Рецепт Паста Болоньезе с мятой

Рецепт Паста Болоньезе с мятой
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Даже в итальянских источниках существуют вариации паст, не говоря уж об общемировой практике. Искать самый правильный рецепт — занятие для специалистов, а вот взять и приготовить может каждый.

опис приготування:

Спагеті болоньезе – одно из самых известных итальянских блюд, получившее популярность благодаря яркому сочетанию вкусов, сытности и простоте приготовления. Паста с мясным соусом болоньезе может украсить любой стол – как праздничный, так і повсякденний.

  • фарш— 1,5 кілограма
  • спагеті— 500 грам
  • Цибуля— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • селера— 1 штука
  • гриби— 10 штук
  • петрушка— 1 пучок
  • м'ята— 1 пучок
  • Сир "; Фета"  — 300 грам
  • часник— 1 Чайна ложка
  • Томатна паста— 300 грам
  • сіль, перець— За смаком
  • Рослинна олія— 3 Ст. ложки
Паста Болоньезе с мятой - фото крок 1 1. У каструлю налийте олію, добавьте в нее нарезанный кубиками лук, обсмажте до напівпрозорості, после добавьте нарезанную морковь, селера і часник, готовьте овощи 2-3 хвилини.

Паста Болоньезе с мятой - фото крок 2 2. После в эту же кастрюлю добавьте нарезанные грибы и фарш. Приправьте мясо перцем и солью по вкусу. Готовьте мясо до полуготовности.

Паста Болоньезе с мятой - фото крок 3 3. Заправьте мясо томатной пастой и измельченной петрушкой. Гасіть м'ясо 20 хвилин.

Паста Болоньезе с мятой - фото крок 4 4. В готовые сваренные спагетти добавьте пасту болоньезе и перемешайте. Подавайте готову страву, украсив его сыром и мятой.

Подібні рецепти

Имбирная паста

Паста для бутербродів

Имбирная паста - блюдо з індійської кухні. Використовується для приготування соусів, маринадів і гарячих страв. Така паста відмінно зберігається в холодильнику, тому завжди буде під рукою і не зіпсується! опис приготування: Докладніше, як приготувати імбирну пасту, я розповім нижче. Якщо хочет...

Італійська паста

Італійська паста

Приготувати макарони зовсім просто, але ось правильно доповнити їх декількома інгредієнтами, щоб отримати вишукану страву, це вже складніше. дивіться, як приготувати італійську пасту. опис приготування: Таку пасту можна вживати як окрему гаряче або як допоненіе до м'яса або риби. Як ви побачит...

Нутовая паста

Нутовая паста

Якщо ви любите балувати себе і гостей домашніми закусками, погляньте на цей варіант приготування нутовой пасти. ніжна, неймовірно апетитна, ситна і нереально смачна. Рекомендую на замітку! опис приготування: Щоб вийшла по-справжньому ніжна паста, обов'язково очистіть нут. що, цей процес стомлю...

Паста Альфредо з фрикадельками

Паста Альфредо з фрикадельками

Рецепт приготування пасти Феттучіні з фрикадельками з яловичини з соусом з вершкового сиру, вершків і сиру Пармезан. опис приготування: Неймовірно вершковий соус надає цьому блюду ніжний смак. яловичини— 450 грам молока— 1/4 склянки часнику— 2 зубчики італійської приправи— 1 Ст. ложка сиру ...

Паста Аматрічіана

Паста Аматрічіана

паста Аматрічіана — одна з тисяч різновидів італійської пасти. З огляду на доступності інгредієнтів і простоті приготування — моя улюблена опис приготування: італійські пасти — це просто казкове блюдо для сучасної людини. Приходиш з роботи втомлений, часу і бажання крутитися біля плити немає, ...