Рецепт Печеня з чорносливом

Рецепт Печеня з чорносливом
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Печеня з чорносливом ми будемо готувати зі свинячої вирізки, чорносливу, спецій, вина. Як гарнір у мене привезені з Італії каштани. знаю, що у нас такі теж можна купити, рекомендую.

опис приготування:

Печеня з чорносливом можна подавати не тільки на гаряче, але і на холодну. Особливо мені подобається нарізані шматочки жаркого з чорносливом під соусом в якості закуски.

  • свиняча вирізка— 800-900 грам
  • чорнослив— 10 штук
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • молоко— 1 Склянка
  • Біле сухе вино— 1 Склянка
  • Масло оливкове— 4-5 Ст. ложок
  • сіль, чорний перець— За смаком
  • каштани— 20 штук(по бажанню)
Печеня з чорносливом - фото крок 1 1. м'ясо промийте, просушіть паперовим рушником. У вирізці, в центрі виріжте тонке отвір. Начините вирізку чорносливом.

Печеня з чорносливом - фото крок 2 2. Якщо збираєтеся як гарнір подати каштани, то зріжте їх кінчики і варіть у воді 20 хвилин. М'ясо з чорносливом обсмажте в скляній формі для запікання на маслі на середньо-високому вогні з лавровим листом. додайте вино, випаруйте алкоголь, потім всипте перцю, солі і влийте молоко.

Печеня з чорносливом - фото крок 3 3. Обсмажене м'ясо запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 90 хвилин, періодично поливаючи соусом. для 20 хвилин до закінчення готування, викладіть у форму до жаркого каштани.

Печеня з чорносливом - фото крок 4 4. Поріжте печеню з чорносливом і подавайте гарячим. Смачного!

Подібні рецепти

Смажена курка з чорносливом

Фарширований тунець

Апетитне куряче філе, обсмажене з чорносливом і цибулею-пореєм. Приготувати це блюдо зможе кожен, хто хоча б трішечки вміє "; стояти за плитою ";. На гарнір зваріть макарони або картопля. опис приготування: Перед вами — рецепт смаженої курки з чорносливом, приготовленої в домашніх умовах. Все ...

Гостра баранина з овочами і чорносливом

Гостра баранина з овочами і чорносливом

Гостра баранина з овочами і чорносливом — рецепт для тих, хто не знає, як приготувати баранину. Блюдо досить просте, але, повірте, шалено ніжне і смачне. опис приготування: Гостра баранина з чорносливом і овочами — це просто ідеальне блюдо для зимового періоду, яке завдяки своїй гостроті, жирн...

М'ясні рулетики з чорносливом

М'ясні рулетики з чорносливом

Щоб здивувати гостей або своїх домочадців можна приготувати що-небудь зовсім просте, але дуже смачне. І рецепт м'ясних рулетиків з чорносливом з фото Вам в цьому допоможе, спробуйте! опис приготування: Мені захотілося на свято приготувати що-небудь незвичайне, я взяла класичний рецепт м'ясних ...

Печеня з дикої качки

Печеня з дикої качки

Якщо ви раніше ніколи не готували печеню з дикої качки, то цей найпростіший рецепт допоможе вам, і ви зможете відчути справжній ніжний смак качиного м'яса. Гасити м'ясо будемо в мультиварці. опис приготування: Смак у м'яса дикої качки незвичний, але і принадність цього рецепту в тому, що ви зм...

Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином

Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином

Рецепт приготування печені з яловичини з цибулею, червоним вином, болгарським перцем, перлової крупою, сочевицею, морквою, паприка, часником, орегано і Vusterširskim соусом. опис приготування: Ситне печеня з яловичини з овочами, сочевицею і перлової крупою вгамує найсильніший голод. води— 80...