивом. темно-кукурудзяного сиропу— 3 Ст. ложки розпушувача— 1 Чайна ложка соди— 3...