Рецепт Паста з radikkio
![Рецепт Паста з radikkio](https://kuhari.com.ua/img/pasta_s_radikkio-10025.webp)
Рецепт приготування пасти з анчоусами, родзинками, radikkio, кедровими горіхами і рікоттою.
опис приготування:
У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати макарони і варити, помішуючи, до готовності.
Поки макарони варяться, нагріти масло у великій сковороді на середньому вогні. Додати часник, анчоуси і родзинки, смажити до появи, близько 2 хвилин. Додати кедрові горіхи.
Злити воду, відкласти в сторону 1/2 рідини, що залишилася після варіння. Повернути макарони в каструлю. Додати рідини при необхідності. Додати половину пекорино і приправити сіллю і перцем за смаком.
Розділити макарони на 4 порції, додати в кожну рикотту, жменю радіккіо і залишився сир пекоріно.
- макаронних виробів— 240 грам
- оливкового масла— 3 Ст. ложки
- зубчиків часнику— 5 штук
- анчоусів— 5 штук
- родзинок— 2/3 склянки
- сіль і мелений перець— — За смаком
- головки радиккио— 1/2 штуки
Поки макарони варяться, нагріти масло у великій сковороді на середньому вогні. Додати часник, анчоуси і родзинки, смажити до появи, близько 2 хвилин. Додати кедрові горіхи.
Злити воду, відкласти в сторону 1/2 рідини, що залишилася після варіння. Повернути макарони в каструлю. Додати рідини при необхідності. Додати половину пекорино і приправити сіллю і перцем за смаком.
Розділити макарони на 4 порції, додати в кожну рикотту, жменю радіккіо і залишився сир пекоріно.
Подібні рецепти
![Имбирная паста](https://kuhari.com.ua/img/imbirnaya_pasta-613303.webp)
Паста з тунцем і помідорами
Имбирная паста - блюдо з індійської кухні. Використовується для приготування соусів, маринадів і гарячих страв. Така паста відмінно зберігається в холодильнику, тому завжди буде під рукою і не зіпсується! опис приготування: Докладніше, як приготувати імбирну пасту, я розповім нижче. Якщо хочет...
![Італійська паста](https://kuhari.com.ua/img/italyanskaya_pasta-384348.webp)
Італійська паста
Приготувати макарони зовсім просто, але ось правильно доповнити їх декількома інгредієнтами, щоб отримати вишукану страву, це вже складніше. дивіться, як приготувати італійську пасту. опис приготування: Таку пасту можна вживати як окрему гаряче або як допоненіе до м'яса або риби. Як ви побачит...
![Нутовая паста](https://kuhari.com.ua/img/nutovaya_pasta-419658.webp)
Нутовая паста
Якщо ви любите балувати себе і гостей домашніми закусками, погляньте на цей варіант приготування нутовой пасти. ніжна, неймовірно апетитна, ситна і нереально смачна. Рекомендую на замітку! опис приготування: Щоб вийшла по-справжньому ніжна паста, обов'язково очистіть нут. що, цей процес стомлю...
![Паста Альфредо з фрикадельками](https://kuhari.com.ua/img/pasta_alfredo_s_frikadelkami-20116.webp)
Паста Альфредо з фрикадельками
Рецепт приготування пасти Феттучіні з фрикадельками з яловичини з соусом з вершкового сиру, вершків і сиру Пармезан. опис приготування: Неймовірно вершковий соус надає цьому блюду ніжний смак. яловичини— 450 грам молока— 1/4 склянки часнику— 2 зубчики італійської приправи— 1 Ст. ложка сиру ...
![Паста Аматрічіана](https://kuhari.com.ua/img/pasta_amatrichiana-41296.webp)
Паста Аматрічіана
паста Аматрічіана — одна з тисяч різновидів італійської пасти. З огляду на доступності інгредієнтів і простоті приготування — моя улюблена опис приготування: італійські пасти — це просто казкове блюдо для сучасної людини. Приходиш з роботи втомлений, часу і бажання крутитися біля плити немає, ...