Рецепт Паста з перегноєм

Рецепт Паста з перегноєм
Кількість порцій: 1 Час приготування: 30 хв.
Гумус - закуски з peretertogo нуту, можна їсти не тільки разом з питою або фалафель. Пропоную простий рецепт макаронів із заправкою з хумус.

опис приготування:

Виходить смачне ситне блюдо, яке ідеально збалансовано по співвідношенню білків, жирів і вуглеводів. Нижче я дам покроковий опис, як приготувати пасту з хумусом. Якщо хумус дуже густої консистенції, то можна додати трохи води в макарони на етапі змішування всіх інгредієнтів. Якщо взяти в'ялені томати, то вийде ще смачніше.

  • макарони— 115 грам
  • гумус— 3 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
  • шпинат— 1/3 пучка
  • помідор— 1-2 штук
Паста з перегноєм - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти.

Паста з перегноєм - фото крок 2 Макарони відварити в киплячій воді 11-13 хвилин або відповідно до інструкції на упаковці.

Паста з перегноєм - фото крок 3 Помідори наріжте на дрібні шматочки, шпинат дрібно порубати.

Паста з перегноєм - фото крок 4 Розігрійте сковороду на середньому вогні, обсмажте помідори до м'якості.

Паста з перегноєм - фото крок 5 Додайте макарони і хумус, перемішайте, сіль за смаком. Обсмажте все разом 3 хвилини.

Паста з перегноєм - фото крок 6 В кінці додайте шпинат, тушкуйте його хвилину до м'якості.

Паста з перегноєм - фото крок 7 Паста з хумусом готова, смачного!

Подібні рецепти

Имбирная паста

Паста-салат з консервованим тунцем

Имбирная паста - блюдо з індійської кухні. Використовується для приготування соусів, маринадів і гарячих страв. Така паста відмінно зберігається в холодильнику, тому завжди буде під рукою і не зіпсується! опис приготування: Докладніше, як приготувати імбирну пасту, я розповім нижче. Якщо хочет...

Італійська паста

Італійська паста

Приготувати макарони зовсім просто, але ось правильно доповнити їх декількома інгредієнтами, щоб отримати вишукану страву, це вже складніше. дивіться, як приготувати італійську пасту. опис приготування: Таку пасту можна вживати як окрему гаряче або як допоненіе до м'яса або риби. Як ви побачит...

Нутовая паста

Нутовая паста

Якщо ви любите балувати себе і гостей домашніми закусками, погляньте на цей варіант приготування нутовой пасти. ніжна, неймовірно апетитна, ситна і нереально смачна. Рекомендую на замітку! опис приготування: Щоб вийшла по-справжньому ніжна паста, обов'язково очистіть нут. що, цей процес стомлю...

Паста Альфредо з фрикадельками

Паста Альфредо з фрикадельками

Рецепт приготування пасти Феттучіні з фрикадельками з яловичини з соусом з вершкового сиру, вершків і сиру Пармезан. опис приготування: Неймовірно вершковий соус надає цьому блюду ніжний смак. яловичини— 450 грам молока— 1/4 склянки часнику— 2 зубчики італійської приправи— 1 Ст. ложка сиру ...

Паста Аматрічіана

Паста Аматрічіана

паста Аматрічіана — одна з тисяч різновидів італійської пасти. З огляду на доступності інгредієнтів і простоті приготування — моя улюблена опис приготування: італійські пасти — це просто казкове блюдо для сучасної людини. Приходиш з роботи втомлений, часу і бажання крутитися біля плити немає, ...