Рецепт Пельмені уральські
![Рецепт Пельмені уральські](https://kuhari.com.ua/img/pelmeni_uralskie-31379.webp)
Рецепт приготування уральських пельменів з начинкою з яловичини, свинини і баранини.
опис приготування:
Пельмені прийшли в російську кухню з кінця XIV-початку XV ст. з Уралу. У давнину у жителів Уралу пельмені мали ритуальне значення, будучи символом жертвопринесення всіх видів худоби. Тому традиційна уральська м'ясна начинка складається з трьох видів м'яса — яловичини, баранини і свинини, які з'єднуються в строго певній пропорції: 45% яловичини, 35% баранини і 20% свинини.
приготування:
Просіяти борошно у велику миску, зробити поглиблення в центрі і влити воду, додати 1/2 яйця і сіль. Замісити тісто, накрити серветкою і дати постояти 20-30 хвилин. Всі три види м'яса
пропустити через м'ясорубку 2 рази з гратами мінімального розміру разом з вершковим маслом і мускатним горіхом. Отриманий фарш приправити сіллю і перцем, перемішати. Додати вершки і подрібнену цибулю. Перемішати ще раз. Розкачати тісто в довгу, але не дуже товсту смужку. Нарізати смужку на шматочки і розкачати з них тонкі коржі. У центр кожного коржика викласти м'ясний фарш, приблизно по 1 чайній ложці. защипнути краю. Збити в мисці залишився яйце і змастити ним пельмені. Викласти пельмені на посипаний борошном деко і поставити в холодильник. Готувати уральські пельмені на пару 10 — 15 хвилин. Щоб приготувати приправу, змішати тертий часник, олія, оцет, сіль і перець. Подавати з пельменями.
- борошна— 2 склянки(тісто)
- яйце— 1 штука(тісто)
- води— 3/4 склянки(тісто)
- сіль— За смаком(тісто)
- яловичини— 150 грам(фарш)
- свинини— 150 грам(фарш)
- баранини— 120 грам(фарш)
- вершкового масла— 50 грам(фарш)
- мускатного горіха— 2 грами(фарш)
- вершків— 2-3 Ст. ложок(фарш)
- цибулини— 1-2 штук(фарш)
- сіль і чорний мелений перець— За смаком(фарш)
- часнику— 3-4 зубчиків(приправа)
- вершкового масла— 2 Ст. ложки(приправа)
- оцту— 3 Ст. ложки(приправа)
- сіль і чорний мелений перець— За смаком(приправа)
приготування:
Просіяти борошно у велику миску, зробити поглиблення в центрі і влити воду, додати 1/2 яйця і сіль. Замісити тісто, накрити серветкою і дати постояти 20-30 хвилин. Всі три види м'яса
пропустити через м'ясорубку 2 рази з гратами мінімального розміру разом з вершковим маслом і мускатним горіхом. Отриманий фарш приправити сіллю і перцем, перемішати. Додати вершки і подрібнену цибулю. Перемішати ще раз. Розкачати тісто в довгу, але не дуже товсту смужку. Нарізати смужку на шматочки і розкачати з них тонкі коржі. У центр кожного коржика викласти м'ясний фарш, приблизно по 1 чайній ложці. защипнути краю. Збити в мисці залишився яйце і змастити ним пельмені. Викласти пельмені на посипаний борошном деко і поставити в холодильник. Готувати уральські пельмені на пару 10 — 15 хвилин. Щоб приготувати приправу, змішати тертий часник, олія, оцет, сіль і перець. Подавати з пельменями.
Подібні рецепти
![Пельмені «китайські»](https://kuhari.com.ua/img/pelmeni_quotkitaiskiequot-8241.webp)
Салат «Уральські самоцвіти»
Рецепт приготування пельменів по-китайськи). Все виходить дуже смачно і ситно! опис приготування: Замочити гриби в маленькій мисці з водою. Розкачати тісто і нарізати обгортки для пельменів. Підготувати свинячий фарш. Нарізати зелена цибулька, гриби і каштан. Змішати у великій мисці зелена циб...
![Пельмені по Дюканов](https://kuhari.com.ua/img/pelmeni_po_diukanu-272357.webp)
Пельмені по Дюканов
Пельмені по Дюканов - смачні і корисні. Вони містять мінімум жирів і вуглеводів, що дозволяє включати їх в раціон дієтичного харчування. Спробуйте і ви приготувати ці незвичайні пельмені. опис приготування: Пельмені по Дюканов подавайте гарячими, присмачивши невеликою кількістю вершкового масл...
![Пельмені з курячим фаршем](https://kuhari.com.ua/img/pelmeni_s_kurinim_farshem-57880.webp)
Пельмені з курячим фаршем
Пельмені з курячим фаршем — одна з численних версій цього класичного слов'янського блюда. Рецепт пельменів з курячим фаршем досить простий, головне — НЕ зганьбитися з самим фаршем. опис приготування: Традиційно пельмені роблять з іншою начинкою, проте я хочу показати вам, як приготувати пельме...
![Пельмені з сиром і м'ясом](https://kuhari.com.ua/img/pelmeni_s_sirom_i_myasom-614010.webp)
Пельмені з сиром і м'ясом
Сьогодні хочу поділитися рецептом пельменів, але не звичним рецептом, а з маленьким зміною. У фарш я додала сир. Сир взяла з вираженим, солоноватым вкусом, що страви додало новий смак. опис приготування: Приділіть увагу фаршу, він не повинен бути рідким. Також ви можете додати кілька сортів си...
![Пельмені з телятиною](https://kuhari.com.ua/img/pelmeni_s_telyatinoi-146079.webp)
Пельмені з телятиною
Багато хто вважає пельмені студентської їжею або їжею для холостяків, але, повірте мені, такі пельмені виходять настільки смачними, соковитими і ароматними, що впору ставити їх на святковий стіл. опис приготування: взагалі, звичайно, не варто навіть і порівнювати магазинні пельмені і ті, які м...