Рецепт Пельмені уральські

Рецепт Пельмені уральські
Кількість порцій: 10 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування уральських пельменів з начинкою з яловичини, свинини і баранини.

опис приготування:

Пельмені прийшли в російську кухню з кінця XIV-початку XV ст. з Уралу. У давнину у жителів Уралу пельмені мали ритуальне значення, будучи символом жертвопринесення всіх видів худоби. Тому традиційна уральська м'ясна начинка складається з трьох видів м'яса — яловичини, баранини і свинини, які з'єднуються в строго певній пропорції: 45% яловичини, 35% баранини і 20% свинини.

приготування:

Просіяти борошно у велику миску, зробити поглиблення в центрі і влити воду, додати 1/2 яйця і сіль. Замісити тісто, накрити серветкою і дати постояти 20-30 хвилин. Всі три види м'яса

пропустити через м'ясорубку 2 рази з гратами мінімального розміру разом з вершковим маслом і мускатним горіхом. Отриманий фарш приправити сіллю і перцем, перемішати. Додати вершки і подрібнену цибулю. Перемішати ще раз. Розкачати тісто в довгу, але не дуже товсту смужку. Нарізати смужку на шматочки і розкачати з них тонкі коржі. У центр кожного коржика викласти м'ясний фарш, приблизно по 1 чайній ложці. защипнути краю. Збити в мисці залишився яйце і змастити ним пельмені. Викласти пельмені на посипаний борошном деко і поставити в холодильник. Готувати уральські пельмені на пару 10 — 15 хвилин. Щоб приготувати приправу, змішати тертий часник, олія, оцет, сіль і перець. Подавати з пельменями.


  • борошна— 2 склянки(тісто)
  • яйце— 1 штука(тісто)
  • води— 3/4 склянки(тісто)
  • сіль— За смаком(тісто)
  • яловичини— 150 грам(фарш)
  • свинини— 150 грам(фарш)
  • баранини— 120 грам(фарш)
  • вершкового масла— 50 грам(фарш)
  • мускатного горіха— 2 грами(фарш)
  • вершків— 2-3 Ст. ложок(фарш)
  • цибулини— 1-2 штук(фарш)
  • сіль і чорний мелений перець— За смаком(фарш)
  • часнику— 3-4 зубчиків(приправа)
  • вершкового масла— 2 Ст. ложки(приправа)
  • оцту— 3 Ст. ложки(приправа)
  • сіль і чорний мелений перець— За смаком(приправа)
Пельмені прийшли в російську кухню з кінця XIV-початку XV ст. з Уралу. У давнину у жителів Уралу пельмені мали ритуальне значення, будучи символом жертвопринесення всіх видів худоби. Тому традиційна уральська м'ясна начинка складається з трьох видів м'яса — яловичини, баранини і свинини, які з'єднуються в строго певній пропорції: 45% яловичини, 35% баранини і 20% свинини.

приготування:

Просіяти борошно у велику миску, зробити поглиблення в центрі і влити воду, додати 1/2 яйця і сіль. Замісити тісто, накрити серветкою і дати постояти 20-30 хвилин. Всі три види м'яса

пропустити через м'ясорубку 2 рази з гратами мінімального розміру разом з вершковим маслом і мускатним горіхом. Отриманий фарш приправити сіллю і перцем, перемішати. Додати вершки і подрібнену цибулю. Перемішати ще раз. Розкачати тісто в довгу, але не дуже товсту смужку. Нарізати смужку на шматочки і розкачати з них тонкі коржі. У центр кожного коржика викласти м'ясний фарш, приблизно по 1 чайній ложці. защипнути краю. Збити в мисці залишився яйце і змастити ним пельмені. Викласти пельмені на посипаний борошном деко і поставити в холодильник. Готувати уральські пельмені на пару 10 — 15 хвилин. Щоб приготувати приправу, змішати тертий часник, олія, оцет, сіль і перець. Подавати з пельменями.


Подібні рецепти

Пельмені «китайські»

Салат «Уральські самоцвіти»

Рецепт приготування пельменів по-китайськи). Все виходить дуже смачно і ситно! опис приготування: Замочити гриби в маленькій мисці з водою. Розкачати тісто і нарізати обгортки для пельменів. Підготувати свинячий фарш. Нарізати зелена цибулька, гриби і каштан. Змішати у великій мисці зелена циб...

Пельмені по Дюканов

Пельмені по Дюканов

Пельмені по Дюканов - смачні і корисні. Вони містять мінімум жирів і вуглеводів, що дозволяє включати їх в раціон дієтичного харчування. Спробуйте і ви приготувати ці незвичайні пельмені. опис приготування: Пельмені по Дюканов подавайте гарячими, присмачивши невеликою кількістю вершкового масл...

Пельмені з курячим фаршем

Пельмені з курячим фаршем

Пельмені з курячим фаршем — одна з численних версій цього класичного слов'янського блюда. Рецепт пельменів з курячим фаршем досить простий, головне — НЕ зганьбитися з самим фаршем. опис приготування: Традиційно пельмені роблять з іншою начинкою, проте я хочу показати вам, як приготувати пельме...

Пельмені з сиром і м'ясом

Пельмені з сиром і м'ясом

Сьогодні хочу поділитися рецептом пельменів, але не звичним рецептом, а з маленьким зміною. У фарш я додала сир. Сир взяла з вираженим, солоноватым вкусом, що страви додало новий смак. опис приготування: Приділіть увагу фаршу, він не повинен бути рідким. Також ви можете додати кілька сортів си...

Пельмені з телятиною

Пельмені з телятиною

Багато хто вважає пельмені студентської їжею або їжею для холостяків, але, повірте мені, такі пельмені виходять настільки смачними, соковитими і ароматними, що впору ставити їх на святковий стіл. опис приготування: взагалі, звичайно, не варто навіть і порівнювати магазинні пельмені і ті, які м...