Рецепт Пельмені з грибами і рисом

Рецепт Пельмені з грибами і рисом
Кількість порцій: 10 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування пельменів з начинкою з вареного рису, грибів і цибулі.

опис приготування:

Ці пельмені добре подавати з вершковим маслом, з маслом і оцтом, сметаною і тертим гострим сиром.

приготування:

Просіяти борошно у велику миску гіркою. Зробити поглиблення в центрі і додати воду, яйце і сіль. Замісити круте тісто. Накрити тісто серветкою і дати постояти протягом 20-30 хвилин. Нарізати тісто на шматки, з кожного шматка розкачати корж. приготувати фарш. Замочити гриби і відварити. Потім дрібно нарізати і обсмажити в сковороді. Окремо обсмажити подрібнену ріпчасту цибулю і перемішати з грибами. Додати злегка обсмажений рис і перемішати. Викласти начинку на розкатані коржі і защипнути краю пельменів. Відварити пельмені в киплячій підсоленій воді. Подавати пельмені з вершковим маслом, з маслом і оцтом, зі сметаною і тертим гострим сиром.


  • пшеничного борошна— 320 грам(тісто)
  • яйце— 1 штука(тісто)
  • води— 120 мілілітрів(тісто)
  • солі— 7 грам(тісто)
  • муки для посыпки— 20 грам(тісто)
  • сметани— 100 грам(тісто)
  • вареного рису— 150 грам(фарш)
  • сушених грибів— 40 грам(фарш)
  • цибулина— 1 штука(фарш)
  • вершкового масла— 50 грам(фарш)
  • сіль— За смаком(фарш)
Ці пельмені добре подавати з вершковим маслом, з маслом і оцтом, сметаною і тертим гострим сиром.

приготування:

Просіяти борошно у велику миску гіркою. Зробити поглиблення в центрі і додати воду, яйце і сіль. Замісити круте тісто. Накрити тісто серветкою і дати постояти протягом 20-30 хвилин. Нарізати тісто на шматки, з кожного шматка розкачати корж. приготувати фарш. Замочити гриби і відварити. Потім дрібно нарізати і обсмажити в сковороді. Окремо обсмажити подрібнену ріпчасту цибулю і перемішати з грибами. Додати злегка обсмажений рис і перемішати. Викласти начинку на розкатані коржі і защипнути краю пельменів. Відварити пельмені в киплячій підсоленій воді. Подавати пельмені з вершковим маслом, з маслом і оцтом, зі сметаною і тертим гострим сиром.


Подібні рецепти

Пельмені з капустою і грибами

Вишневий компот дітям

Рецепт пельмені з капустою — приготування смачних вегетаріанських пельменів з начинкою з капусти і грибів. Пельмені смажені у фритюрі. опис приготування: Тісто для пельменів робиться з таких інгредієнтів, як мука, сіль, яйце і вода. Всі інгредієнти ретельно перемішуються і залишаються на півго...

Пельмені, запечені з грибами

Пельмені, запечені з грибами

Зазвичай ні у кого не виникає труднощів з відповіддю на питання: «Як приготувати пельмені?». Пропоную вашій увазі нестандартне рішення такого питання. опис приготування: Обсмажте на сковороді гриби з цибулею, відваріть пельмені. Складіть гриби і пельмені в горщик. Зверху посипте тертим сиром і...

Пельмені з щуки з салом

Пельмені з щуки з салом

Пельмені з щуки з салом — це дуже крутий рецепт, який я підгляділа в інтернеті. У мене було дуже багато щуки і я вже не знала куди її подіти, мені пощастило, я знайшла цей чарівний рецепт. ділюся! опис приготування: Приготувати пельмені з щуки з салом самому, в домашніх умовах дуже легко. Я пр...

Пельмені по Дюканов

Пельмені по Дюканов

Пельмені по Дюканов - смачні і корисні. Вони містять мінімум жирів і вуглеводів, що дозволяє включати їх в раціон дієтичного харчування. Спробуйте і ви приготувати ці незвичайні пельмені. опис приготування: Пельмені по Дюканов подавайте гарячими, присмачивши невеликою кількістю вершкового масл...

Пельмені з курячим фаршем

Пельмені з курячим фаршем

Пельмені з курячим фаршем — одна з численних версій цього класичного слов'янського блюда. Рецепт пельменів з курячим фаршем досить простий, головне — НЕ зганьбитися з самим фаршем. опис приготування: Традиційно пельмені роблять з іншою начинкою, проте я хочу показати вам, як приготувати пельме...