Рецепт Паста з куркою, беконом і рікоттою

Рецепт Паста з куркою, беконом і рікоттою
Кількість порцій: 2 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування пасти лінгвіні зі смаженими курячими стегенцями, шматочками бекону, цибулею, часником, рікоттою і лимонною цедрою.

опис приготування:

Лимонна цедра надає цьому блюду терпкий пікантний смак і аромат.

  • пасти лінгвіні— 150 грам
  • курячих стегна— 2 штуки
  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • сіль і перець— — За смаком
  • смужки бекону— 3 штуки
  • червоної цибулі— 1/4 склянки
  • часнику— 3 зубчики
  • лимонного соку— 3 чайних ложки
  • гірчиці— 1 1/2  чайних ложки
  • меду— 1 Ст. ложка
  • цедри лимона— 1 1/2  чайних ложки
  • зелених цибулі— 2 штуки
Паста з куркою, беконом і рікоттою - фото крок 1 1. Полити оливковою олією курячі стегенця і приправити сіллю і перцем. Обсмажити на сковороді до готовності, охолодити, а потім відокремити м'ясо від кісток і нарізати. Відставити в сторону. У той час як курка готується, в каструлі довести підсолену до кипіння. Відварити макарони до готовності.

Паста з куркою, беконом і рікоттою - фото крок 2 2. Смужки бекону нарізати кубиками. Обсмажити бекон у великій сковороді до хрусткої скоринки. Викласти бекон на паперовому рушнику, щоб стік жир, і відставити убік.

Паста з куркою, беконом і рікоттою - фото крок 3 3. зарезервувати 2 чайні ложки жиру від бекону. Червоний цибулю нарізати кубиками. Обсмажити червона цибуля і часник в жирі від бекону до напівготовності.

Паста з куркою, беконом і рікоттою - фото крок 4 4. Додати шматочки курки і смажити близько 2 хвилин.

Паста з куркою, беконом і рікоттою - фото крок 5 5. Збити лимонний сік, мед і гірчицю. Додати лимонну суміш в каструлю і варити, поки соус не почне густіти, приблизно 1 хвилину.

Паста з куркою, беконом і рікоттою - фото крок 6 6. Додати сир Рікотта і перемішати до кремової консистенції. Додати висушені макаронні вироби, нарізану зелену цибулю і лимонну цедру в каструлю, перемішати.

Паста з куркою, беконом і рікоттою - фото крок 7 7. Подавати пасту з беконом.

Подібні рецепти

М'ясний рулет з беконом і рікоттою

Перуанський суп з овочами і квасолею

Рецепт приготування рулету з фаршу індички з сиром Моцарелла, рикоттой, сиром Пармезан, цибулею, петрушкою, беконом і мускатним горіхом. опис приготування: Чудовий італійський м'ясний рулет стане прикрасою святкового столу. фаршу індички— 900 грам великих яйця— 2 штуки рикотта— 300 грам сиру...

Паста з квасолею, горошком і рікоттою

Паста з квасолею, горошком і рікоттою

Рецепт приготування італійської пасти із зеленою квасолею, горошком, рікоттою і естрагоном. опис приготування: У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Відварити макарони на 3 хвилини менше, ніж зазначено в інструкції на упаковці. Додати квасолю, варити 2 хвилини, додати горошок,...

Паста з рікоттою і естрагоном

Паста з рікоттою і естрагоном

Рецепт приготування пасти з сиром Рікотта, квасолею, горошком і естрагоном. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони на 3 хвилини менше, ніж зазначено в інструкції на упаковці. Додати квасолю, варити 2 хвилини, додати горошок і варити 1 хвилину. відк...

Паста з рікоттою і кедровими горіхами

Паста з рікоттою і кедровими горіхами

Рецепт приготування італійської пасти з рікоттою, сиром пармезан і кедровими горіхами. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. Викласти кедрові горіхи на аркуші для випічки, обсмажити в духовці, перемішуючи час від часу, до золотистого кольору, від 6 до 8 хвилин. Відкласти в стор...

Паста з рікоттою і соусом песто

Паста з рікоттою і соусом песто

Рецепт приготування італійської пасти з помідорами, рікоттою і соусом песто зі шпинату і гарбузового насіння. опис приготування: У великій каструлі довести воду до кипіння. Додати макарони і варити до готовності. Злити воду, відкласти в сторону 1/2 склянки рідини, що залишилася після варіння....