Рецепт Паста з рікоттою і кедровими горіхами

Рецепт Паста з рікоттою і кедровими горіхами
Кількість порцій: 6 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування італійської пасти з рікоттою, сиром пармезан і кедровими горіхами.

опис приготування:

Розігріти духовку до 175 градусів. Викласти кедрові горіхи на аркуші для випічки, обсмажити в духовці, перемішуючи час від часу, до золотистого кольору, від 6 до 8 хвилин. Відкласти в сторону.

Тим часом у великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати макарони і варити відповідно до інструкції на упаковці. Додати шпинат протягом останніх 2 хвилин готування. Злити воду, викласти макарони і шпинат назад в каструлю. Додати масло, приправити сіллю і перцем. перемішати. Посипати кедровими горіхами, сир пармезан, рікоттою і подавати.


  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • пасти пенне— 450 грам
  • шпинату— 550 грам
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
Розігріти духовку до 175 градусів. Викласти кедрові горіхи на аркуші для випічки, обсмажити в духовці, перемішуючи час від часу, до золотистого кольору, від 6 до 8 хвилин. Відкласти в сторону.

Тим часом у великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати макарони і варити відповідно до інструкції на упаковці. Додати шпинат протягом останніх 2 хвилин готування. Злити воду, викласти макарони і шпинат назад в каструлю. Додати масло, приправити сіллю і перцем. перемішати. Посипати кедровими горіхами, сир пармезан, рікоттою і подавати.


Подібні рецепти

Хрусткий салатик з кедровими горіхами

Брюссельська капуста з кедровими горіхами

хрусткі овочі, кедрові горіхи і рис з ремулад соусом. опис приготування: Хрусткий салат заправляється французьким соусом Remulad. кедрові горіхи— 100 грам редис— 150 грам огірок— 1 штука яйце— 2 штуки варений рис— 200 грам соус Ремулад— 150 грам трави, зелень— — За смаком Злегка обсма...

Паста з брюссельською капустою і кедровими горішками

Паста з брюссельською капустою і кедровими горішками

Рецепт приготування пасти з смаженими кедровими горішками, брюссельською капустою, часником, соком лимона і сиром Пармезан. опис приготування: Для приготування цієї страви використовуйте пасту ротіні або іншу пасту невеликої форми. Щоб зберегти пасту теплою, поки ви готуєте інші інгредієнти, п...

Паста з куркою, беконом і рікоттою

Паста з куркою, беконом і рікоттою

Рецепт приготування пасти лінгвіні зі смаженими курячими стегенцями, шматочками бекону, цибулею, часником, рікоттою і лимонною цедрою. опис приготування: Лимонна цедра надає цьому блюду терпкий пікантний смак і аромат. пасти лінгвіні— 150 грам курячих стегна— 2 штуки оливкового масла— 1 Ст. ...

Паста з квасолею, горошком і рікоттою

Паста з квасолею, горошком і рікоттою

Рецепт приготування італійської пасти із зеленою квасолею, горошком, рікоттою і естрагоном. опис приготування: У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Відварити макарони на 3 хвилини менше, ніж зазначено в інструкції на упаковці. Додати квасолю, варити 2 хвилини, додати горошок,...

Паста з рікоттою і естрагоном

Паста з рікоттою і естрагоном

Рецепт приготування пасти з сиром Рікотта, квасолею, горошком і естрагоном. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони на 3 хвилини менше, ніж зазначено в інструкції на упаковці. Додати квасолю, варити 2 хвилини, додати горошок і варити 1 хвилину. відк...