Рецепт Паста зі шпинатом, рікоттою і шинкою

Рецепт Паста зі шпинатом, рікоттою і шинкою
Кількість порцій: 6 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування запеченої італійської пасти зі шпинатом, рикоттой, молоком, сиром пармезан і копченою шинкою.


опис приготування:

Розігріти духовку до 400 градусів. У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати макарони і варити на кілька хвилин менше, ніж зазначено в інструкції на упаковці. Нарізати копчену шинку на тонкі смужки. нарізати шпинат.

У прямокутній формі для випічки перемішати макарони зі шпинатом, половиною нарізаної шинки, молоком, рікоттою і часником. Приправити сіллю і перцем. Посипати зверху залишилася нарізаною шинкою і сиром Пармезан. Випікати до золотистого кольору, від 30 до 40 хвилин.

  • пасти Джемеллі або інших макаронних виробів— 450 грам
  • копченої шинки— 180 грам
  • шпинат— 600 грам
  • зубчик часнику— 1 штука
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • тертого сыра пармезан— 1/2 склянки
Розігріти духовку до 400 градусів. У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати макарони і варити на кілька хвилин менше, ніж зазначено в інструкції на упаковці. Нарізати копчену шинку на тонкі смужки. нарізати шпинат.

У прямокутній формі для випічки перемішати макарони зі шпинатом, половиною нарізаної шинки, молоком, рікоттою і часником. Приправити сіллю і перцем. Посипати зверху залишилася нарізаною шинкою і сиром Пармезан. Випікати до золотистого кольору, від 30 до 40 хвилин.

Подібні рецепти

Паста з квасолею, горошком і рікоттою

Каннеллоні з рікоттою і шпинатом

Рецепт приготування італійської пасти із зеленою квасолею, горошком, рікоттою і естрагоном. опис приготування: У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Відварити макарони на 3 хвилини менше, ніж зазначено в інструкції на упаковці. Додати квасолю, варити 2 хвилини, додати горошок,...

Паста з куркою, беконом і рікоттою

Паста з куркою, беконом і рікоттою

Рецепт приготування пасти лінгвіні зі смаженими курячими стегенцями, шматочками бекону, цибулею, часником, рікоттою і лимонною цедрою. опис приготування: Лимонна цедра надає цьому блюду терпкий пікантний смак і аромат. пасти лінгвіні— 150 грам курячих стегна— 2 штуки оливкового масла— 1 Ст. ...

Паста з рікоттою і естрагоном

Паста з рікоттою і естрагоном

Рецепт приготування пасти з сиром Рікотта, квасолею, горошком і естрагоном. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони на 3 хвилини менше, ніж зазначено в інструкції на упаковці. Додати квасолю, варити 2 хвилини, додати горошок і варити 1 хвилину. відк...

Паста з рікоттою і кедровими горіхами

Паста з рікоттою і кедровими горіхами

Рецепт приготування італійської пасти з рікоттою, сиром пармезан і кедровими горіхами. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. Викласти кедрові горіхи на аркуші для випічки, обсмажити в духовці, перемішуючи час від часу, до золотистого кольору, від 6 до 8 хвилин. Відкласти в стор...

Паста з рікоттою і соусом песто

Паста з рікоттою і соусом песто

Рецепт приготування італійської пасти з помідорами, рікоттою і соусом песто зі шпинату і гарбузового насіння. опис приготування: У великій каструлі довести воду до кипіння. Додати макарони і варити до готовності. Злити воду, відкласти в сторону 1/2 склянки рідини, що залишилася після варіння....