Рецепт Паста Боскайола

Рецепт Паста Боскайола
Кількість порцій: 4 Час приготування: 45 хв.
Якщо ви любите страви з грибами, обов'язково варто взяти на замітку цю класну ідею, як приготувати пасту Боскайола. Приголомшливе поєднання бекону, вершків і грибів точно не залишить вас байдужими!

опис приготування:

Секрет ідеальної пасти в даному випадку в використанні декількох видів грибів — відмінно підійдуть як сушені, так і свіжі грибочки. Соус виходить на диво насичений і нереально смачний. Обов'язково раджу придивитися до рецептом і повторити його на своїй кухні!

  • сушені гриби— 30 грам
  • Біле сухе вино— 180 мілілітрів
  • бекон— 150 грам
  • свіжі гриби— 450 грам
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • цибулина— 1 штука
  • часник— 3 зубчики
  • макарони— 450 грам
  • соус томатний— 800 грам
  • вершки— 200 мілілітрів
  • сир— 50 грам
  • сіль, перець, зелень— За смаком
паста Боскайола - фото крок 1 1. Сухі гриби залийте вином і прогрійте на плиті або в мікрохвильовій печі трохи. Залиште хвилин на 15.

паста Боскайола - фото крок 2 2. Паралельно обсмажте подрібнену бекон, додайте нарізані гриби, цибуля і часник. смажте хвилин 8 на середньому вогні. Додайте слідом томатне пюре і сушені гриби у вині.

паста Боскайола - фото крок 3 3. У підсоленій воді відваріть макарони. Відкиньте їх на друшляк, зберігши пару склянок рідини. Викладіть макарони в соус, перемішайте, влийте вершки. При необхідності додайте рідину від макаронів.

паста Боскайола - фото крок 4 4. В кінці присмачити пасту Боскайола зеленню і тертим сиром. Смачного!

Подібні рецепти

Имбирная паста

Паста з тунцем в вершковому соусі

Имбирная паста - блюдо з індійської кухні. Використовується для приготування соусів, маринадів і гарячих страв. Така паста відмінно зберігається в холодильнику, тому завжди буде під рукою і не зіпсується! опис приготування: Докладніше, як приготувати імбирну пасту, я розповім нижче. Якщо хочет...

Італійська паста

Італійська паста

Приготувати макарони зовсім просто, але ось правильно доповнити їх декількома інгредієнтами, щоб отримати вишукану страву, це вже складніше. дивіться, як приготувати італійську пасту. опис приготування: Таку пасту можна вживати як окрему гаряче або як допоненіе до м'яса або риби. Як ви побачит...

Нутовая паста

Нутовая паста

Якщо ви любите балувати себе і гостей домашніми закусками, погляньте на цей варіант приготування нутовой пасти. ніжна, неймовірно апетитна, ситна і нереально смачна. Рекомендую на замітку! опис приготування: Щоб вийшла по-справжньому ніжна паста, обов'язково очистіть нут. що, цей процес стомлю...

Паста Альфредо з фрикадельками

Паста Альфредо з фрикадельками

Рецепт приготування пасти Феттучіні з фрикадельками з яловичини з соусом з вершкового сиру, вершків і сиру Пармезан. опис приготування: Неймовірно вершковий соус надає цьому блюду ніжний смак. яловичини— 450 грам молока— 1/4 склянки часнику— 2 зубчики італійської приправи— 1 Ст. ложка сиру ...

Паста Аматрічіана

Паста Аматрічіана

паста Аматрічіана — одна з тисяч різновидів італійської пасти. З огляду на доступності інгредієнтів і простоті приготування — моя улюблена опис приготування: італійські пасти — це просто казкове блюдо для сучасної людини. Приходиш з роботи втомлений, часу і бажання крутитися біля плити немає, ...