Рецепт Перевернутий пиріг з грушами і журавлиною

Рецепт Перевернутий пиріг з грушами і журавлиною
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування перевернутого пирога з грушами і журавлиною, карамелізований в цукрі.

опис приготування:

Розігріти духовку до 175 градусів. Додати 6 столових ложок вершкового масла і 3/4 склянки коричневого цукру в сковороду і готувати на середньому вогні, постійно помішуючи, поки цукор не розтане, близько 6 хвилин. Вилити масу в круглу форму для пирога.

Очистити груші і нарізати скибочками. Полити лимонним соком і викласти поверх цукру у вигляді спіралі. висипати 1/2 склянки журавлини на груші і відкласти в сторону.

змішати борошно, розпушувач, сіль, корицю, імбир разом в невеликій мисці і відкласти в сторону. змішати залишилися 6 столових ложок вершкового масла і залишився коричневий цукор в мисці електричним міксером. Додати яйця по одному, збиваючи після кожного доповнення. Додати в масу молоко і суміш борошна, збиваючи до отримання однорідної маси. Додати решту 1/2 чашки журавлини і вилити масу в форму. випікати близько 40 хвилин.

Дати охолонути протягом 15 хвилин, після чого перевернути на блюдо з форми. Подавати з кульками морозива.


  • несолоного вершкового масла— 12 Ст. ложок
  • стиглі груші— 3 штуки
  • лимон, сік— 1 штука
  • борошна— 10.5 склянки
  • розпушувача— 10.5 чайних ложки
  • кухонної солі— 1/2 чайних ложки
  • кориці— 1/2 чайних ложки
  • імбиру— 1/4 чайних ложки
  • великих яйця— 3 штуки
  • молока— 1 Склянка
Розігріти духовку до 175 градусів. Додати 6 столових ложок вершкового масла і 3/4 склянки коричневого цукру в сковороду і готувати на середньому вогні, постійно помішуючи, поки цукор не розтане, близько 6 хвилин. Вилити масу в круглу форму для пирога.

Очистити груші і нарізати скибочками. Полити лимонним соком і викласти поверх цукру у вигляді спіралі. висипати 1/2 склянки журавлини на груші і відкласти в сторону.

змішати борошно, розпушувач, сіль, корицю, імбир разом в невеликій мисці і відкласти в сторону. змішати залишилися 6 столових ложок вершкового масла і залишився коричневий цукор в мисці електричним міксером. Додати яйця по одному, збиваючи після кожного доповнення. Додати в масу молоко і суміш борошна, збиваючи до отримання однорідної маси. Додати решту 1/2 чашки журавлини і вилити масу в форму. випікати близько 40 хвилин.

Дати охолонути протягом 15 хвилин, після чого перевернути на блюдо з форми. Подавати з кульками морозива.


Подібні рецепти

Перевернутий пиріг з грушами

Перевернутий яблучний пиріг з карамеллю

Кому в дитинстві мама не готувала солодкі пироги? Замість покупних солодощів пропоную згадати дитинство і спекти домашній пиріг. розповідаю, як приготувати перевернутий пиріг з грушами. опис приготування: Цей же пиріг можна зробити не тільки з грошима, підійдуть також яблука. Переверніть пиріг...

Перевернутий пиріг ананасовий з журавлиною

Перевернутий пиріг ананасовий з журавлиною

Дуже красивий пиріг для святкового столу, і робиться дуже просто і швидко. опис приготування: З консервованих ананасів злити сироп. Металеву круглу форму змастити маслом, поставити на плиту, на дуже слабкий вогонь. Покласти на дно шматочки масла — 30г і посипати цукром. почекати, поки цукор ро...

Перевернутий пиріг з журавлиною і карамеллю

Перевернутий пиріг з журавлиною і карамеллю

Рецепт приготування булочок перевернутого пирога з журавлиною, корицею, лимонною цедрою і карамеллю з коричневого цукру. опис приготування: Замість патоки ви можете використовувати мед або світлий кукурудзяний сироп. вершкового масла— 12 Ст. ложок фрак— 1 Ст. ложка розпушувача— 2 чайних ложк...

Перевернутий ананасовий пиріг

Перевернутий ананасовий пиріг

Рецепт приготування соковитого перевернутого пирога з ананасом. Коли пиріг буде готовий, переверніть його на блюдо з форми, щоб фрукти опинилися зверху. опис приготування: Розігріти духовку до 180 градусів. Вистелити форму папером для випікання і змастити маслом. Посипати дно цукром — 1/4 чашк...

Перевернутий гарбузовий пиріг з горіхами

Перевернутий гарбузовий пиріг з горіхами

Рецепт приготування пирога з гарбузового пюре, orexov Pekan, кориці, мускатного горіха і запашного перцю. опис приготування: Цей ніжний перевернутий гарбузовий пиріг уб'є вас своїм ароматом спецій. палички вершкового масла— 2 штуки(розтопленого) борошна— 1 2/3  склянки меленої кориці— 1 Чайн...