Рецепт Паста з radikkio

Рецепт Паста з radikkio
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування пасти з анчоусами, родзинками, radikkio, кедровими горіхами і рікоттою.


опис приготування:

У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати макарони і варити, помішуючи, до готовності.

Поки макарони варяться, нагріти масло у великій сковороді на середньому вогні. Додати часник, анчоуси і родзинки, смажити до появи, близько 2 хвилин. Додати кедрові горіхи.

Злити воду, відкласти в сторону 1/2 рідини, що залишилася після варіння. Повернути макарони в каструлю. Додати рідини при необхідності. Додати половину пекорино і приправити сіллю і перцем за смаком.

Розділити макарони на 4 порції, додати в кожну рикотту, жменю радіккіо і залишився сир пекоріно.


  • макаронних виробів— 240 грам
  • оливкового масла— 3 Ст. ложки
  • зубчиків часнику— 5 штук
  • анчоусів— 5 штук
  • родзинок— 2/3 склянки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • головки радиккио— 1/2 штуки
У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати макарони і варити, помішуючи, до готовності.

Поки макарони варяться, нагріти масло у великій сковороді на середньому вогні. Додати часник, анчоуси і родзинки, смажити до появи, близько 2 хвилин. Додати кедрові горіхи.

Злити воду, відкласти в сторону 1/2 рідини, що залишилася після варіння. Повернути макарони в каструлю. Додати рідини при необхідності. Додати половину пекорино і приправити сіллю і перцем за смаком.

Розділити макарони на 4 порції, додати в кожну рикотту, жменю радіккіо і залишився сир пекоріно.


Подібні рецепти

Имбирная паста

Паста з тунцем і помідорами

Имбирная паста - блюдо з індійської кухні. Використовується для приготування соусів, маринадів і гарячих страв. Така паста відмінно зберігається в холодильнику, тому завжди буде під рукою і не зіпсується! опис приготування: Докладніше, як приготувати імбирну пасту, я розповім нижче. Якщо хочет...

Італійська паста

Італійська паста

Приготувати макарони зовсім просто, але ось правильно доповнити їх декількома інгредієнтами, щоб отримати вишукану страву, це вже складніше. дивіться, як приготувати італійську пасту. опис приготування: Таку пасту можна вживати як окрему гаряче або як допоненіе до м'яса або риби. Як ви побачит...

Нутовая паста

Нутовая паста

Якщо ви любите балувати себе і гостей домашніми закусками, погляньте на цей варіант приготування нутовой пасти. ніжна, неймовірно апетитна, ситна і нереально смачна. Рекомендую на замітку! опис приготування: Щоб вийшла по-справжньому ніжна паста, обов'язково очистіть нут. що, цей процес стомлю...

Паста Альфредо з фрикадельками

Паста Альфредо з фрикадельками

Рецепт приготування пасти Феттучіні з фрикадельками з яловичини з соусом з вершкового сиру, вершків і сиру Пармезан. опис приготування: Неймовірно вершковий соус надає цьому блюду ніжний смак. яловичини— 450 грам молока— 1/4 склянки часнику— 2 зубчики італійської приправи— 1 Ст. ложка сиру ...

Паста Аматрічіана

Паста Аматрічіана

паста Аматрічіана — одна з тисяч різновидів італійської пасти. З огляду на доступності інгредієнтів і простоті приготування — моя улюблена опис приготування: італійські пасти — це просто казкове блюдо для сучасної людини. Приходиш з роботи втомлений, часу і бажання крутитися біля плити немає, ...