Рецепт Печиво з зефірної начинкою і шоколадною глазур'ю

Рецепт Печиво з зефірної начинкою і шоколадною глазур'ю
Час приготування: 1 г. 20 хв.
Рецепт приготування печива з какао, начинкою з зефіру і глазур'ю з шоколаду, вершкового масла і ванільного екстракту. Це печиво добре подавати як при кімнатній температурі, так і замороженим.

кількість порцій: 6-8
  • какао-порошок— 1/4 склянки
  • сода— 3/4 чайних ложки
  • сіль— 1/4 чайних ложки
  • яйця кімнатної температури— 2 штуки
  • пахта кімнатної температури— 1/4 склянки
  • цукор— 1 Склянка(начинка)
  • ванільний екстракт— 1 Чайна ложка(начинка)
  • зефірна начинка— 1 Склянка(начинка)
  • молочний шоколад— 120 грам(глазур)
  • несолоне вершкове масло— 3 Ст. ложки(глазур)
  • кукурудзяний сироп або мед— 1 Ст. ложка(глазур)
  • ванільний екстракт— 1/2 чайних ложки(глазур)
Печиво з зефірної начинкою і шоколадною глазур'ю - фото крок 1 1. зробити печиво. Розігріти духовку до 175 градусів. Вистелити листи пергаментним папером або силіконовими килимками. У середній мисці змішати борошно, какао-порошок, соду і сіль. У великій мисці збити вершкове масло і коричневий цукор разом. Додати яйця, по одному за раз, збиваючи після кожного додавання. Потім додати ванільний екстракт. Додати 1/3 борошняної суміш і збити, потім додати половину молока і перемішати. Повторити з залишилася борошном і пахтою (додати 1/3 борошна, 1/2 молока, ще 1/3 борошна, молоко, що залишилося, потім решту борошна).

Печиво з зефірної начинкою і шоколадною глазур'ю - фото крок 2 2. викласти по 1 столової ложки тесту на відстані близько 7 см один від одного на підготовлені листи і запікати протягом 10 хвилин. Дати охолонути на деку протягом 2 хвилин, потім дати повністю охолонути на стійці.

Печиво з зефірної начинкою і шоколадною глазур'ю - фото крок 3 3. зробити начинку. Збити масло і цукор разом. Перемішати з ванільним екстрактом і зефірної начинкою. Накрити кришкою і поставити в холодильник на 30 хвилин. Після охолодження заповнити кондитерський мішок начинкою і, працюючи від центру печива, видавити начинку на них. Поставити в холодильник на 30 хвилин.

Печиво з зефірної начинкою і шоколадною глазур'ю - фото крок 4 4. Зробити шоколадну глазур. Змішати крупно нарізаний шоколад, вершкове масло і кукурудзяний сироп в мисці. Помістити в мікрохвильову піч на 30 секунд. Перемішати до однорідності. Якщо шматочки шоколаду ще залишилися, поставити в мікрохвильовку ще на 15 секунд. Після того, як суміш стане однорідною, перемішати з ванільним екстрактом. Охолодити до кімнатної температури. Залити шоколадною глазур'ю печиво поверх зефірної начинки.

Печиво з зефірної начинкою і шоколадною глазур'ю - фото крок 5 5. Викласти печиво на пергаментний папір і дати постояти від 2 до 3 годин. Щоб прискорити процес застигання глазурі, печиво можна охолодити.

Подібні рецепти

Вівсяне печиво з зефірної начинкою

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ю wineglass.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name AGAINST ('Реце...' at line 1

Рецепт приготування печива-сендвічів з корицею, з'єднаних начинкою з зефіру, цукрової пудри, вершкового масла і ванілі. кількість порцій: 8-10 несолоне вершкове масло кімнатної температури— 1 Склянка яйця— 2 штуки ванільний екстракт— 1 Чайна ложка обкладинка— 1 Чайна ложка сода— 1 Чайна ложка с...

Печиво з арахісовим маслом та шоколадною начинкою

Печиво з арахісовим маслом та шоколадною начинкою

Рецепт приготування печива з пшеничного борошна з арахісовим маслом і начинкою з шоколаду і вершків. За цим рецептом у вас вийде трохи більше двох десятків печива-сендвічів. кількість порцій: 6-8 яйце— 1 штука ваніль— 1/2 чайних ложки сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/2 чайних ложки пшеничне борош...

М'ятний крем з шоколадною глазур'ю

М'ятний крем з шоколадною глазур'ю

Крем з м'яти і шоколаду, просто смакота. опис приготування: У великій мисці, збити сметану, 1 1 / 3 склянки цукру, 1 / 2 стакан масла або маргарину, сіль. змішати екстракт, 2 столові ложки молока, і цукор, що залишився. Поступово додати молоко в глазур до досягнення консистенції спреду. Розтоп...

Горіховий пиріг з шоколадною глазур'ю

Горіховий пиріг з шоколадною глазур'ю

Рецепт приготування пирога з фундуком та вершково-шоколадною глазур'ю з кавовим ароматом. Цей пиріг краще поставити в холодильник на ніч і подавати на наступний день. кількість порцій: 8-10 funduk— 150 грам вершкове масло несолоне— 220 грам(плюс столова ложка для форми) ваніль— 0,5 штуки(стручо...

Вівсяне печиво з шоколадною крихтою

Вівсяне печиво з шоколадною крихтою

Приготувати смачну вівсяне печиво в домашніх умовах не складе ніяких труднощів. Воно сподобається і дорослим, і дітям. Дуже смачно! Спробуйте! опис приготування: Вівсяне печиво — одне з найсмачніших і популярних десертів в домашньому приготуванні. Вони дуже смачні як з чаєм на сніданок, так і ...