Рецепт Печиво-безе з вівсяним толокном

Рецепт Печиво-безе з вівсяним толокном
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 35 хв.
Замість борошна в тісто для такого печива додається вівсяне толокно, що надає випічці особливу текстуру, а завдяки міцно збитим білкам вироби мають хрустку скоринку, нагадує повітряне безе.

опис приготування:

Це надзвичайно смачне і розсипчасте шоколадно-вівсяне печиво досить легко приготувати, але слід враховувати деякі нюанси в процесі збивання білків. Необхідно переконатися в тому, що вони добре охолоджені, а цукор вводити частинами, щоб під час випікання з безе не витікав цукровий сироп.

  • яєчні білки— 2 штуки
  • Цукровий пісок— 80 грам
  • толокно вівсяне— 100 грам
  • шоколад (темний, без наповнювача)  — 90 грам
Печиво-безе з вівсяним толокном - фото крок 1 Для приготування печива-безе потрібно невеликий перелік продуктів. Однак, вівсяне толокно можна знайти не на кожній кухні, тому при необхідності замініть його вівсяним борошном або крихтою з прісного печива.

Печиво-безе з вівсяним толокном - фото крок 2 Темний шоколад розтопіть на водяній бані до рідкого стану і дайте йому охолонути.

Печиво-безе з вівсяним толокном - фото крок 3 Мартенс відділи Желтков. Збийте білки в пишну піну, додаючи цукор невеликими порціями.

Печиво-безе з вівсяним толокном - фото крок 4 Продовжуйте збивання до повного розчинення цукру і отримання стійкою глянсовою маси.

Печиво-безе з вівсяним толокном - фото крок 5 Частинами введіть вівсяне толокно, просіюючи його і акуратно перемішуючи масу ложкою або лопаткою знизу вгору.

Печиво-безе з вівсяним толокном - фото крок 6 Влийте в тісто розтоплений шоколад і знову акуратно перемішайте.

Печиво-безе з вівсяним толокном - фото крок 7 Готове тісто викладіть ложкою на деко. Деко необхідно попередньо застелити пергаментом або спеціальним килимком.

Печиво-безе з вівсяним толокном - фото крок 8 Випікайте печиво-безе з вівсяним толокном в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 12-15 хвилин. Приємного чаювання!

Подібні рецепти

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Коктейлі з Куантро

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...

Паста з лососем і цибулею

Паста з лососем і цибулею

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...

Печінка з рисом

Печінка з рисом

Печінка з рисом по даним рецептом готується в мультиварці. А тому приготується блюдо дуже легко і невимушено. Курячу печінку ми готуємо з овочами і солодкою паприкою. Виходить дуже смачно! опис приготування: Печінка з рисом — просте буденне блюдо, яке добре насичує. Сьогодні ми приготуємо це б...

Хрусткі огірочки з гірчицею

Хрусткі огірочки з гірчицею

огірочки, засоленные на зиму, - найбільш ходовий товар. Вони підходять для багатьох салатів, включаючи олів'є. Я розповім сьогодні, як приготувати смачні хрусткі огірочки з гірчицею. Смачного! опис приготування: Такі огірки можна додавати не тільки в різні салати. Їх також можна подавати до ст...