Рецепт Паста «Чотири сиру»

Рецепт Паста «Чотири сиру»
Кількість порцій: 2-4 Час приготування: 15 хв.
Ароматна паста з чотирма видами сиру - це неварта знахідка для будь-якого сиромана! Sırrrrrr! Готується блюдо дуже швидко і особливих навичок не вимагає. А результат приємно порадує близьких або здивує гостей!

опис приготування:

Прийнято підбирати сири з різними смаками і текстурами. Обов'язковою є пармезан з його тане структурою - він справді незамінний в соусах. Решта сири вибирайте на ваш смак. У мене, за винятком сиру пармезан, сир з білою цвіллю, Едам і Брест-Литовський.


  • Паста пенне— 350 грам(или другая некрупная паста)
  • сир— 300 грам(4 видів — см. инструкцию приготовления)
  • вершки— 200 мілілітрів(20% жирності)
  • Вершкове масло— 25 грам
  • Масло оливкове— 2 Ст. ложки
  • Борошно пшеничне— 2 Ст. ложки
  • часник— 2 зубчики
  • Чорний перець— 1 щіпка(для подачі)
Паста «Чотири сиру» - фото крок 1 Вот такие продукты я использовала для блюда. Пасту поставьте варить согласно указаниям на упаковке. Варіть до стану аль-денте.

Паста «Чотири сиру» - фото крок 2 Натрите все виды сыра на крупной терке.

Паста «Чотири сиру» - фото крок 3 В сотейнике растопите сливочное масло в оливковом, добавив прижатый плоской стороной ножа чеснок прямо в кожуре. Прогрейте чеснок около минуты до появления аромата и удалите его.

Паста «Чотири сиру» - фото крок 4 Всыпьте в масло муку, тщательно перемешайте и прогрейте до золотисто-коричневого цвета и яркого орехового аромата.

Паста «Чотири сиру» - фото крок 5 Влейте сливки и быстро размешайте соус. Чуть подсолите и проварите с минуту при помешивании до легкого загустения.

Паста «Чотири сиру» - фото крок 6 Всыпьте сыры и размешивайте до их расплавления и однородности.

Паста «Чотири сиру» - фото крок 7 Выложите в соус готовую пасту и хорошо перемешайте. При необходимости добавьте немного воды из-под пасты.

Паста «Чотири сиру» - фото крок 8 Раскладывайте пасту по подогретым тарелкам – это важно!

Паста «Чотири сиру» - фото крок 9 Сверху чуть присыпьте шинкованным зеленым луком и свежесмолотым черным перцем и тотчас же подавайте!

Подібні рецепти

Паста з двома видами сиру

Смажені лисички з часником

Рецепт приготування вершковою італійської пасти з петрушкою і двома видами сиру - пармезаном і пекоріно романо. опис приготування: У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати макарони і варити до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Відкласти в сторону 1 чашку рідини...

Паста з соусом із сиру і томатів

Паста з соусом із сиру і томатів

Рецепт приготування популярного італійського блюда. кількість порцій: 6 макаронні вироби— 680 грам оливкова олія— 2 Ст. ложки часник— 3 зубчики томати— 780 грам цукор— 1 щіпка сіль— 1 щіпка(за смаком) чорний перець— 1 щіпка(за смаком) червоний перчик— 1 щіпка густі вершки— 3/4 склянки скла...

Паста з соусом із блакитного сиру

Паста з соусом із блакитного сиру

Рецепт приготування пасти Пенне з соусом з молока, сиру з блакитною цвіллю і руколи і волоськими горіхами. опис приготування: Цю вершкову пасту добре подавати з скибочками підсмаженого багета. Якщо соус здається вам занадто рідким, його легко можна згустити за допомогою додавання кукурудзяного...

Кали з сиру

Кали з сиру

проста, але в той же час ефектна і смачна закуска, яка прикрасить будь-який святковий стіл. опис приготування: Приготувати кали з сиру можна в якості самостійної закуски або використовувати їх для прикраси різних блюд. Готується така закуска буквально на швидку руку, а інгредієнти самі прості ...

Ньокки зі зморшками в соусі з блакитного сиру

Ньокки зі зморшками в соусі з блакитного сиру

Вельми цікаве блюдо вразить ваших гостей незвичайним поєднанням ніжних зморшків, пікантного сиру горгонзола і приємними італійськими галушками Ньок. Рецепт приготування цієї гарячої закуски! опис приготування: Ньокки — це італійські галушки, які можна готувати з сиру, картоплі або просто з бор...